推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-25 16:39 發表
唔知福闖有無受病毒影嚮  
福闖最後都跑贏隻再勝多~

福闖又係第四  
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

有線有個觀眾炮仗梁提過隻卓卓

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-25 16:49 發表

福闖最後都跑贏隻再勝多~
今日做左謝賢        

蘇保羅今日算唔算將功贖罪 :bird:

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-25 16:52 發表

今日做左謝賢        
今場做番一哥咪得囉~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-25 04:33 PM 發表
掩飾都好過唔識
唔識乜,又識乜

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-25 04:35 PM 發表

嘻嘻....隨緣啦!
你叫小緣呀?

誰能代替哥哥地位

玩下有志者先        

呢場應該爆個七彩      

回復 #1735 happycamel 的帖子

又係蘇先生   :bird::bird::bird:

繼續無錢收~         
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-25 17:23 發表
繼續無錢收~         
都叫帶左一大段你睇下啦  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-25 17:26 發表

都叫帶左一大段你睇下啦  
要我貼錢幫人哋做步速.....

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-25 05:18 PM 發表
呢場應該爆個七彩      
財散人安樂

力不到不為財

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-2-25 17:38 發表

財散人安樂

力不到不為財
力不到不為財!

所以我聽朝一定番工炒股~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-25 05:40 PM 發表

力不到不為財!

所以我聽朝一定番工炒股~
所以都係上網捧求其、金巴場好啦

聽人講股災每十年一次,你估今年會唔會有股災?
咁你又炒咩多,有咩心得咁呢又?靜雞雞講少少黎聽下!

誰能代替哥哥地位

尾場形勢亂過亂世佳人 五匹打甩骳報名馬 皇仁飛駒大熱 金剛小子剛贏谷戰換柏寶 韋達走去騎另一隻寶樹勁盈 倫敦快車應該未適應 同一夢想做外苦
我通通唔要 要安翹 有糖果精英掩護做步速 弱配但排五當好位 有賠率 要交代 值博

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-25 05:46 PM 發表
尾場形勢亂過亂世佳人 五匹打甩骳報名馬 皇仁飛駒大熱 金剛小子剛贏谷戰換柏寶 韋達走去騎另一隻寶樹勁盈 倫敦快車應該未適應 同一夢想做外苦
我通通唔要 要安翹 有糖果精英掩護做步速 弱配但排五當好位 有賠率  ...
跑左未ga?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-2-25 17:46 發表

所以都係上網捧求其、金巴場好啦

聽人講股災每十年一次,你估今年會唔會有股災?
咁你又炒咩多,有咩心得咁呢又?靜雞雞講少少黎聽下!
本帖隱藏的內容需要積分高於 9600 才可瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-25 17:46 發表
我通通唔要 要安翹 有糖果精英掩護做步速 弱配但排五當好位 有賠率  ...
我重注買咗寶樹勁盈搏番身~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-25 17:54 發表

我重注買咗寶樹勁盈搏番身~
又係第二~   

謝霆鋒要叫我老豆

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-25 17:55 發表
謝霆鋒要叫我老豆
晚安~

回復 #1749 Air Supply 的帖子

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。