推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

過檔有線新聞女主播-吳嘉佩

今晚o既吳嘉佩 .........

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
Bye Bye.......

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-5-13 00:39 發表
今晚o既吳嘉佩 .........
佢報新聞ok嗎?

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-5-13 00:44 發表

佢報新聞ok嗎?
唔.......個人感覺,佢始終爭少少,但又講唔出爭邊樣........

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-5-13 00:49 發表

唔.......個人感覺,佢始終爭少少,但又講唔出爭邊樣........
咁要聽吓其他巴打意見.

辛苦晒小葉子大哥 !! 謝謝小葉子大哥  !! 好圖!! 好快手!!  小葉子大哥繼續努力

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-5-12 01:20 發表
佢終於有promo啦.......
原來係著GAY GIANO

ok嫁喇好多突發稿都係主播報
唔同日頭
日頭係記者報導埋
所以好ok嫁喇

無疑
個台俾你深夜報都係如果新閃失都唔咁礙眼

今晚o既吳嘉佩 ........

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

辛苦晒小葉子大哥 !! 謝謝小葉子大哥  !! 好圖!! 好快手!!

有晚聽佢報新聞, 都ok, 唔算差.

回復 #141 初級會員 的帖子

我同意,佢還有進步空間
佢件衫好像好熟口熟面,我好像看見佢著過

引用:
原帖由 wwm 於 2007-5-15 20:59 發表
我同意,佢還有進步空間
佢件衫好像好熟口熟面,我好像看見佢著過
佢無方健儀咁多衫!

感覺幾pro,不過佢初初過檔cable果時sharp d, 依家有D跌watt…

唔知尋日有無人cap中佢去科學館做扒呢?

佢又要實習採訪嗎?

..................

引用:
原帖由 14789632 於 2007-5-18 02:27 發表
佢又要實習採訪嗎?

..................
應該係臨時接job

觀察多兩日睇下有咩發展

新宣傳片拍得佢真係幾靚喎

佢幾好wo ! 但三更半夜才見到佢播新聞!

似乎而家倫到佢做交換去記者組

^_^OK喇!!!!!!!!!!!!!!!

being a reporter

hey super720a, thanks for your photos !! it's great to know that she is a reporter now~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。