推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

btw我上星期睇左dr ho..
佢話我似過敏多過似龜頭炎
但係食左佢d藥都係好似無咩大分別
有藥水洗+beprosone cream+抗做藥
雖然佢話唔似有菌但最後都叫左佢做swab..
醫生拎sample果時都話唔似會種到有菌
但test左好似安心d..依家等緊report..................

檢查下安心d。我琴晚返到HK,依家停左食抗皰藥,暫時見到有兩粒疑似皰的丘疹。依兩日包皮開始又有白色老泥,分唔清楚係龜頭炎定皰。兩種病的初步外觀好鬼似樣。
明明由3/16到依家已經連續食左一個月抗皰藥,正常唔應該唔快翻發。
本來想去睇醫生,但如果係皰翻發,醫生最多俾5日valtrex,好似同自己買藥食無乜分別。

依家諗住自己觀察多一晚,再起多幾粒丘疹先去睇醫生

真怕奶野

c兄們請大家比d意見小弟,事發至今才5weeks,22/3玩完,兩日後有喉嚨炎,第5日發燒,燒左3日,再感冒到宜家,d咳都未清得曬3weeks既時候到政府社會衛生科到抽左血去檢查,要5月頭先有報告(據我瞭解政府系用私家千幾蚊既方法去驗)。等報告都等得好驚,第4weeks既時侯就自費去做左第四代既combo test 結果顯示無事!初始都感覺已經無事,但宜家自己又念野就越念越驚。其實第四代combo test 起第4weeks測完準確率有幾多?

4代combo 99.xx%啦 基本上無事啦a唔係話咁易中架
師兄玩乜黎 不如擔心下其他病好過

一樓一   玩果陣應該磨損左包皮流血   個套唔知有無穿

引用:
原帖由 Lochinng 於 2015-4-21 11:03 發表 c兄們請大家比d意見小弟,事發至今才5weeks,22/3玩完,兩日後有喉嚨炎,第5日發燒,燒左3日,再感冒到宜家,d咳都未清得曬3weeks既時候到政府社會衛生科到抽左血去檢查,要5月頭先有報告(據我瞭解政府系用私家千幾蚊 ...
政府驗血,
如果有野,通常十日內會打電話叫你返去覆診
你依家隔左幾耐?

計埋星期六日就系11日   唔計就7日

引用:
原帖由 Lochinng 於 2015-4-21 23:38 發表 計埋星期六日就系11日   唔計就7日
應該無事的。

我都不斷甘説服自己!我打電話去做combo test既診所到問  佢話個test準確率有99.7%,聽完之後  我都覺得無問題     但個心始終都平復唔到     硬系有d熬底既感覺    公司宜家仲要5月底去捐血   唉   我都唔知點推

引用:
原帖由 Lochinng 於 2015-4-22 19:39 發表 我都不斷甘説服自己!我打電話去做combo test既診所到問  佢話個test準確率有99.7%,聽完之後  我都覺得無問題     但個心始終都平復唔到     硬系有d熬底既感覺    公司宜家仲要5月底去捐血   唉   我都唔知點 ...
你做combo test 9成9無事喇!
建議師兄唔好去捐血住,過多三個月做個full test先捐!

咪話你感冒之後食左d抗生素唔捐得血推鬼左佢囉

btw係咪話類固醇藥膏會有好大副作用?

就甘試下啦

今天又要上dr. Ho處

回復 18111# 的帖子

如果經常茶類固醇既藥膏系會對個肝有好大影響,我宜家都有一d濕疹,如非必要我都唔會茶

相關搜索目錄:

離上次高危差唔多一百二十日,今日去左社會衛生科驗血,依家等睇報告由三星期變到四星期。

剛才係社會衛生科見到一位戴口罩師兄,抽尿道分秘見醫生後,喊住打電話。
如果依位師兄有上依個forum,希望你可以收拾心情積極醫病,唔好諗埋一邊。

引用:
原帖由 Lochinng 於 2015-4-24 23:00 發表 如果經常茶類固醇既藥膏系會對個肝有好大影響,我宜家都有一d濕疹,如非必要我都唔會茶
類固醇副作用太多,
就算好返,搽過類固醇位置的皮膚,
都會變到好「鞋」

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Lochinng 於 2015-4-24 04:18 發表 就甘試下啦
你等左兩星期,應該無事喇。
政府驗血報告一般3-5日左右就有。
驗分秘因為要種菌,要7-10日先有。
用工作天計。

佢叫你等3-4week先睇報告主要係分流,
如果驗到有事,佢地會立即打俾你叫你覆診。

師兄你好,兩年後都話還有病毒?
咁何醫生點講? 可以點做?
引用:
原帖由 byestar12345 於 2015-4-24 12:07 發表
今天又要上dr. Ho處

引用:
原帖由 又行錯路 於 2015-4-30 07:49 發表 師兄你好,兩年後都話還有病毒?咁何醫生點講? 可以點做?
打了第一枝针。
冇嘢可以做,低危嗰隻出花机会少,高危嗰隻更加冇嘢可以做。
唯有看自己免疫力。

引用:
原帖由 byestar12345 於 2015-4-30 23:28 發表
打了第一枝针。
冇嘢可以做,低危嗰隻出花机会少,高危嗰隻更加冇嘢可以做。
唯有看自己免疫力。

回復 18119# 的帖子

或者阿Q啲想,這兩隻至少不會長花出來,可以免受冷凍皮肉之苦。希望師兄早日康復

引用:
原帖由 gaperic 於 2015-4-22 11:47 發表

你做combo test 9成9無事喇!
建議師兄唔好去捐血住,過多三個月做個full test先捐!
正常無野既放心啦!! 甘多年都未見過依度有人有野!! 希望你早日康復啦!!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2015-5-20 22:56 發表 正常無野既放心啦!! 甘多年都未見過依度有人有野!! 希望你早日康復啦!!
師兄
中疱係咪會一星期肉發?
我依家第8日
下體完全冇事
係咪可以放心?

唉好後悔
係5月18去過一樓一
全程有用套
不過口交完冇換套
口交時間好短
只係兩三下
插入時間都唔長
好快就出
套冇穿冇爛
手有掂過對方下體外面但直到完事去沖期間冇掂過自己下面
毛巾只抹手腳
下過用自己紙巾抹
有留意到對方大脾內側有兩點紅點
呢幾日精神壓力好大
好怕自己出事
幸好暫時身體冇異樣
因為家中有其他小朋友同有女朋友(冇親密接觸)
好怕野到佢地
真係好辛苦
我真係唔適合去玩
亦唔會再去
只求今次冇事

引用:
原帖由 kwokyh2 於 2015-5-26 01:43 發表
師兄
中疱係咪會一星期肉發?
我依家第8日
下體完全冇事
係咪可以放心?
係呀, 正常有野會有快知道, 所以應該無野既機會大, 祝你好運!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。