推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

桑 拿 吹 水 房

引用:
原帖由 69sina 於 2008-1-30 14:33 發表

局長黎煽風點火既 !
煽 LCF

我同版主不知幾friend既 !

又講番揼骨...

昨晚又踩左去佐敦一間足穴店揼骨
咦!!!不單止獨立房,仲有獨立浴廁喎!
原來之前是網吧改建。

竟遇到位高手,指力驚人!!!!
之前是物理治療師!!!

HK$240/ 100 mins

引用:
原帖由 6769 於 2008-1-30 14:40 發表

煽 LCF

我同版主不知幾friend既 !

你們絕對是老朋友

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-30 14:44 發表
又講番揼骨...

原來之前是網吧改建。

之前是物理治療師!!!

HK$240/ 100 mi ...
突然間講番d正經野....好難插咀喎...

引用:
原帖由 oleole 於 2008-1-30 14:37 發表

咁唔該大力d....噢...大力呀......噢.....噢....大力d....d火先夠勁架嘛...
你睇電影睇得太多喇...

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-30 14:45 發表

你們絕對是老朋友
佢當我係馬交friend咋 !

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-30 14:44 發表
又講番揼骨...

原來之前是網吧改建。

之前是物理治療師!!!

HK$240/ 100 mi ...
點解你唔開條野,整個完整report
益下依度D老友??
你唔系轉左會牙馬??

引用:
原帖由 6769 於 2008-1-30 14:45 發表

突然間講番d正經野....好難插咀喎...

之前無講唔正經野呀

引用:
原帖由 6769 於 2008-1-30 14:47 發表

佢當我係馬交friend咋 !

你都返來, 士夠彈啦.

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-30 14:47 發表

點解你唔開條野,整個完整report
益下依度D老友??
你唔系轉左會牙馬??
因為仲未找出真相....

我移民好耐啦! 依家回流姐!
完整report?
你們一定有得睇!!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-30 14:48 發表

你都返來, 士夠彈啦.
oH my friend ...

引用:
原帖由 6769 於 2008-1-30 14:51 發表

oH my friend ...

定fan先.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-30 14:52 發表

定fan先.
士夠彈彈啦 !

真係好凍.
俾d鈮x我.

引用:
原帖由 巴士茂李 於 2008-1-30 12:42 發表

老筆!

等我又係度講下故仔先!

話說當年有兄弟(「乾柴」定係「紅酒」?還是「看透」?忘記了。)
在常平攪生日,而飯局則設於聯邦老毛。當晚連歡樂性今宵某環節的
主角「是9彈彈」亦老遠在山中過來!「是9彈彈」話唔識聯邦喎,咁
小弟咪好心叫佢在匯華落車過條馬路,我在樓下接佢囉!點知佢過左去
華泰(從山中來的方向,匯華對面落車真係華泰喎,無錯丫!其實我係
咪應該行多兩步去埋華泰接佢呢?)

最後呢位好有排場的「是9彈彈」攪左好耐至黎到,而小弟亦在樓下企
左好耐!結果佢全晚黑面,而小弟就好似做左罪人咁。。。

第日小弟精左咯,唔識黎?俾五雞摩托仔帶路喇!最多我幫你俾丫!

相關搜索目錄: 聯邦 紅酒
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 jsmleung02 於 2008-1-30 13:14 發表

畢大哥你無係(的計時)寫野臐H 上前係果度見你有一篇大作好像還沒有ENDING?

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-30 13:32 發表

午安畢兄!

金手指?
係唔係過年買來拜年做手信架?
信差哥唔好玩我喇!

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 Butt 於 2008-1-30 15:18 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
哦。。無事,無事,繼續跳舞

相關搜索目錄: 跳舞

有何介紹嗎.....有何新鮮的....

引用:
原帖由 69sina 於 2008-1-30 14:19 發表

當然 ! 我係 69professor 教出黎
You looking for me? I am here!

引用:
原帖由 Butt 於 2008-1-30 15:21 發表

局長唔好玩我喇!

**** 本內容被作者隱藏 *****  
你叫我呀 ?

回復 #196 6769 的帖子

Sorry,我可能患左柏金遜。。。

引用:
原帖由 Butt 於 2008-1-30 15:58 發表
Sorry,我可能患左柏金遜。。。
唔緊要...好多板主都有呢個病 !

引用:
原帖由 Butt 於 2008-1-30 15:14 發表

等我又係度講下故仔先!

話說當年有兄弟(「乾柴」定係「紅酒」?還是「看透」?忘記了。)
在常平C攪生日,而飯局則設於聯邦老毛。當晚連歡樂性今宵某環節的
主 ...
哈哈!
原來如此!
怪不得!    怪不得!

相關搜索目錄: 聯邦 紅酒
我無壓力;我無洐n解決!

引用:
原帖由 6769 於 2008-1-30 16:14 發表

唔緊要...好多板主都有呢個病 !

T O O    S T R I C T   F O R W A R D

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。