推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

好耐都冇上來,各位兄弟近況好嗎.近來發覺少了兄弟上來談近況.
我今日去Dr HO度check,OK啦冇返發但包皮有啲發炎.Dr畀咗消炎藥膏同消炎丸.

各位,
我用了疣定寧已有兩個星期了,效果良好,周邊已逐步消失,但發現尿道口生長了一粒(尿道口入1至2mm),請問疣定寧可否採尿道口柔軟組織?

引用:
原帖由 hwl77 於 2007-5-28 13:07 發表
各位,
我用了疣定寧已有兩個星期了,效果良好,周邊已逐步消失,但發現尿道口生長了一粒(尿道口入1至2mm),請問疣定寧可否採尿道口柔軟組織?
醫生話尿道口個d好難搞

回復 #1762 gunel 的帖子

當時中招時每早起床都有dd透明分泌,
不過不知是非淋病徵還是其他!
因為我被普通科>黃綠(什麼性博士)>政府>
最後才到專科,拖延到慢性+影響前列線睪丸等.....
其實非淋不難醫,只是時間問題,我是前後4個月左右完全回復,
真是好運無其他,
不過kelincant真的不好彩,(可能是因為酒是工作應酬必須)
祝 各brother身體健康 !

引用:
原帖由 yuppies 於 2007-5-28 19:33 發表
當時中招時每早起床都有dd透明分泌,
不過不知是非淋病徵還是其他!
因為我被普通科>黃綠(什麼性博士)>政府>
最後才到專科,拖延到慢性+影響前列線睪丸等.....
其實非淋不難醫,只是時間問題,我 ...
你而家每早起床重有冇dd透明分泌,之前check到咩菌,我有2年多,但check唔到菌但有症狀

引用:
原帖由 hwl77 於 2007-5-28 13:07 發表
各位,
尿道口會係咩色,有幾大粒架,因我都懷疑自已好似有

又黎報告療程第六日:
有部份椰仔甩左,個位置好似一個淺色圓形咁,另外有部份好似甩甩地但用少少力想摔甩佢時又會有d痛 (粒椰仔好似謝左,變左塊黑色既皮咁),所以都係等多陣先搞; 但有部份依然好似無反應,可能Dr.Ho落手輕左,應該要去多一次先掂!

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-5-28 20:49 發表

尿道口會係咩色,有幾大粒洹痝�h疑自已好似有
粉紅色,表面有好多血管.....

引用:
原帖由 hwl77 於 2007-5-28 22:51 發表

粉紅色,表面有好多血管.....
會好明顯嗎,同尿道入面d顏色一樣嗎?同有幾大粒和看那個醫生thx

引用:
原帖由 gunel 於 2007-5-23 13:38 發表

thx...
已去dr ho到驗尿and分沁la...佢真係好好人
不過如果個前列線炎係由非淋引起既...算係性病嗎...仲會傳染人嗎
我而家係成日有分沁係尿道口...冇乜其他野...似係衣原體嗎?
thx thx thx
Gunel兄請問你驗分沁係邊度抽出黎? 我都想去一次過驗清楚, 你一共用左幾錢? 有report未呀?

另外Jackylai兄你而家好翻哂未呀, Dr Ho話大約幾時清哂呀? 你又驗左幾錢?

依個topic兩週年了, 你看好多疣,淋病,依原體等兄弟都唔見哂了, 即係証明佢地好翻哂了, 所以未好翻既兄弟唔好灰心繼續努力!! 一定會好的

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-5-29 03:07 發表

Gunel兄請問你驗分沁係邊度抽出黎? 我都想去一次過驗清楚, 你一共用左幾錢? 有report未呀?

另外Jackylai兄你而家好翻哂未呀, Dr Ho話大約幾時清哂呀? 你又驗左幾錢?
係尿道口,去種下有咩菌,同驗尿check衣原體,所有野加埋1150,有report la,dr ho話好奇怪,因為係我d分沁到種到有感冒菌,衣原體都冇事...

sorry ah .. I would like to ask ... why people will so easily get this diseases? because of too many fuck or no condom while having sex? look at those post, i feel so scare .. so thinking of getting some advice from u guys~ mind sharing??? thank you so much.

我記得我第一次中招之前所有性行為都有用安全套的
所以戴左condom 都未必一定安全
最安全就係唔好出去玩

係呀!我戴左套都中椰仔呀,唔知係我黑定係比個教訓我,要我以後封刀掛劍!

nokipias
小弟一早說了.只是有些人認為我們是沒有用套打真軍才這樣.還有小弟只會說盡量唔玩,因唔玩一段時間還可以,永遠唔玩始終不容易.

唔出去玩=猫不吃魚,
兄弟盡量啦...

SMALL JJ
唔知係o羊事,我都有試過你的情況,
同樣唔知原因,一樣種唔到菌,
不過我非淋好番後無事,
如果你信dr 就放低佢唔當一回事,
有事先再見dr啦!

引用:
原帖由 gunel 於 2007-5-29 03:50 發表

係尿道口,去種下有咩菌,同驗尿check衣原體,所有野布鬥Y我d分沁到種到有感冒菌,衣原體都冇事...
咁低死, 不過咁咪好囉有衣原體就煩d, 咁醫生話點呀?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-5-30 23:36 發表

咁低死, 不過咁咪好囉有衣原體就煩d, 咁醫生話點呀?
醫生話有可能oral sex時條女有呢種菌都會搞到你細路都有...而家食藥殺菌

有些兄弟連oral sex也用DOM.也有事.只是看彩數.所以又是那句"盡量唔玩,因唔玩一段時間還可以,永遠唔玩始終不容易."

"盡量唔玩,因唔玩一段時間還可以,永遠唔玩始終不容易." 男人是好色的.正如yuppies兄說"唔出去玩=猫不吃魚"

例子:我阿叔40幾歲有老婆+仔.也出來玩.還被仔發現他上141等網站,因他的仔告訴我爸爸看色情網頁(因小朋友不知道141是囡囡網頁)

引用:
原帖由 gunel 於 2007-5-30 23:58 發表

醫生話有可能oral sex時條女有呢種菌都會搞到你細路都有...而家食藥殺菌
不過話時話...我d病徵好古怪...朝早起身就冇分沁既...不過第一次小便之後就開始有分沁...尿道口成日都有小小透明野...夜晚就冇ga la...所以我其實仲係好擔心...

想問下各位大佬,如果第時要娶老婆,你會唔會話比佢聽自己曾經中過椰仔?

什么意思啊……………………

樹的方向由風決定
人的方向自己决定

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。