推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

尖沙咀 凝樂澗

looks like so many good selection

引用:
原帖由 confeee 於 2010-12-1 09:40 發表
去過幾次,試咗阿雪,盈盈,琪琪。
評語如下:

琪琪-
Face - 8/10
Body Shape - 8/10
Bone Skill - 3.5/10
Attitude - 7.5/10

盈盈
Face - 6.5/10
Body Shape - 6/10
Bone Skill - 9/10
Attitud ...
Ching
有一位長髮面圓圓身裁豐滿的BG, 曾經替我服務, 忘記了名字, 骨技尚可,她來x灣畔GFS, 知不知她的名字?

今日有新同事LILI,小红, 明日有SY返工

引用:
原帖由 dreamlady 於 2010-12-5 13:21 發表
今日有新同事LILI,小红, 明日有SY返工
what's SY ?

引用:
原帖由 Oldman 於 2010-12-6 19:41 發表

what's SY ?
SY??? 應該是新來的技師ICY

我已經試了....樣貌清秀,手骨不俗
原來是港島區某大齋場轉場過來

見到另一新技師紅紅
長髮姑娘,外型是我杯茶
下次要試試了

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 kot 於 2010-12-3 11:58 發表
  Ching
有一位長髮面圓圓身裁豐滿的BG, 曾經替我服務, 忘記了名字, 骨技尚可,她來x灣畔GFS, 知不知她的名字?
似乎是Mandy...
她無做了

引用:
原帖由 雨的魅力 於 2010-11-30 17:19 發表
今日又試左個新bg叫Lisa, part 1 同 part 2同樣ok, 值得推薦
我都見過她
但未試過她
笑容親切

在那裡重遇甜姐兒Joey

引用:
原帖由 messenger 於 2010-12-6 23:14 發表

我都見過她
但未試過她
笑容親切

在那裡重遇甜姐兒Joey
我昨晚都試咗Joey, 莫非你也在隔離房?
上星期就試咗Lisa, 手骨不錯

回復 184# 的帖子

哈哈....應該不是了
但你上次試完Lisa姐
我看著你埋單的....
你掛住同婷婷聊看不到我

引用:
原帖由 messenger 於 2010-12-7 09:48 發表
哈哈....應該不是了
但你上次試完Lisa姐
我看著你埋單的....
你掛住同婷婷聊看不到我
我都見到有兩個客在梳化坐, 但看不到你呢
咁你咪見到我在吹緊....頭?

引用:
原帖由 messenger 於 2010-12-6 15:12 發表

似乎是Mandy...
她無做了
這羣BG在那幾间最熱門的USB轉來轉去, 如走馬燈,令人眼花潦亂, 有些名字亦相同, Can't keep track of them!

睇左咁多版究竟正骨定邪骨呢

引用:
原帖由 messenger 於 2010-12-6 22:59 發表

SY??? 應該是新來的技師ICY

我已經試了....樣貌清秀,手骨不俗
原來是港島區某大齋場轉場過來

見到另一新技師紅紅
長髮姑娘,外型是我杯茶
下次要試試了
thanks brother !

you're always fast !

相關搜索目錄:

回復 181# 的帖子

有成個星期唔得閒上去,今日試左Icy,如ching所言,非常ok,Thanks

今日又有新同事返工,虹虹,莎莎同埋IC,值得一試

今日凍凍地上左去,點知個天咁眷顧我,試左今日第一日返工個KK, 我祇能說 驚為天人 ,重未遇過有咁樣貌同身材的bg,老闆娘,我真的衷心拜謝你咁照顧我地

引用:
原帖由 雨的魅力 於 2010-12-15 20:42 發表
今日凍凍地上左去,點知個天咁眷顧我,試左今日第一日返工個KK, 我祇能說 驚為天人 ,重未遇過有咁樣貌同身材的bg,老闆娘,我真的衷心拜謝你咁照顧我地
咁如果你見埋都係今日新返工個Nikko,你未即刻流鼻血同埋左law

老闆娘, no more hard sell please...

回復 195# 的帖子

Nikko???

點解尋日無介紹我識?

引用:
原帖由 messenger 於 2010-12-16 11:20 發表
Nikko???

點解尋日無介紹我識?
你走左她先來

早兩日上左去,是頭婆推介"任達X"老婆"XX"俾我,細細粒後生樣ok ~唔做士巴喇~點知都俾間水療房我喎~筍呀喂 ~入去沖涼啦~點知自己連個按摩浴缸個水都唔識開 ,on 99企左响度 ,自己又死要面唔叫求救,研究左成分鐘都未識開 ~就絕望之際 ,佢終於入黎喇~佢見我白白痴痴咁企响度已知咩事~佢無出聲行過黎幫我開水,仲安慰我話佢自己第一次都係唔識開、仲企响個客面前唔知點好~簡單幾句說話已覺得呢個女仔心思細密、善解人意,已經有少少feel 喇 ~

好喇終於沖完開始揼,佢唔係好大力,但係推得唔錯、幾有心機,過程傾談感覺溫馨,似係住家體貼老婆仔feel~有時清清地都唔錯~90 分鐘好快過,我話呢次識開水喇~佢笑喇 ~

沖完出去坐下吹下水又飲下水,見倒有個bg 幾得,樣似旺角行街靚靚地又串串地但你又會望下那種~同佢傾幾句又唔串喎,仲幾好玩添,呢個時候好似俾是頭婆發現了我對佢有興趣,即刻介紹,好似叫"力cold",仲話要試就快喇,佢下星期放大假呀,頂!又黎速銷招數?不過我不嬲都覺得聽日就係世界末日,次次明知都會中招,睇黎我今日又要出動了~

相關搜索目錄: 水療

回復 199# 的帖子

又黎hard sell.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。