推介:| 角色扮演 | 漫畫書店 | 日本動畫 | 漫畫創作 | 日本明星 | 電腦遊戲 |

36 12
發新話題

Cosplay Sex

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-12 12:12 發表

no fun in this game...
No fun 咁就停啦你唔似我無人管, 陣間個八婆又哦妳啦, bady.

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-12 12:20 發表

理得佢...仲有兩個禮拜
整個牌係度, 每日count down, 好似回歸咁

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2007-7-12 16:23 發表

你又知 ?  佢鬼佬 boss 應該冇o黎香港喎 !        
佢係investment bank 做, 今日個市升到爆, 可能忙d.

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-12 16:43 發表
唉, 我個 portfolio 今日掉頭落, 有幾隻都 drop 3% 以上
中國移動帶頭升.

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-12 17:06 發表
Dunno why feel so horny today!!  Swear I'll eat him all!!  I......want.......twice!!!!!Heeee........
妳又時係咁, 一陣波波又......

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-13 13:07 發表
This's my bf photos!!
果然型仔, 睇外型都知佢技術一流

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-14 08:45 發表
You know......what love is!?

有感而發.......原來這裡是很多有情人的呢!!  At least they're all in hearted to the one they love.  Splendid!! Love is not givin' me a credit card with sign no limited ...
咁半路你哋會唔會又即興開波

相關搜索目錄: Credit card

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-14 08:50 發表
冇!!! 咁又唔會,  佢要同d team mates 跑山㗎嘛!!
跑跑吓就得返你哋兩個

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-14 08:54 發表
唏, 我今日都冇陪佢跑!!
妳突然出現, 佢會更驚喜

Kat姐果然利害, 完全唔似係媽咪級, 現代索媽咪典範.

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-8-1 12:51 發表

Hi! John!! How're u doing!!??
開票, 趕Cash budget, 趕Audit schedule, 仲要開會, 今晚冇10:30都唔駛走!!!

36 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。