推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

回復 #175 messenger 的帖子

誰 ?  

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

各位GFS Fans!

引用:
原帖由 Doer 於 2006-8-27 05:18 AM 發表
仲有單野,不過唔好問我係邊個,我係唔會講既,小小品小弟都仲有!

話說昨晚入到房,都未上床,個技師竟然說:先生,其實可以唔可以做兩粒鐘然後你俾多100蚊小費(即係差不多三粒價錢)我?
我:下?兩粒?我次 ...
Hasn't been there for a few weeks...it seems service really degraded and wonder if this is a sustainable situation. I used to think that the management really knows how to run business here but it seems they will need to reinforce some discipline and training.

回復 #177 messenger 的帖子

乜無去一排「好運來」變左「無運來」呀!!! 唉!!

引用:
原帖由 asia.miles 於 2006-8-31 03:47 PM 發表

Hasn't been there for a few weeks...it seems service really degraded and wonder if this is a sustainable situation. I used to think that the management really knows how to run business here but ...
it's because of the hung sing's bgs.  They make the matter so worse and not acceptable

我傍晚到過 難得唔多人 初遇小紅 熱情招呼 點了亞靜 離去前見到鞋弟 原來今日頂中班
我就覺得一切如常 照舊好字行頭
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-9-2 12:36 AM 發表
我傍晚到過 難得唔多人 初遇小紅 熱情招呼 點了亞靜 離去前見到鞋弟 原來今日頂中班
謝問亞静是mug number呢?還是這間埸D囡囡是叫名的?

回復 #182 flyfish 的帖子

回復 #182 flyfish 的帖子

Thanks for sharing!

引用:
原帖由 messenger 於 29-8-2006 01:12 發表

我最近試過的新技師有: 11, 15, 95, 106...

其中技術較全面的,11和95值得一試!
而家先收到,唔該哂! 

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-9-2 00:36 發表

小紅 熱情招呼 ??? 又幾熱情呀?

小紅姐唔錯,如果再後生D就仲好啦喂.

引用:
原帖由 messenger 於 2006-9-3 12:08 AM 發表

小紅 熱情招呼 ??? 又幾熱情呀?
   樂駝兄已遠赴天涯,展開十天尋根認祖之旅 !    壯哉 絲路此行,駝兄雖或不能免於僕僕風塵,瀚瀚黃沙之苦,

然有一眾宗兄族嫂相隨相護,相信定必駝到功成,於異域一再張顯沙漠之舟的穿針眼、進天國功力 !  

阿標於此預祝駝兄此行成功 !   

信差兄,由於駝兄已在征途之上,恐怕已不及答你此問,不過,不用阿標代擬,答案已躍然紙上 : 沙漠般的熱情 !  

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

[quote]原帖由 billchan 於 2006-9-3 01:12 AM 發表

信差兄,由於駝兄已在征途之上,恐怕已不及答你此問,不過,不用阿標代擬,答案已躍然紙上 : 沙漠般的熱情 ! [quote]

沙漠般的熱情?

如紅日高照的小紅
火辣辣的熱情

她她她...燒滾我
I'M FIRE...
.

請問小紅咩number?

回復 #192 cdlover 的帖子

回復 #193 mtr613 的帖子

笑鳩人...

回復 #191 messenger 的帖子

9月1号已恢復舊收費, 熟客三粒即
538 (weekdays)
458 (Sundays and holidays)
再沒有$20 / $50 coupon 扣減.
笑看古今天下事
傲游紅塵逍遙行

回復 #195 28性情中人 的帖子

咁我張過期Q膀,係咪可以唔 Keep 係身,做癈紙。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-9-4 05:21 PM 發表
咁我張過期Q膀,係咪可以唔 Keep 係身,做癈紙。 
老兄,
我張未過期都做左癈紙啦....
笑看古今天下事
傲游紅塵逍遙行

回復 #196 HJ2127_ATR1 的帖子

不過, 我覺得如果
-        bg夠正
-        主任 / waitress / locker招呼夠好
-        環境夠relaxing
客人都應該唔會因為廢左coupon而唔去
笑看古今天下事
傲游紅塵逍遙行

回復 #199 mtr613 的帖子

睇唔出你北上之後,咁識慳錢計數。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。