推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 天地毛限 - 最新消息

本主題被作者加入到個人文集中
天地又有優惠,幫趁沐足做單鐘都有加鐘卷送,好似派到六月中。
[img=247,181][/img]

天地又有優惠,做沐足有免費沐足加鐘卷送,就算做單鐘都有,好似派到六月中。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-9 20:17 發表
天地又有優惠,做沐足有免費沐足加鐘卷送,就算做單鐘都有,好似派到六月中。
等我有空又回歸一下先......

天地按身好似得番兩間房jar.

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 16:31 發表

有探子回報,話可以攬到 12:00pm。無論咩價錢既囡,都一律只需加¥400。
在此先感謝 蘿蔔 C兄及一眾如 竹人, 無情, 7少, 大象, tt234... 等北上愛國的C兄經常將北上經驗與心得無私分享, 令我們一眾新手獲益良多! 真係萬分感謝!
小弟有跟隨C兄們的指引提示北上愛國, 不過暫時都只局限於深圳區, 但見 蘿蔔C兄經常提及 CP 及 CA 的足浴如何好玩, 真係蠢蠢欲試!
尤其近來天地的報告普遍都很精彩, 所以都想跟隨大家步伐到 CA 見識一下! 但小弟多數要晚上才可出發, 唔知蘿蔔C兄可否提供行程指引, 回程時間最早可以幾點返到香港? 如果過夜是否一如C兄所講可以在天地過夜及加400就可以? 要再俾小費嗎?
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-6-15 21:20 發表

在此先感謝 蘿蔔 C兄及一眾如 竹人, 無情, 7少, 大象, tt234... 等北上愛國的C兄經常將北上經驗與心得無私分享, 令我們一眾新手獲益良多! 真係萬分感謝!
小弟有跟隨C兄們的指引提示北上愛國, 不過暫時都只局限於深 ...
師兄,唔係想潑你冷水,而家 ca/cp 打大風,不易以身犯險,好多場都進入作戰狀態。

小弟不建議師兄揮軍北上 DG 。

可否用橡皮圈札住隻雀先?過幾日再比錦囊你!

天地過夜只要做168套就可以。但要十二時後入場。環境不錯,可睡到早上十一時。

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-6-15 21:20 發表

小弟有跟隨C兄們的指引提示北上愛國, 不過暫時都只局限於深 ...
師兄,你又在裝新手啊!?
正如蘿蔔師兄話齋︰DG地區風大雨大,師兄宜暫且忍手(忍雀)先,等風浪一過,再慢慢北伐都未遲!

引用:
原帖由 hkmgt 於 2009-6-15 23:28 發表
天地過夜只要做168套就可以。但要十二時後入場。環境不錯,可睡到早上十一時。
168 系做什麼 ,
想由 王今 轉去 天地 過夜 .

原因在王今過夜實有一只蚊咬 ,
床下底周邊又多小小小小強 ,
空調有風無冷氣 ,
谷鬼氣 .

引用:
原帖由 hkmgt 於 2009-6-15 15:28 發表
但聽講天地好似半夜會息冷氣架喎?
(之前係GZ試過,做完機餐要係大堂訓,點知一做完出到去就無左冷氣無風扇,仲要有“失”咬,但d內地人仍然訓到扯晒鼻行 ,結果就走左去水池區搵張沙灘櫈訓(涼d靜d又有不知名冰凍紙包飲品任攞尼飲)但又太光都係訓唔著,最後成晚大堂、水池區、上網區四處走尼走去無點訓過,早知走去隔離24小時老麥等天光嘆冷氣好過 )

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-15 13:25 發表

師兄,唔係想潑你冷水,而家 ca/cp 打大風,不易以身犯險,好多場都進入作戰狀態。

感謝蘿蔔C兄o既警報提示, 小弟一定唔會輕舉妄動, 就等蘿蔔C兄o既錦囊指示啦!            
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-15 06:25 AM 發表

羅白兄。。你話打大風..係咪"身歴其境"呀...几曰前我都係CP。。昨最後衝剌,

曰頭SN,夜晚K場,連玩三日.....繁榮娼盛喎。。

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 superman88 於 2009-6-16 00:48 發表

168 系做什麼 ,
想由 王今 轉去 天地 過夜 .

