推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

其實銀泉係地面兩個入口門面真係好'yap',
睇人地隔離陽光早已執過個門面(可惜最後都係執笠 )
如果銀泉繼續分段裝修,
應整下個門面先.

相關搜索目錄: 裝修

個日終於第一次去左銀泉, 夜晚點幾鐘去到, 由於係第一次去, 所以都有d緊張, 不過睇左大家既report同推介, 心目中都已經定左幾個bg number, 93, 72, 16. 去到沖左個涼, 換好衫, 坐左陣, 飲左杯野就入房. 沖涼既地方真係好新淨, 不過由於未見過舊既係點, 比較唔到, 但係個感覺都已經唔錯, 個池都幾大, 水吧同其他人d service都幾好, 幾nice

講番bg, 鐘房問有無咩bg搵開, 我話第一次黎, 不過都想搵93或者72, 最後都係mark左93. 入到房, 93已經係房, 細細粒, 但係個樣就真係好甜, 好靚, 眼大大, 長頭髮, 真係幾索架! 係人見到都一定mark. dup得幾好, 因為我本身唔受得好大力, 佢d力對我黎講fit哂, 仲要個日好攰, 俾佢dup完真係鬆哂. 佢幾好傾, 把聲又好聽, dup個陣我都不時望下佢個靚樣, 真係唔錯! 到第二個鐘, 佢自己熄燈, 佢話怕羞喎, 第二 part佢隻手開始按腳, 又按大脾, d位都幾準, 真係爽呀! 全程好舒服, 又好溫馨, 93好有女友feel! 最後沖埋涼, 埋單516, 加埋locker 20, 全數536

多謝大家推介, 下次會試72

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +60 精品文章 2007-7-21 22:38
  • 白貓兒 威望 +60 精品文章 2007-7-21 22:38

謝謝報告,
同意93的外型「人人見到都想mark」

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-21 12:53 發表

93 LOCAL?
又係北,
尼間場少/無local.

up to you lor~~~~~~~~~~~~

我想重申: 銀泉唔算正式齋場, 只係部份bg有不同程度的VAS,
如看過報告想知更深入, 可PM問,
一些較敏感事不宜在版面講, 這是為bg好.
謝謝大家合作.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-21 13:11 發表
我想重申: 銀泉唔算正式齋場, 只係部份bg有不同程度的VAS,
如看過報告想知更深入, 可PM問,
一些較敏感事不宜在版面講, 這是為bg好.
謝謝大家合作.
好! 很同意!

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2007-7-21 13:16 發表

好! 很同意!
唔該哂!

好開心,
我同大家都係銀泉玩出開心來!

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-21 23:22 發表

晚間果個waitreess,好靚女, 係咪thai?
佢好似叫錢錢
不是泰, 本地人/新移民.

e.......你最近去過咩?

你唔試下我列的後生numbers?

不過中女可能會dup得好d

熄燈係按髀, 胸, 肚可以 唔洗咁
「尷尬」.

試過再返來包交~~~

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-21 23:44 發表

when will u go again?
maybe we would meet there
PM講.........

終於獻出小弟的第一次 .........
第一次 旺角sauna & 第一次 銀泉之旅 !

由於極少到旺角,有點迷路,但興幸銀泉個招牌夠大,MTR 行3mins 就到 !

入到Locker更衣後,要往另一個地方沖涼,過程有點九曲十三灣,對於第一次 光臨的我,真的有點兒迷惘 ..........

入到沖涼間,又幾骨子喎 !有獨立擦背房, so far去過 擦背只有上環大班有 ! (SH30 有一個大角落但沒有門,雖然大,但不算"房" !

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。