推介:| 足球鞋 | 香港足球隊 | 日本足球隊 | 歐洲足球隊 | 英格蘭足球隊 | 球衣 |

31 12
發新話題

[原創] 請問如果比各位選出最好既十一係會係邊十一個(已退役)

引用:
原帖由 dennle 於 2007-7-21 16:07 發表
哦,咁點解歐楚良咁屎有得踢亞洲明星隊既。仲有點解有一班球評家會話中國近廿年最好既門將係歐楚良既。
冇人講歐楚良屎,只不過係屎過列文 , 佢歐楚良一定係中國近廿年最好既門將, 但入選亞洲明星隊 唔一定係亞洲最好門將
留精不留情 , 留情不精明

引用:
原帖由 dennle 於 2007-7-15 11:13 發表
輝哥,我想問你睇左波幾耐,高普基對美國都all蛋,仲唔係廢,列文對哥斯達黎加(瓜)都比人一射就入,對阿根廷個場輸個球,如果大猩猩打邊會輸,唔住條死人列文,德國上年就唔會輸比意大利,哥仔我講你唔信,但係我同你講,我打龍門真係好得過列文,起碼睇返佢係阿仙奴對巴塞比人趕出場球波,好明顯佢未夠班,大猩猩打真係連波都收埋依度奧。,真係唔知你既波齡有幾多,只係睇你幫佢兩個就知你識波極都好有限。
算唔算最佳係好主觀,
但如果要執著守門員曾經犯過既一兩場既錯而定位為"廢",
我就覺得係偏見囉,
如果有心要挑剔既,
我相信任何一個守門員都有被挑剔既地方囉.

我選最佳守門員,
我會選索夫.

引用:
原帖由 鴨頭 於 2007-7-17 16:06 發表
哥仔我講你唔信 我打龍門真係好得過列文  唔信
你好過列文 四大聯賽 你踢緊邊隊 英超 德甲 西甲 意甲
介紹D 香港好龍門真係好多

何容興
馬必雄
張耀東
朱拍和
林芳基
朱國權
勞鑑全
廖俊輝
陳雲岳香 ...
何容興  <身形好,手法正宗,不過衰成日輕出累事>
馬必雄  <穩穩陣陣形, 後期表現比較好, 屬大器晚成>
廖俊輝  <曾經係香港最有希望既守門員代表人物, 可惜受肝病影響表現>
陳雲岳  <當年爆冷擊敗中國隊既香港隊正選門將, 身形一般, 但勝在投入勇猛, 曾於一場賽事中撲波撞向門柱暈倒>
劉楝平  <經歷多年副選後才受注意, 算係全華班年代開最佳守門員之一>
陳慶榮  <多年來表現平穩, 不過不失>
陳樹明  <冒起早, 但回落亦快>
任煒雄  <擁有出色守門員既身形及手法, 但表現失準, 經常輸大意波>
鍾浩然  <身形較矮而影響前途>

引用:
原帖由 熊魔鬼 於 2007-7-29 15:20 發表

何容興  <身形好,手法正宗,不過衰成日輕出累事>
馬必雄  <穩穩陣陣形, 後期表現比較好, 屬大器晚成>
廖俊輝  <曾經係香港最有希望既守門員代表人物, 可惜受肝病影響表現>
陳雲岳  < ...
好似唔見左阿財哥既
黃允財
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 熊魔鬼 於 2007-7-29 15:05 發表

算唔算最佳係好主觀,
但如果要執著守門員曾經犯過既一兩場既錯而定位為"廢",
我就覺得係偏見囉,
如果有心要挑剔既,
我相信任何一個守門員都有被挑剔既地方囉.

我選最佳守門員,
我會選索夫.
我絕對接受唔同人有唔同的意見
只係有d人以為球員係機械人, 有任何錯誤都係死罪

>>靜雞雞話你知, 總之響呢條咁主觀的thread入面, 「冼毅力」先係最佳門將, 其他果d應該要收晒皮
......!

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-21 16:20 發表

佢彈跳力強嘛
肯定好過巴夫斯
......!

31 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。