原因在王今過夜實有一只蚊咬 ,
床下底周邊又多小小小小強 ,
空調有風無冷氣 ,
谷鬼氣 .
包推拿,一百分鐘。加五十可以 。我上個月底住過,冷氣無停,有被褥。十時食蕉拍門叫醒你,可十一時走。平過住酒店,有囡服務。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-6-16 06:57 發表

羅白兄。。你話打大風..係咪"身歴其境"呀...几曰前我都係CP。。昨最後衝剌,

曰頭SN,夜晚K場,連玩三日.....繁榮娼盛喎。。
我是身歷其境,是在 ca 金三角一帶,我去過龍島,有朋友去過王金。龍島走秀間歇性提供,王金沐足餐停開,這些都是打風之情況下骨場作出之應變。不過,這些場的桑拿與推拿又照開,奇怪。

這些都是我所知道的,只能作參考,不能作為風暴指標。

唔怕一萬,最怕萬一,呢 d 野博唔過,如果我的老友想去 ca 放雀,我會叫佢地暫時忍一忍....(不過我自已都會照去,但會搵藝術品)。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-15 07:29 PM 發表

我是身歷其境,是在 ca 金三角一帶,我去過龍島,有朋友去過王金。龍島走秀間歇性提供,王金沐足餐停開,這些都是打風之情況下骨場作出之應變。不過,這些場的桑拿與推拿又照開,奇怪。

這些都是我所知道的,只 ...
老實講...上去玩咗甘多年,都識咗唔少救國異士,個個嫖齡都超個拾年(最多果個有2拾几年),

年年月月都有人話打風,洗地,....但我真係未見過有人賴野。。

至少我任何時間都未停過上去....當然..或者我係時運高,但冇理由次次甘好彩。。

我想...即係有人話坐飛機危險,但有人做空中服務員到退休都冇事。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-6-16 12:30 發表

老實講...上去玩咗甘多年,都識咗唔少救國異士,個個嫖齡都超個拾年(最多果個有2拾几年),

年年月月都有人話打風,洗地,....但我真係未見過有人賴野。。

至少我任何時間都未停過上去....當然..或者 ...
同意。

但從風險管理的角度,一次意外,終生遺憾。每個人可以接受風險的程度不同,MPF 都有高、中、低風險的選擇,救國也一樣,自已衡量風險。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-6-16 12:30 發表

有,啊邊個話聽邊個講,啊邊個賴左野。

記唔記得有一師兄在舊天紅差點俾公安捉倒 .

在上月中 ,
中午去到金三角 ,
步行去到舊天紅 ,
但大門一個囡囡沒有 ,
收銀部有一個囡囡 ,

不對路 ,
馬上轉去第二個地方 ,
行了長長路終到達無限 ,
弄至滿頭大汗 .

引用:
原帖由 superman88 於 2009-6-16 14:23 發表

在上月中 ,
中午去到金三角 ,
步行去到舊天紅 ,
但大門一個囡囡沒有 ,
收銀部有一個囡囡 ,
不對路 ,
馬上轉去第二個 ...
那位師兄是和我挺熟悉的,諗起那位師兄對我說當時的情景,猶有餘悸,他只是到那裡做普通沐足,捕快突然撞門,如果當時他正在 r 雀,後果不勘設想。

沒出過事的場,不代表永遠安全,國內沒有不可能的事,所以我會盡量收料,以一個較保守的角度來衡量風險。

引用:

各人承受風險能力不同,最好量力而為!

引用:
原帖由 superman88 於 2009-6-16 14:23 發表

在上月中 ,
中午去到金三角 ,
步行去到舊天紅 ,
但大門一個囡囡沒有 ,
收銀部有一個囡囡 ,
不對路 ,
馬上轉去第二個 ...
講緊果個唔會係我掛?

上個月去新天虹 可能生意好得制 D知客全部陪晒客人上樓 所以門口無晒人

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-6-16 04:30 發表

大風吾一定系比捉,

有時風季,平時性感服裝無了,祇得運動服,成個人都 down了,感受系吾同了。服務又可能暫停!

有時玩玩下查消防一鬼樣。

相等於早幾年皇崗掃場,GA有錄像機record緊,我地班友一樣成班友隊酒唱歌,主要系mind吾 mind入鏡。入鏡後吾知佢用途。可能今晚新聞片斷,試過系電視台跟ga拍片都有!

另外因為每次主題掃野都不同。,不等於其他無影嚮

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-16 02:29 發表

這些都是我所知道的,只 ...
這期DS放雀女女都好索,佰幾元,暫時可以轉果邊玩,成街都系雀場

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-6-16 03:35 AM 發表

講緊果個唔會係我掛?

上個月去新天虹 可能生意好得制 D知客全部陪晒客人上樓 所以門口無晒人
壹人有壹個故事?

聽邊個邊個講!!!

舊天虹 供鞍撞門的那件事,是我一位好朋友的親身經歷。

上星期六 CA 有一間場中伏,如果這星期有在 ca 出征的師兄,一定知道這件事。

喜歡聽"故事"的小朋友,親身上去一試吧,看看會發生甚麼故事!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。