推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

多謝晒咁多位嘅關心~

其實今朝個市樣樣衰衰, 再睇番上海A股居然跌穿埋3,000點, 所以即刻沽清晒所有窩輪, 點知沽清之後即刻反彈, 而我沽貨嗰一口價就順理成章成為全日嘅低位~

之後都仲心思思考慮搵個位再入番佢希望趁反彈賺番多少, 點知又見到上海A股嗰邊都未跌停, 所以決定下晝再睇定啲先算~

點知中午俾老細捉咗出去食飯, 番到嚟已經係15:57, 距離收市只得3分鐘, 上網至知原來隻窩輪再跌咗10%, 先知道老細對我原來真係好好~

其實呢一隻窩輪我過年之前已經買落, 搏過年之後上演一次大龍鳳, 尋日仲有超過6成利潤, 依家斬頭蝕尾都仲有大概4成幾利潤, 所以都算執身彩咯~

連累各位為小弟擔心實在唔好意思~

相關搜索目錄: 窩輪

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-2-27 13:13 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 9000 才可瀏覽

回復 #1826 Air Supply 的帖子

原來晒話羸得少。

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-27 14:30 發表
噢  賣桔
定d黎 相信一切在你掌握中
嘰嘰嘰....咁都俾你估中?!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-27 16:30 發表
原來晒話羸得少。

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-27 15:06 發表

點解要買輪
本小利大吖嘛! 不過我都試過買輪變廢紙~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-27 15:08 發表
你放心 佢唔係乜輪都買架
你又知我買乜輪~

希望今年可以赢多D啦.555
本帖最近評分記錄
  • happycamel 體力 +50 歡迎利是 2007-2-27 22:32
  • happycamel 威望 +50 歡迎利是 2007-2-27 22:32

引用:
原帖由 Terry 於 2007-2-27 17:39 發表
又有新朋友仔喎, 歡迎歡迎!

希望唔係灌一次水之後又唔見人嗰隻啦~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-27 15:08 發表
你放心 佢唔係乜輪都買架
今晚啲波波有無心水?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-27 18:20 發表

今晚曭i波有無心水?
茫無頭緒
如你無好推介 休戰一天  
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-27 16:32 發表

本小利大吖嘛! 不過我都試過買輪變廢紙~
機會好大, 絕不贊成投資於窩輪

相關搜索目錄: 投資 窩輪

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-27 18:13 發表

又有新朋友仔喎, 歡迎歡迎!

希望唔係灌一次水之後又唔見人嗰隻啦~
呢次你中既機會係99.9999999999999999999999999999%

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-27 08:48 PM 發表

保保高見!一定要聽!

誰能代替哥哥地位

回復 #1836 happycamel 的帖子

樂駝兄,我想買禾夫及西布朗兩場大,點娣?

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-2-27 21:51 發表
德國波唔係好識 兩場都係杯賽 我唔敢估

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-27 20:48 發表

其實我每一次買窩輪都唔會買得大, 而且做好至少輸一半嘅心理準備, 所以我從來都唔會提議他人買窩輪~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-27 20:50 發表

呢次你中既機會係99.9999999999999999999999999999%
我都相信係~        

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-27 20:44 發表

茫無頭緒
如你無好推介 休戰一天  
鑽研中......

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-2-27 20:58 發表

保保高見!一定要聽!
Yes......Madam~

引用:
原帖由 Terry 於 2007-2-27 17:39 發表
很高興你仲係到
歡迎你吹水
切勿灌水 請自珍重

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-2-27 21:51 發表
禾夫我都唔識, 西布朗對米舖照計都會開大~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-27 22:34 發表

鑽研中......
有好野單聲 我會考慮跟定對賭

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-27 22:36 發表

有好野單聲 我會考慮跟定對賭
賭波同賭馬照計都係同我對賭穩陣啲~

相關搜索目錄: 賭波

回復 #1849 Air Supply 的帖子

點樣都其實係尊重架

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。