推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Free2Go 於 2008-1-9 05:23 PM 發表

中鷒靬p聽.....
你又話有必鋸大樹既方程式,唔係實中咩

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-9 17:24 發表

你又話有必鋸大樹既方程式,唔係實中咩
妳誤會啦.....我諗緊要鋸幾大既樹先夠呀.......

引用:
原帖由 Free2Go 於 2008-1-9 05:25 PM 發表

妳誤會啦.....我諗緊要鋸幾大既樹先夠呀.......
咁你用幾多本黎鋸先?

誰能代替哥哥地位

一千樓......個個都係架啦.....

大家晚上好   
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

谷草全闊A跑道
更利人地搵食

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-9 18:50 發表
大家晚上好   
樂樂好

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

回復 #19982 靚豆仔 的帖子

豆仔好

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-9 07:11 PM 發表
    豆仔好
O岩O岩唔多好呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Free2Go 於 2008-1-9 09:32 發表

做人要堅持到底......
我嘅堅持係......暫時唔堅持~

靚飛駝&各位晚上贏得好~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-9 19:25 發表
靚飛駝&各位晚上贏得好~
贏得梗係好
但係

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-9 19:22 發表

我黻礅躩Y......暫時唔堅持~
堅持到底就是勝利.......各位晚上好......

老巫面懵懵都要殺馬

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-9 19:30 發表

贏得梗係好
但係
又會咁正路, 認真唔好玩~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #19989 happycamel 的帖子

可憐阿方加鄉里   

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-9 19:36 發表
老巫面懵懵都要殺馬
另外蘇銘倫今晚做咗兩次柏芝老爺~

暫時睇嚟似乎入直路飄甩有啲著數~

引用:
原帖由 Free2Go 於 2008-1-9 17:16 發表

....係formula......
我又要~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-9 07:41 PM 發表

我又要~
佢中左第二場單T呀!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-9 19:53 發表

佢中左第二場單T呀!
係噃.......如果買正T都中埋~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-9 07:56 PM 發表

係.......如果買正T都中埋~
呢d就係佢既方程式 點解佢咁易中既

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-9 19:58 發表

呢d就係佢既方程式 點解佢咁易中既
我都想知~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-9 08:00 PM 發表

我都想知~
我估係啦,佢琴日定今朝就問係咪單T最易贏錢

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-9 20:01 發表

我估係啦,佢琴日定今朝就問係咪單T最易贏錢
佢去咗收$$添Lu....

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-9 08:03 PM 發表

佢去鬫$$添Lu....
一定係啦

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。