推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #18994 happycamel 的帖子

...............繼續講馬

無雙小子看準形勢受惠排檔 除了一提是柏寶試閘操練 結果選騎了初出也得4倍的愛拼者贏(真諷刺)落第外 無甚補充

卡加小子之勝 形勢上應是打破了賀賢南華精英與原路人聲東擊西之局 賠率及6環特獎無人中似是佐證 但觀乎鄭汝滇過終點振臂高呼神情 再看對上對下兩場韋幫主表現 似慶幸錯有錯著之驚喜表現

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-16 15:25 發表

我諗住你講!我負責
大隻廣講野不嬲都唔駛負責架

引用:
原帖由 happycamel 於 15-12-2007 23:17 發表
唔係化
昨晚熱剌,曼城唔揀,揀左布力般。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-16 03:47 PM 發表

大隻廣講野不嬲都唔駛負責架
我知邊個係大隻廣

誰能代替哥哥地位

回復 #19003 HJ2127_ATR1 的帖子

金巴午安
你點解唔去梳乎呀
我就話要做天下間獨一無兩的看門駱駝姐

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-12-16 15:56 發表

昨晚熱剌,曼城唔揀,揀左布力般。 
我有
不過重心係黑貓暴力間揀  加埋丁丁有聲無雨 結果得個吉
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-16 15:58 發表

我知邊個係大隻廣

回復 #19003 HJ2127_ATR1 的帖子

金巴賞左月未      

閃晒
甘我點

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-16 16:14 發表
閃晒
甘我點
閃去邊?

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-16 16:11 發表
金巴賞左月未      
賞咩月?

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 happycamel 於 16-12-2007 16:03 發表
金巴午安
你點解唔去梳乎呀
我就話要做天下間獨一無兩的看門駱駝姐
昨晚冇北上。 

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2007-12-16 16:14 發表

閃去邊?
靚豆就養顏 金巴就治療

引用:
原帖由 happycamel 於 16-12-2007 16:11 發表
金巴賞左月未      
前幾日見到月光,唔錯。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-16 04:17 PM 發表

靚豆就養顏 金巴就治療
今日冇呀!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-12-16 16:16 發表

昨晚冇北上。 
打風
我都唔坐和諧號啦

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-12-16 16:17 發表

前幾日見到月光,唔錯。 
依家好難架

唉 今夕是何年

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2007-12-16 16:15 發表

賞咩月?
明月幾時有 把酒問清天
不知天上宮闕 今夕是何年
我欲乘風歸去 又恐瓊樓玉宇 高處不勝寒
起舞弄清影 何似在人間
轉朱閣 低綺戶 照無眠
不應有恨 何事長向別時圓
人有悲歡離合 月有陰晴圓缺
此事古難全 但願人長久千里共嬋娟

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-16 04:22 PM 發表

明月幾時有 把酒問清天
不知天上宮闕 今夕是何年
我欲乘風歸去 又恐瓊樓玉宇 高處不勝寒
起舞弄清影 何似在人間
轉朱閣 低綺戶 照無眠
不應有恨 何事長向別時圓
人有悲歡離合 月有陰晴圓缺
此事古難全 ...
係咪樂樂唱俾我地聽?

誰能代替哥哥地位

回復 #19019 紅豆沙 的帖子

我識聽唔識唱woh   

有糊叫:世冠杯買左 2x1 大。   
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #19021 HJ2127_ATR1 的帖子

恭喜定先

回復 #19022 happycamel 的帖子

咁快又 2:2 ,好在冇玩即場。  

回復 #19023 HJ2127_ATR1 的帖子

3:00開波 即係就完場
無得買

回復 #19024 happycamel 的帖子

18:30 仲有場冠軍戰。  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。