推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

我又想問!

你話我...呀.....係我咪對號入座0羅

圍女.....做fans.....響timway.....哈哈
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-6-30 12:56 發表

你認咪得囉呀?但係點解直到大版主出聲之後至認咁有吉士呀
你甘樣講得,擺明就係自己得個估字啦
我kenny仔響timway咁多年....
網友就見一大班,有圍個邊個.....哈哈

挑...打口吉呀而家....要簽到....

係男人唔妥邊個咪講....成場單單打打都唔知為乜....

我敢講估....你所講既fans一個都唔會浦頭講呢件事
拖下拖下又無野架啦

好似你地上次迫宫失敗咁上下0者.....

引用:
原帖由 oldgun 於 2007-6-30 13:16 發表

你挑什麼?

挑什麼不可

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-6-30 13:17 發表

雖然晌你眼中我地呢幾班都係xocat架攪屎棍....不過請你睇清楚今次咩事先take action....檢討下某d版主架操守、道德、誠信、濫權問題....
我都覺得呢件事有問題....

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-6-30 13:21 發表

你放心....肯定唔係唔妥你..........
你邊位?唔知為乜咪唔好搭咀囉.............
我覺得如果唔妥邊個....咪真接講......

做左moderator....可以等於什麼???

事件擺到明係有公器私用
至於可唔可以公器私用,就由大版主,或佢個老細決定
因為公器.....就佢地既私器

引用:
原帖由 oldgun 於 2007-6-30 13:23 發表

咪以為淨係你識講!
不知所謂,
你老幾呀?

咁老幾....先挑得呀....

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-6-30 13:25 發表

又係你自己話對號入座就認,咁快推翻自己講過洇r
我第一句....係...你話我呀.....先既

你覺得我入來講野係到你地作對
我既本意唔係咁,信不信就尤你

我只係想講我覺得野
始終覺得冤有頭...
唔使下下一有d咩野
就無限上崗...

引用:
原帖由 brasco 於 2007-6-30 13:31 發表

你放心, 下一個就到佢!!
係就好....講得呢幾句...

我就預左兩邊都會得罪,
但係我始終覺得有咩拿出來講會好d

響網上...無需要背後飛箭
日頭返工仲見唔少咩

又去到玩錯字.......哈哈...

我做果版版主....係有個網友提意既
因為我之前響貓版講書

做果版係想大家分享下,討論下書
無諗過做老師

引用:
原帖由 oldgun 於 2007-6-30 13:35 發表

大家依家係處講道理,理虧就唔好在這發難渣!
返去搵番隻母狗把啦!

母狗都講得出....
人必自侮而後人侮之.....哈哈

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-6-30 13:39 發表

兩邊都會得罪?做人有時唔好諗得自己咁重要....
最起碼就比幾個人圍緊啦........

引用:
原帖由 oldgun 於 2007-6-30 13:49 發表

哦! 原本你都明謘H

去wet啦....你地繼續啦....

.......SO.... 繼續吧....哈哈

引用:
原帖由 oldgun 於 2007-7-2 09:26 發表

你若想撐人的話,請提出你的論點及高見,大家可理性討論;
這裡全都是斯文人,唔回輕易「挑」人鵅I

若然閣下只想在這插科打諢,抽下水搏紅顏一笑的話,
我勸你都係返回火星吧,地球真的很危險呀!

...
見你咁講,我就回應下啦

咁你有冇睇我講過咩野
我無撐過人

響timway咁耐,我都係有果句講果句
搏紅顏一笑...對我來講就真係哈哈哈
女仔我真係唔駛係timway識喎
(信不信由你,講多兩句你又以為我自大)

我係見到唔止一次,
一大班人借題發揮,
既然係咁,點解唔直接嘈果個人呢
單單打打真係好無謂

老實講,你地繼續我都無損失架
又唔會影響心情,又唔會令我唔上來
更唔會令我改變心果句口果句既習慣

見係討論....咁我try下答啦,

(1) 你話過一定支持佢架喎, 而家仲支唔支持佢呀? (呢題改左少少)

你講申請位果陣??? 我記得就無話過支特....之後亦無恭喜過....無論版面同埋pm....反而我響貓部落講個.....做版主等於升職咩....

同時亦唔好話我...見其他人多而轉軚,我先講咁既野...我係覺得邊個做版主又有乜所謂,又無錢收,又好似要做多d野咁,唔知點解響timway攪到好似爭權咁

另外唔計我上來timway幾耐,做版主咁耐,我印象入面好似無ban過人,包括不斷出廣告既,我都移左條thread就算.....

(2) 請問閣下認為一個人錯完再錯, 但死不認錯, 你認為咁既人可恥嗎?

呢件事我係早兩日睇完阿lu既pm先知,但係不斷單打果幾個人我就見過好多次.至於死不認錯...老實講,我真係唔知detail,我見到有人響阿lu個thread度道歉,好後期先知係因為呢件事

想反問一聲,你講死不認錯係呢件事,定係有人set權限同埋lock thread
了解清楚先回應

(3) 閣下對plagiarism 有咩睇法呢?

你話抄襲,我覺得係要出轉貼呢個字,以前風月版d網友都唔知投訴左幾多次,所以有人唔寫,有人好似兄台咁...開私家版自己人圍內討論0羅

(p.s. 我出thread果幅圖都無出轉貼....所以你都可以話我雙重標準)

(4) 仲有, 作為版主既一份子, 對版主既integrity有咩見解呢?

我以上講左d,老實說話都係加多一兩點
對我來講,版主主要係方便管理果版,私心一點就係唔想人響果版玩野
因為我係用心寫blog既
至於開卷有益,係我之前都算成日買書睇,寫下評論,有網友推薦咪做0羅,個目的亦只係可以移走玩野既人..thats all

相關搜索目錄: 廣告
本帖最近評分記錄
  • allure 威望 +60 果然係kenny! 2007-7-3 03:32
  • allure 體力 +60 果然係kenny! 2007-7-3 03:32
  • 韓琛 威望 +1 我很贊同 2007-7-2 21:05
  • 韓琛 體力 +1 我很贊同 2007-7-2 21:05
  • durex959 威望 +40 我很贊同 2007-7-2 18:56
  • durex959 體力 +40 我很贊同 2007-7-2 18:56

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-7-2 20:51 發表

你係張三丰後人 ?
我第一post話乜,而家就講乜.....那個point有太極過

如果你話我話過一支持,thread會找不到嗎??
我第一篇已經係咁寫啦喎,唔通要立刻企響一邊,先叫自己人?
還是有其他意見的,一律是敵人呢

本帖最近評分記錄
  • ridden 體力 +20 路人甲一名,純粹支持! 2007-7-3 20:47
  • durex959 體力 +40 我很贊同 2007-7-3 00:09
  • durex959 威望 +40 我很贊同 2007-7-3 00:09
  • 韓琛 體力 +1 我很贊同 2007-7-2 21:03
  • 韓琛 威望 +1 我很贊同 2007-7-2 21:03

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。