推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] “精” 盟會 – 獨戰英商 @ City A !!!!!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-9-17 14:09 發表

哥仔,文雅啲好!蜘蛛仔派報紙!!
.............should be "the name for Spidy is "joseph""!

相關搜索目錄: 報紙

條衰公佢 2.5 shots in a 2 hr session 堪稱 "Yam 神o既化身", 你們說他 Joseph, 太過分 la....
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-9-17 16:01 發表
條衰公佢 2.5 shots in a 2 hr session 堪稱 "Yam 神o既化身", 你們說他 Joseph, 太過分 la....
三哥,細佬斗膽更正你,條友最高記錄係兩個鐘四次半,而唔係兩次半!不過佢近來回咗少少塘,兩粒鐘得三次啫,但都贏得細佬嘅艷羨眼光!! 
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

Just one last update... spider used to take a lot of different position... but he is changed to use only one position recently... MM on top... which mean... he is not just 回髐痐硍... it seems he is almost 乾塘... may be I could recruit him to be one of my 太監助理...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-9-17 16:07 發表

三哥,細佬斗膽更正你,條友最高記錄係兩個鐘四次半,而唔係兩次半!不過佢近來回咗少少塘,兩粒鐘得三次啫,但都贏得細佬嘅艷羨眼光!! 
我記得果真厲害最高記錄四次半, 近來我叫他"三次狼"!
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

死仔 mac don lo !!!!
你個衰仔....!! 係到話我...!!!
下次出到來打你 pat pat 呀 !!!!

好在有 matt matt 同 豆腐佬 幫我講番些好說話.......
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

引用:
原帖由 Retav 於 2008-9-17 16:55 發表
Just one last update... spider used to take a lot of different position... but he is changed to use only one position recently... MM on top... which mean... he is not just 回髐痐硍... it seems he is ...
蛙蛀講得岩...呢o的野好睇對手既....
如果對手正既.... 4 次咪 4 次囉 !  

你知我用好多 position ?
你又知我最近叫女女係上邊 ???
唔通......你係隔離房偷師呀 ???  
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

mac don lo.......
你無良心呀........
嗚............我既波斯貓呀..............比人搶左呀..........
小秘書又走左.........

嗚...........我做左好事.....個天都唔幫我...........
嗚嗚嗚...............

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-9-17 23:25 發表
mac don lo.......
你無良心呀........
嗚............我既波斯貓呀..............比人搶左呀..........
小秘書又走左.........

嗚...........我做左好事.....個天都唔幫我...........
嗚嗚嗚...............
貓係養唔熟架. 佢地成日都出去攪大個肚番黎架啦. 不過你放心,我唔會攪大佢個肚既.

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-9-18 08:55 發表

貓係養唔熟架. 佢地成日都出去攪大個肚番黎架啦. 不過你放心,我唔會攪大佢個肚既.
笑到我 bill 眼淚~~~~

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-9-18 10:38 發表

笑到我 bill 眼淚~~~~
That si why never give the name "kitty" to your daughter..............

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-9-18 08:55 發表

嗱...嗱.....依家隻貓好想我包佢,而你又攪大佢個肚,要我收拾殘局,你這個老友都算唔話得!

引用:
原帖由 jjchan218 於 2008-9-18 16:53 發表

嗱...嗱.....依家隻貓好想我包佢,而你又攪大佢個肚,要我收拾殘局,你這個老友都算唔話得!
睇過生出來似邊個先啦. 可能成隻蜘蛛樣呢. 又或者成個豆腐樣呢...

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-9-18 20:37 發表

睇過生出來似邊個先啦. 可能成隻蜘蛛樣呢. 又或者成個豆腐樣呢...
你老板,又關豆腐佬咩東東,掂都冇掂過佢!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-9-18 22:07 發表

你老板,又關豆腐佬咩東東,掂都冇掂過佢!!
唔好話我知,我哋班精英同盟會兄弟個個都有份呀!

引用:
原帖由 jjchan218 於 2008-9-19 01:11 發表

At least three of us have been involved!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-9-19 07:12 發表

At least three of us have been involved!!
咁你會否係第四個呢

引用:
原帖由 jjchan218 於 2008-9-19 01:11 發表

会唔会有一對蛙脚呢.............? 大咗以后可以参加泳隊, 為 JM 爹哋們增光, 幾好呀!

None of my business ar... 無 jer jer 唔好賴我!!
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2008-9-19 10:29 發表
None of my business ar... 無 jer jer 唔好賴我!!
可以減少水阻, 游得快 d 架!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-9-19 07:12 發表

嘜我地幾時開始咁親密呀!

It seems that someone's ass is not a virgin anymore...

引用:
原帖由 Retav 於 2008-9-19 10:50 發表
It seems that someone's ass is not a virgin anymore...
should "ass" be in plural.................? I wonder!

If we are not that close... (even share the axs) how could the upcoming BB from pussycat got spiderman's ability, froggie's leg, def's face, jj's hand, mac don lo's figure... and... no jer jer...

I have reserved a place for her... reserved a place in Disneyland for her..

引用:
原帖由 Retav 於 2008-9-19 11:30 發表
If we are not that close... (even share the axs) how could the upcoming BB from pussycat got spiderman's ability, froggie's leg, def's face, jj's hand, mac don lo's figure... and... no jer jer...

...
Then it must be a 6 in 1 baby..............  Hey, does it imply that all six of us are cum brothers?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。