推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 有冇人喜歡老婆卑人搞?

我都想帶綠帽 但女友太保守 最多都係sd下相比人j

引用:
原帖由 Gdgjh 於 2020-4-3 08:00 發表
我都想帶綠帽 但女友太保守 最多都係sd下相比人j
我都想帶綠帽 但最多都係老婆走光比啲fd睇下

回復 179# 的帖子

係呀,老婆唔肯都冇計

回復 56# 的帖子

咁食咗幾多個,即係有幾多頂帽?

回復 117# 的帖子

我有冇機會認識阿嫂!

真係要開個TG group傾
有興趣就PM我啦

Hi

真係諗咗好耐,只係常常去按摩推油。

Tg:  kimifu 請加

回復 183# 的帖子

hi 多謝C 兄😀

請加tg: rw2012rw

pm tg thanks

回復 117# 的帖子

呀嫂大食嗎????

TG: boogeyman , PLS ADD

回復 37# 的帖子

加我
kwh128

其實唔應該用個搞字,係要令老婆開心享受。

tg outdoor124

引用:
原帖由 parkx2 於 2019-5-23 03:30 發表
好多人都有呢d 癮,只係要令女伴肯同人玩係最大既難題。我都係綠帽奴既一份子。
一樣, 仲要佢就算答應左, 到最後約晒人就話驚反口...

有誠意加入群

tg: RickCfu

好嘢
引用:
原帖由 spy_tom 於 2019-5-22 18:11 發表
大把啦,我就係其中一個人夫,現在扑野時老婆都會被我引導幻想我就係佢的上司,現在大家都背住另一半偷食,我會代入角色,問她我扑得勁D定老公扑得勁D,逐步模糊她修界線,仲會同佢講我老婆做不到甚麼希望佢做到,間 ...

呢個真係刺激
引用:
原帖由 lukyuetsiu 於 2019-5-22 23:45 發表
曾經有個同事話食左條女,俾左段手機片我睇,睇到佢,睇唔到女個樣,後來俾我發現原來係佢老婆泥,因為認得隻手鐲。

相關搜索目錄: 手機

原來咁多人有呢個喜好, 我都想不過gf唔肯就範所以暫時用相將佢出賣

回復 196# 的帖子

一樣,女朋友好保守 只可以偷偷地share相

我都想老婆比人屌呀

d男人就系禁奇怪 鍾意老婆卑人搞 我老公又系禁

我都調教好耐, 老婆先肯著低胸lace背心去茶記吃早餐, 露一露事業線, 啲咸濕佬坐喺對面一邊偷望一路食嘢.. 老婆回家後話畀d叔父望到怕, 好似想強姦佢食佢落肚咁..😘😘

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。