推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-6 04:56 PM 發表

last 第二場
嚇得我,唭馴簬Y跑緊第二場都唔錯BOR

誰能代替哥哥地位

回復 #19826 紅豆沙 的帖子

係就好哇 睇住賽果黎買
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

頭六場,竟然得第二場3號跑第二,其他五場都跑W

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-6 05:04 PM 發表
係就好哇 睇住賽果黎買
馬會俾既話,都好好提議

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-6 17:10 發表
頭六場,竟然得第二場3號跑第二,其他五場都跑W
第二場3號跑第一 係俾人告甩

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-6 05:12 PM 發表

第二場3號跑第一 係俾人告甩
買衫有著數

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-6 17:15 發表

買衫有著數
買晒衫無褲又唔得

shit!!!!!!!!!!!!!!!!
高智慧得第三

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-6 16:51 發表
得就肥囉   
跑第三~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-6 17:15 發表

買衫有著數
咁尾場仲買唔買好呢?

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-6 17:16 發表

買晒衫無褲又唔得

重有條底富

回復 #19834 Air Supply 的帖子

可能退役都無C+3跑啦
老櫬杜鵬志 留住黎同人鬥 均速馬走甩先等人追嘛

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-1-6 17:24 發表

重有條底富
G-string黎架

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-6 17:26 發表

G-string黎架
男人穿唔知咩感覺呢??
好似雙搏手咁

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-6 17:24 發表
可能退役都無C+3跑啦
老櫬杜鵬志 留住蠷丹P人鬥 均速馬走甩先等人追嘛
完全違反馬性, 全盛時呢隻馬都係靠快放等人追, 可能今場根本係走光之作~

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-1-6 17:30 發表

男人穿唔知咩感覺呢??
好似雙搏手咁
有乜點 一"揪"二"能"囉

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-6 17:26 發表

G-string黎架
尾場再無錢收嘅話睇怕廿蚊一Pack嗰啲都買唔起~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-6 17:32 發表

有乜點 一"揪"二"能"囉
未必"能"得住, 可能會從兩邊跌出嚟~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-6 17:31 發表

完全違反馬性, 全盛時呢隻馬都係靠快放等人追, 可能今場根本係走光之作~

係捉到鹿唔識脫角 馬有班底 但太均速 全無爆發力

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-6 05:32 PM 發表

尾場再無錢收儭嗢貍廿蚊一Pack瓥ㄥR唔起~
叫BB買俾你著

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-6 17:32 發表

尾場再無錢收儭嗢貍廿蚊一Pack瓥ㄥR唔起~
一世人兩兄弟 善待他吧 下次買Gucci啦

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-6 17:40 發表

叫BB買俾你著
BB Size 我唔啱嘅~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-6 17:41 發表

一世人兩兄弟 善待他吧 下次買Gucci啦
唔駛對佢咁好, 對佢太好佢會囂張~

回復 #19848 Air Supply 的帖子

佢囂張 你快樂

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-6 17:46 發表
佢囂張 你快樂
又唔中, 無錢買Un Un等佢可以自由啲~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。