推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

38 12
發新話題

[建議] 港大民調指不足六成人支持平反六四

引用:
原帖由 雄叔2007 於 2007-6-22 14:16 發表

就留番俾歷史判斷
大是大非也好, 小是小非也好, 自己沒有判斷能力嗎? 為何一定要留俾歷史判斷, 講到尾咪係想『臭屎密密封』

講返前題, 雄叔夠唔夠膽同我賭, 睇下邊個俾雷劈, 好唔好?

暴君當道, 史官明哲保身, 不敢直言, 始會留番俾歷史判斷, 現在有證有據, 發生在當下的事情, 竟然仍要留番俾歷史判斷. 咁即係暗示的乜?
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

引用:
原帖由 Geisha 於 2007-6-22 15:54 發表

大是大非也好, 小是小非也好, 自己沒有判斷能力嗎? 為何一定要留俾歷史判斷, 講到尾咪係想『臭屎密密封』

講返前題, 雄叔夠唔夠膽同我賭, 睇下邊個俾雷劈, 好唔好?
講到”留番俾歷史判斷”之纇的廢話,你慌雄叔唔通會有沙煲咁大個胆同你賭咩?
「沒有國家,人仍可活下去;但沒有了人,國家也就不存在了。」
「國家這個東西本身不過是一種道具。只要能不忘記這件事,大概就可以維持住理智吧!」
∼∼《銀河英雄傳說》楊威利

呢個題目擺明就係有人想偽政府為事件定調,既向北平當局撚鞋,亦為推行廿三條白色恐怖,及共產黨版既所謂人民教育服務.
影響之大
我們不應姑息呢類題目
要加大撻伐力量,令偽政府陰謀不可得
打倒昨日的我,打倒今日的你

引用:
原帖由 jsmleung02 於 2007-6-1 07:22 發表
只有一千人的調查基數是不是比較少一些呢?.... 但調查對象卻只得一千人, 一定會有人會提出反駁. 正如大家對八百人的特首選舉說 ...
師兄(希望你睇到),鍾庭耀的民意調查係有科學性的基礎,調查對象是由不同背景和階層抽調出來,不同政黨那些民調隨意打些電話或街上抽問,港大的民調可取度較高,當然你的意見也是對的。

引用:
原帖由 雄叔2007 於 2007-6-22 23:51 發表

你就係冇足夠既判斷能力, 所以先要留俾歷史判斷, 明未?

後生仔, 賭博唔健康架. 係中國人既歷史內,  都曾經被賭博同吸毒所害過.....唉
我唔係同你賭錢, 我係同你賭命, 我輸咗命都可以唔要, 何妨怕被雷劈, 唔敢賭就一句, 唔好同我遊花園!

再次問你, 夠唔夠膽同我賭, 賭輸俾雷劈!

相關搜索目錄: 賭博

引用:
原帖由 雄叔2007 於 2007-6-22 23:53 發表

與其賭博, 不如留番o的錢去做一o的有益自己身心同社會既事仲好, 例如救國.
不如我地比較邊個較愛國仲好
咁即係話你唔係唔賭, 而係唔敢賭我之前提出的方案, 不過同你賭邊個較愛國, 我都唔怕同你賭

相關搜索目錄: 賭博

真係要賭雄叔師兄你贏面好低,內地連愛痴病患數字都算國家機密,咁保留六四資料係埋所當然。

講咁多仲咩呢
反正曾蔭權都唔係傻仔
胡錦濤更加唔係喇
面對六四,佢地唔面對,唔硬掂,更唔會平反或加鹽加油.
可以畀中華民族既子孫日後慢慢跟中共一齊算舊帳
點解香港既共匪咁心急要處理六四問題
我既見解好簡單︰
1.為了向中共中央邀功.
2.反擊中共中央口口聲聲特首要行政主導,暗示特首一定要睇土共既面色.
3.怕民主派即使永遠不會得勢,但其價值觀念在香港百姓心目中會有機會延續下去,所以利用一貫革命模式,製造輿論,逼孫公早日向小朋友提供中共版六四內容.
對共匪最歡喜既答覆︰咁咪唔好平反,最好曾特首或曾德成可以為事件作官方定調.
唔係沒有可能,單睇近日曾特首到解放軍營發表重要講話,就知佢依家可以左到加零一.
但曾特首可以咁左,唔係佢深受馬列毛鄧教育,而係深知官場之道咋.
各位老左對曾本身都沒有期望,相信今次題目都註定會不了了之
打倒昨日的我,打倒今日的你

引用:
原帖由 港奸剋星 於 2007-6-26 12:55 發表
..曾特首可以咁左,唔係佢深受馬列毛鄧教育,而係深知官場之道...
呢句極之對,其實佢唔左都唔可以坐呢個住,最令佢困局嘅係佢天主教徒的身份同埋個頑皮大教主

38 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。