推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

superykk
男性的新醫療便是3M的藥膏

其實3m 應該好過傳統療法
試想想,切有機會未清,但3m是令免痠系統增強去殺菌
一定復發機會低
所以問醫生通常有以下回覆
1) 大粒用切會好d----同意
2) 但細粒呢? 通常醫生會話怕你查損左仲大獲 (我同意),但都聽過有醫生話唔好用3m是因為"你都唔想見到d疣成個月架" (我就覺得可能因為3m 同手術既收費問題lo)
而本人目前是在切除後查3m 6星期療程

小肥t ,
>>但3m是令免痠系統增強去殺菌

3m 6 星期療程後, 仲要繼續嗎?

引用:
原帖由 nolock 於 2007-7-28 04:05 發表

Is this all you want ?  to be the NO.1 !
And I'm actually helping you on this !  
OK, I will stop right here, good luck on your dream.
係呀不過唔洗佢我地條link都肯定係no.1, 加埋上次已經係2年內有超過100000既人睇過了.未計只pm我或你的兄弟.你過重有邊版既topic有依度咁多

其實我同tony既諗法一樣, 最好都係睇醫生, 好似上星期我真係唔得閒去, 用左另一隻kurtlau2005介紹既藥膏就係之前我post過話好勁過隻, 真係痛過做冷凍, 唔得閒去睇所以用左2次, 即刻選左, 所以安全計最好都係去睇醫生

小肥t
某中環城中名醫與台灣3m官方網站的討論認為激光,冷涷後才用3m效果更好.

時常有人誤解用3m來消除.其實不是.是做完才用3m來減低再有的機會.

stanleysex
不是.我以前有一個topic當年在舊版已十萬人次瀏覽.但新版無以為計.

正確來說舊版+現在已突破十萬人次瀏覽.不是十萬.

現在這題目應該上到xocat頭5位(因xocat比其他discuss瀏覽人數低),以性知識來說這題目全港應該頭20.

相關搜索目錄: 性知識

stanleysex
根本我們不是最專業.醫生才是,因醫生唔掂或看錯症,用錯藥,致我們身體有問題.我們有權利可以告醫生.

最可惜版主時常不入來.好似我們是版主.其實版主另有其人.版主是一個美麗的女孩.而且入得廚房,出得廳堂.

引用:
原帖由 777day 於 2007-7-29 23:33 發表
小肥t ,
>>但3m是令免痠系統增強去殺菌

3m 6 星期療程後, 仲要繼續嗎?
醫生建議4-6星期,每星期一、三、五or二四六用
3m寫4-10星期

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-7-30 01:35 發表
最可惜版主時常不入來.好似我們是版主.其實版主另有其人.版主是一個美麗的女孩.而且入得廚房,出得廳堂.
我覺得可能我地好似未必同討論區主題唔同
人地個網講夜遊,我就講中招
真係咩火都熄喇

小肥t
都是原因之一.版主是一位準醫生.

Paulpaultse
阿媽是女人的問題.

反反覆覆.1-2月又翻發.點算好...

minghin
有沒有試過用3m或轉醫生?

Tony1兄

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-7-31 22:35 發表
minghin
有沒有試過用3m或轉醫生?
3M係睇Dr Ho之前用過..不過覺得無乜效.
後來一直睇Dr Ho.最初做冷凍.
E家係七月就睇過三次.不過就轉咗做電療.

minghin
大顆嗎?有沒有問醫生為什麼再有?

最新消息,我們這題目的瀏覽率已在這論壇頭5名(TOP 5).各兄弟繼續努力.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-8-1 23:16 發表
minghin
大顆嗎?有沒有問醫生為什麼再有?
唔算大粒..我經常自我檢查的.
一發覺有新的位置.細粒既我就搽Dr Ho俾我搽疣的藥.
暫時都可以控制住增新, 有空就去Dr Ho做電療.

有時我發現有粒粒白點.問佢.佢又話唔係.
但后來又証實話係,不過己經大粒咗啦.
感染其它地方機會又大咗......唉~~~~~~~~

o.....這都幾煩.細就快要做.

引用:
原帖由 minghin 於 2007-8-1 10:47 發表

3M係睇Dr Ho之前用過..不過覺得無乜效.
後來一直睇Dr Ho.最初做冷凍.
E家係七月就睇過三次.不過就轉咗做電療.
Minghin兄我既情況跟你有點差不多啦, 不過我無等, 一有問題就去睇, 不過好似上星期話要去睇又無時間, 又發現有兩粒白點, 凸左出黎, 咁一定係, 咁我一定唔等就用左之前kurtlau2005兄介紹我的duofilm GEL搽左, 之後就無哂, 不過細既早發現就可以, 大一定唔得

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-8-2 20:01 發表

Minghin兄我既情況跟你有點差不多啦, 不過我無等, 一有問題就去睇, 不過好似上星期話要去睇又無時間, 又發現有兩粒白點, 凸左出黎, 咁一定係, 咁我一定唔等就用左之前kurtlau2005兄介紹我的duofilm GEL搽左,  ...
你指果隻是否3m?
如果唔係可否告訴我在那裡可以買

又好似有一粒,似乎一個月一次.......唉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。