推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 太子潤美之 SPA

引用:
原帖由 艾沙維 於 2009-10-15 11:14 發表

有一樣野亦要提一提,所浸之木盆是現時上樓spa 見到最大,May May 在盆邊安放毛巾做成軟枕,攤係度真係好relax.  木盆size真可容納兩人浸,發夢如有靚BG一齊浸就爽!
發夢浸完一齊瞓重爽呀!

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-10-15 21:34 發表

發夢浸完一齊瞓重爽呀!
我就鍾意一齊瞓完, 先一齊浸, 再發夢!
不過係同honey Yoyo喎

seems very good wor

有小小似貴妃伴浴,等我都試吓先

引用:
原帖由 aero169169 於 2009-10-16 09:17 發表

喂 c-hing, 仲乜搶我個至愛呀? 咁我咪要同你做襟兄弟?  

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-10-16 20:50 發表

喂 c-hing, 仲乜搶我個至愛呀? h:" /> 咁我咪要同你做襟兄弟?  
咁你有冇問吓Yoyo邊個係佢honey先...

引用:
原帖由 aero169169 於 2009-10-16 09:17 發表

c hing真識食
亦正亦邪

引用:
原帖由 aero169169 於 2009-10-16 22:29 發表

咁你有冇問吓Yoyo邊個係佢honey先...
佢個個熟客都叫 honey 架啦.  見你都係利記 fans,咁大家做個襟兄弟啦..

好似個個熟客都是BG嘅honey,無需大驚小怪。

上星期才有空上去, 地方乾淨衛生, 感覺良好.

BG 見有  6 位, 樣子比較中中, 深圳 FEEL, 算順眼.  其中 May May, 維維 和 Lisa 算可以.

如要大力 + 大隻, 請揀 Apple 或 Mimi.

如要全面便揀 yoyo.

昨天 yoyo 忙緊, 揀了 May May.
spa 手法好 relax, 佢都識 hoi mun 小玉 (Winnie), 呢一行好細.

講樣子我評價是 FXNNY SPA > HM > 潤 X 芝 (銀 X 泉我唔熟, NO COMMENT)

引用:
原帖由 connector 於 2009-10-19 12:20 發表

BG 見有  6 位, 樣子比較中中, 深圳 FEEL, 算順眼.  其中 May May, 維維 和 Lisa 算可以.

昨天 y ...
同意師兄評分,銀x泉comment與否作用不大,因個度既技師真係

引用:
原帖由 connector 於 2009-10-19 12:20 發表

昨天 y ...
咁做spa搵邊位好?thanks

亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-10-22 15:17 發表
咁做spa搵邊位好?thanks
yoyo 或者泳漩囉.

TKS all big brother info.
Question:

types of massage= ??
Spa = hide into the wooden bucket ??

what is part 123 ?

pls tell me > more (can PM wor)

10K TKS!!

@@ read again the old post ...
$268 is how long and include what kind of service?

引用:
原帖由 bdfjoli 於 2009-10-23 13:13 發表
@@ read again the old post ...
$268 is how long and include what kind of service?
齋揼. 100 分鐘.

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-10-22 22:40 發表

yoyo 或者泳漩囉.
你兩個都試個嗎?
請問邊位會大力d呢?
thanks
亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-10-31 02:01 發表
你兩個都試個嗎?
請問邊位會大力d呢?
thanks
c hing, yoyo 會夠力啲. 但SPA 就唔會大力囉.
只試過yoyo做SPA, 泳漩未試過. 不過好多 c hing 口碑好好.

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-10-31 02:01 發表
你兩個都試個嗎?
請問邊位會大力d呢?
thanks
泳漩輕力文型
不過佢唔多出手做了

回復 94# 的帖子

好勁呀,thanks c hing tips
不畏浮雲遮望眼
自緣身在最高層
菩提本無樹, 名鏡亦非台,
本來無一物, 何處惹塵埃.

第一次Spa就是泳漩(HM時的Tung Tung)幫我做。感覺十分良好。

過去既事就係過咗去既事;現在既事就係去做愛做既事。

引用:
原帖由 retire07 於 2009-11-2 11:22 發表
第一次Spa就是泳漩(HM時的Tung Tung)幫我做。感覺十分良好。
一於下次搵佢做spa先

亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-11-2 15:43 發表
一於下次搵佢做spa先
...so spa will have VAS ?

can PM for reply, many TKS!

seems all are c9 in this spa.

C兄,c9定義是甚麼?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。