推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 superykk 於 2007-8-3 11:37 發表
這兩天突然熱鬧起來了
minghin 我同你情況一樣~都是生在肛門,生在這裡真的很麻煩,對生活影響很大......做冷凍,激光整走了,有用3m,但大約十天又復發.
無了期的醫治,很大壓力.
今日去睇左,証實係。醫生可能抵抗力差有關,有機會有排攪.............
唉................

引用:
原帖由 EEYYTT 於 2007-8-3 18:08 發表
各位大大,
你們好,本人初來步到,希望各大大給予指教/賜教.本人亦被花花所困,因花花較細,現
正用3M治療,已2星期了,請各大大可否給予一些使用3M之療程變化,例如花花
會否變小或脫落等....因本人只用了2星期3M,沒 ...
都係一句,睇醫生先.....3m唔係人人合用
基本上,查左有少少紅同附近有d線體出現是正常的

引用:
原帖由 superykk 於 2007-8-3 11:37 發表
這兩天突然熱鬧起來了
minghin 我同你情況一樣~都是生在肛門,生在這裡真的很麻煩,對生活影響很大......做冷凍,激光整走了,有用3m,但大約十天又復發.
無了期的醫治,很大壓力.
咁你的經濟是如何處理?
一個月都要俾5000左右出來醫病
有d野唔知幫唔幫到你,就係如果10日一劑長遠都冇法....唔知有冇唸過裝假肛門....因為有d同肛門有關既病最後都係咁
如有冒犯,講左對唔住先
因為我都有唸過

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-8-3 00:08 發表
小肥t
這個我都知道.因我正在讀保險考試.
有兄弟看醫生可以有保險.可能他買了醫療.不知道他怎同agent說.
當然唔好講,俾第三者知就不是秘密。莫講sales、醫生你估又如何? 大家自己唸。
除非覺得通晒天都ok就冇得講

相關搜索目錄: 保險

不要這麼失望.相信我們香港的醫生

轉醫生,轉到最適合自己.我相信醫生一定可以解決問題

superykk
是因為討論病情.所以才熱鬧.

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-8-3 19:41 發表

咁你的經濟是如何處理?
一個月都要俾5000左右出來醫病
有d野唔知幫唔幫到你,就係如果10日一劑長遠都冇法....唔知有冇唸過裝假肛門....因為有d同肛門有關既病最後都係咁
如有冒犯,講左對唔住先
因為我都有 ...
要醫呢個病經濟能力都有d緊張,所以好煩好煩.

點樣裝假肛門??可唔可以講長細d,即係切左個肛門佢裝過=?

我一個月大約連食補品3千左右.........

superykk
加油呀

引用:
原帖由 superykk 於 2007-8-3 21:28 發表

要醫呢個病經濟能力都有d緊張,所以好煩好煩.

點樣裝假肛門??可唔可以講長細d,即係切左個肛門佢裝過=?
我都係聽過...唔敢再講
你試下查老鼠偷糞呢個病會有

各位好:我想講講最新用疣迪擦劑後的情G, 共有三患處,已用了兩個療程,除了其中–處約2mm大返發其余兩處無再出,但好不幸竟然在陰道(射精出口)生髐@粒,好灰,今日用左疣迪擦劑希望得啦,我之所以試查其他藥,都係上次同Dr.何提出話網上有隻大陸出既約唔知可唔可以試而佢又叫我試,我先上網M左疣迪擦劑,今日本應BOOK左去睇,但左想右唸下過左鐘無去睇,其實話這病有無短尾,我都好矛盾,我打從心底相信係可以但佢又不停番發,最初發病時曾睇過Dr.林英明比佢做激光個粒(陰巠底部)一次治療就無番發但佢收得好貴(個次用左2400蚊)同埋診所好多邁賑容同普通皮膚病鴾H,所以感a好怪,不過約果重番發的話我想番佢度W。有無其他病友用過疣迪擦劑分享下冶療過程丫。

相關搜索目錄: 美容

请问..

