推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-5 12:20 發表

你一定安排好節目啦
冇喎,只不過唔會午睡,一係就訓足成日。 

搵日去試下一間新場
水都 SPA

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-5 12:24 PM 發表

你地一齊入矯BQ, 我請鮕
有冇第二樣吸引D?

相關搜索目錄: BBQ

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-1-5 12:27 PM 發表

搵日去試下一間新場水都 SPA  

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/HIDE]

誰能代替哥哥地位

回復 #19753 紅豆沙 的帖子

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-1-5 12:27 發表

等你包膠~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-5 12:31 發表

有冇第二樣吸引D?
包埋車費如何?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-5 12:51 發表

包埋車費如何?
包埋倍燒女郎就差唔多

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-1-5 16:49 發表

包埋倍燒女郎就差唔多
無問題! 啱啱足三歲嘅夠Fresh未?

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-1-5 04:49 PM 發表

包埋倍燒女郎就差唔多
just for me only

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-5 05:28 PM 發表

無問題! 琩洶T歲黻艫resh未?
我報名先!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-5 17:28 發表

無問題! 琩洶T歲黻艫resh未?
三歲
又要我出手用夾夾神功去搞興她 ,
D硬幣你要出埋先得.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-5 10:24 發表

睇番張相佢個籮仲好似開埋花咁添噃~
Air Supply大哥有冇用水淋淋佢呀

各位大哥晚上好
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-1-5 16:49 發表

包埋倍燒女郎就差唔多
鸡哥,係火葬场做果啲女仔算唔算係陪燒女郎呀
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-1-5 19:02 發表

各位大哥晚上好
老豬大哥&大家晚上好
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-1-5 19:05 發表

鸡哥,係火葬场做果齯k仔算唔算係陪燒女郎呀
但求靚女 無分職業  

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-1-5 17:41 發表

三歲
D硬幣你要出埋先得.
你唔夠硬  

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-1-5 12:27 發表

似乎幾好

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-5 17:30 發表

我報名先!
咁即係幾時唧~

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-1-5 17:41 發表

三歲
D硬幣你要出埋先得.
你啲夾夾神功好掂咩?

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-1-5 19:02 發表

Air Supply大哥有冇用水淋淋佢呀

各位大哥晚上好
都係唔好搞我咯~

糊塗豬豬晚上好~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-5 19:19 發表

你唔夠硬幣  
笑輪屎~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-5 21:07 發表

笑輪屎~
要唔要籌先

明日洋紫荊短途錦標 本地三級賽 燦惑 紅旗飛揚 電光火力 鄉村樂韻等駒都是此項錦標常客
燦惑上兩屆133磅1W1Q 上屆11倍W與廄侶快而勁串Q 前屆12倍入Q僅輸俾16倍金岡盃 兩次大熱都係告仔馬(帝聖名駒 機關槍 )
看來不利熱門

寶樹友盈幾經辛苦上仗谷草1000出頭 贏點心 五五波
沙田1000五次4Q1P未失過位 三次敗於蓮華生輝   但連燈王大富之星也跑不過
呢隻1.8W值唔值博

百週年紀念短途盃 燦惑次熱連冠兩屆 大熱是麒綵(Q)及精英大師(-)

明日勇士1.5W 次熱已是處女馬盈綵@9.9

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-5 23:41 發表
百週年紀念短途盃 燦惑次熱連冠兩屆 大熱是麒綵(Q)及精英大師(-)

明日勇士1.5W 次熱已是處女馬盈綵@9.9
人地56.3" 兼10檔 , 無謂同錢鬥氣

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。