推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

引用:
原帖由 r0patpat2006 於 2007-4-4 17:41 發表
请问中班有什么码介绍?
人人都說60, 佢細波,甜,但無62, 89咁放.
God's mill grinds slow but sure.

星期日,係唔係有星期天優惠架?

星期日去會唔會好多人呢?

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-4-8 13:11 發表

tried again yesterday
same as Liverpool VS Reading , had  3 goals in a match ( 3 > 2.5 )
hehehe
Any report of bg please?
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 hihihi168 於 2007-4-7 23:35 發表
星期日,係唔係有星期天優惠架?

星期日去會唔會好多人呢?
星期日去,如有足球卡, 378.

我就在昨天星期日上過, 都枕住有客入,

入房 前見到一囡  number 121,
樣幾野.
另職員介紹最新囡 128, 廿零才.
另外66也是前排新返.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-9 08:30 發表

我就在昨天星期日上過, 都枕住有客入,

入房 前見到一囡  number 121,
樣幾野.
另職員介紹最新囡 128, 廿零才.
另外66也是前排新返.
貓兄試左新囡128未呢?

其實足球咭係咩野黎架?

128日更最後生,遲些試下

足球卡埋單時蓋一次夠三印第四次328

[quote]原帖由 白貓兒 於 2007-4-9 00:30 發表

Is it provide only on Sunday?
Thanks!

第一次去的客會出卡

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-9 23:12 發表
第一次去的客會出卡
下,上次佢無同我出咭既

你要主動D要求

引用:
原帖由 Turbo榮 於 2007-3-6 08:07 發表
最近再試^@,多了一些招式(用大腿~ hehe~)!
唔怪得要Book啦!原來咁多相熟兄弟~

試過^@, Dup 得幾好,又細心
樣亦好,佢亦健談及主動,常笑,
惜稍欠波路,
終被大腿K.O.; Feeling Good

場地:硬件亦OK; Worth to Try!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-9 23:28 發表
你要主動D要求
下次叫佢幫我出咭先

引用:
原帖由 0079gc 於 2007-4-11 12:54 發表
thank.......... for ............... sharing. How about 89???

白貓兒:

日更108 係咪唔做.
知唔知去左邊

soorry, no idea. In fact, I have never met this bg.

引用:
原帖由 macaulee 於 2007-4-11 11:45 發表
白貓兒:

日更108 係咪唔做.
知唔知去左邊
我上周坐在休息室時 都聽到有客嘜 都好似有做

各位兄弟有没有做过28?听说此女很红,没有预约是不可能做到她的,对吗?

引用:
原帖由 fitman 於 2007-4-11 23:04 發表

我上周坐在休息室時 都聽到有客嘜 都好似有做
你又去找89哩~~

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-11 23:18 發表

你又去找89哩~~
通天曉 乜都知 你都有提我擺她上網D野喎

引用:
原帖由 fitman 於 2007-4-12 21:19 發表

通天曉 乜都知 你都有提我擺她上網D野喎
我扮矇乍.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。