推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[銅鑼灣] 優越養生中心

引用:
原帖由 jojo_fans 於 2016-5-16 20:26 發表
貓兄今日又見Nana在優越
佢話在這邊了
原來你先最update
現在她們會集中在優越這邊了。
God's mill grinds slow but sure.

舊店無人?

引用:
原帖由 快樂人 於 2016-5-29 00:16 發表
舊店無人?
舊店剛轉手,其他人做。
God's mill grinds slow but sure.

有冇師兄知道蘇菲亞去左邊

引用:
原帖由 ieeiei 於 2016-6-17 04:44 發表
有冇師兄知道蘇菲亞去左邊
係唔係高高瘦瘦, 長腿, 長直髮, 有口音個位?

引用:
原帖由 笨小馬 於 2016-6-20 14:41 發表

係唔係高高瘦瘦, 長腿, 長直髮, 有口音個位?
不是,我指Sophia,好像是混血那位。不過越南人一定有口音吧

請問CHING, 要樣邊位女女介紹~?

舊店轉了名定係轉左手呀?

是轉了手。

引用:
原帖由 grizzlym 於 2016-7-5 13:50 發表
是轉了手。
也後來正式轉名

引用:
原帖由 yinnj 於 2016-6-29 00:48 發表
請問CHING, 要樣邊位女女介紹~?
YenYen睇相好似好正。
Big琪上次試過,但始終都係sasa好

引用:
原帖由 prototype09 於 2016-7-11 21:11 發表
SASA 返左黎?

引用:
原帖由 yinnj 於 2016-7-12 00:21 發表

SASA 返左黎?
我都想呀

May May 相頭如何?

Mayday.. .賓賓樣,完全唔掂

引用:
原帖由 ml282003 於 2016-7-17 15:57 發表
Mayday.. .賓賓樣,完全唔掂
我又不覺得她像菲律賓人
越南女孩都是這樣子吧
就算像菲律賓人
又不會是如師兄所說的完全唔掂喎∼

引用:
原帖由 prototype09 於 2016-7-11 21:11 發表
Yen Yen樣貌清麗
日本娃娃的模樣

回復 191# 的帖子

以前試過Vivi, 仍未試過Sasa, 但兩人已不見到了!一

Vivi已經返咗嚟

回復 190# 的帖子

MAYMAY 唔錯丫, 各花入各眼啦

引用:
原帖由 Joseph61 於 2016-7-17 22:03 發表
以前試過Vivi, 仍未試過Sasa, 但兩人已不見到了!一
i have not met VIVI before, any descriptions about her??

引用:
原帖由 messenger 於 2016-4-4 15:02 發表

改名為:「優越養生中心」
明天4月5日開始
在新地址營業:

銅鑼灣駱克道470號2樓
2728 4878

有五間房地方大了 ...
搵日試下先。

回復 196# 的帖子

Vivi 年輕,短髮,手骨力水不錯

那天去找Bicky
人又靚了,手骨又進步了
最後時刻投入度依然高

另見到新加入的Kanna
長曲髮斯斯文文
身型較高,樣貌討好呢∼

原來天樂里搬左黎呢度,要搵日會一會佢地啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。