咁多位..我想问下..我屙尿会痛同埋有液体流出..咁系咪代表有左性病??

stupitman
加油呀.這病煩就是不知道幾時再有.

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-8-2 21:35 發表

師兄,你個人認為3m是否有效 (唔計錢,講左先我唔係有錢、而家一個月睇病加保健既錢已經好辛苦...不過想快d攪掂佢)
甩左之後用,但我同其他brother之前用左幾個月,但都係有

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2007-8-5 07:15 發表

甩左之後用,但我同其他brother之前用左幾個月,但都係有
想問下dr. ho的收費問題,因為我現在每一次都是收我350、冷凍800、唔知是否有新舊症之分?

同埋想問下有冇邊間藥房買3m 信得過又平

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-8-5 01:59 發表
stupitman
加油呀.這病煩就是不知道幾時再有.
TONY 1 先生,多謝你儮社y,多謝。

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-8-5 11:11 發表
同埋想問下有冇邊間藥房買3m 信得過又平
旺角Nathan road(油麻地方向)近BUT街黻玥媄藺苤A老字號的大藥房價錢老實,好多人幫診買藥,好似480蚊盒。我都係鶣袪R。
祝你早日康復。

我早一排用疣定寧(3M)16個星期粒jj細鬫無完全脫落,怪激光去除後曾係六月又出番但唔知幾時又唔見驉A同埋我用佢有side effect即紅同腫及有水泡,近排即16-07-07試下三個星期後須小心地再用但又係一樣情G,可能我無介煙同飲酒加上常常失眠免疫力低所以效果無藥廠所講敢好啦。希望此藥對你有效啦。

引用:
原帖由 stupitman 於 2007-8-5 11:56 發表
我早一排用疣定寧(3M)16個星期粒jj細鬫無完全脫落,怪激光去除後曾係六月又出番但唔知幾時又唔見驉A同埋我用佢有side effect即紅同腫及有水泡,近排即16-07-07試下三個星期後須小心地再用但又係一樣情G,可能 ...
朋友,呢個是有錢佬病
不能煙(大忌)、酒,又要訓夠食野又要有營養又要多做運動
至少抗戰一兩年 (唔計成日翻發)
你問問醫生3m是否唔合用
雖然話可能可以根治,但你咁樣.....唔駛睇醫生相信你自己都知答案
快d戒煙 (我都好辛苦咁戒左...........唸下你下半世都要做和尚你就戒到)

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-8-5 11:09 發表

想問下dr. ho的收費問題,因為我現在每一次都是收我350、冷凍800、唔知是否有新舊症之分?
我做冷凍同激光都係差唔多價錢,都係800-900,左右.

最近下體近毛的位置又生左粒~仲未同DR.HO講,暫時自己用DR.HO開俾我查肛門的3M查住先.下次去睇DR.HO再同佢講.
另外,上星期二做完激光之後,到星期6到左右又感覺到痕痕地,每次有呢D感覺即係代表D尢生緊.....唉~
越來越復發得利害..........DR.HO仲話我有少少痔瘡.......都唔知點算好.兩野一齊來,想死........

煙同飲酒最重要.一定要介.

引用:
原帖由 superykk 於 2007-8-5 18:26 發表

我做冷凍同激光都係差唔多價錢,都係800-900,左右.

最近下體近毛的位置又生左粒~仲未同DR.HO講,暫時自己用DR.HO開俾我查肛門的3M查住先.下次去睇DR.HO再同佢講.
另外,上星期二做完激光之後,到星期6到左右又感 ...
都想問下你工作收入是否穩定?
如果唔係,索性食政府唔駛煩...好過個個月冇了期撲水
一個月3000幾,後生就得0者.....老就唔得了

同意, 呢個真係有錢佬病!  但都唔好睇政府.
自發生後, 唔知點講好, 都唔知點解會咁, 自己真係傻, 1年前居然信衛生科醫生唔係性病, 結果1年後才看私家; 自己亦太傻, 咁大個人, 這方面的知識仍是幼稚園程度。

想問有冇人聽過或注射 '加衛苗'?? (去年在港推出)

相關搜索目錄: 幼稚園

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。