推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

132 123456
發新話題

[檔案] 聚寶湖桑拿

聚寶湖桑拿

因為見到下面果位靚女既相, 於是上去試下佢, 嘩, 自從當年100(即後來自名「牡丹」的個體)走左後,我都成四年無上「罪保糊」了. 其間我知道間場早已再裝修過.

上到去, 超細場格局一樣, 上完幾級樓梯,近入口處加左張梳化仔和電腦.lockers換左木, 四格沖涼, 牆上加左雲石. 休息室天花裝了水晶燈, 掛起一部LCD TV, 八張梳化,擺向調左, 紙巾放在茶几下抽屜內.整體環境乾淨左.不過就係唔知仲有無如以前傳聞所講, 毛巾掛係窗邊曬?
飲完野,入到房, 都好干淨, 冷氣╳浸.

相關搜索目錄: 裝修 電腦 水晶

尼個就係我試既「九巴」.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

本來我仲預左九巴可能係中女, 樣keep得好, 相「朦」左眼好難講.
睇落都幾後生喎, 似仲係廿幾.顴骨有肉飽滿.
佢返早班中午十二點.

九巴原來剛由另一間出師既齋機場轉過尼罪記返左只係幾日唔夠一個禮拜,我問點解佢晤去旺角場或者對面淘金沙、廟佳, 可M到多d掛,佢話識人係罪記做過喎.
九巴頭鐘唔算熱情, 有傾講但唔算健談, 可能因為係北方外省人廣東話唔正,佢係斯文鈰型嬌嬌地聲亦常帶笑容.
Dup方面都有心機但入行無太耐手骨仍有限.

第二拍,佢可以TEO, 身型佢唔算slim有D肉地但唔肥,初時有少少怕羞, 但我「撻著」佢佢都好投入, 也可以交足唇舌功夫幾有心機, 佢雖上圍夠料但無乜「波D」, 可能都未有人教過提過佢,佢以前都係做手作仔. 但有卡拉OK.
亦有車, 並且係持續個隻. 反應唔錯見諸聲、色(面部表情)及KO後的神態.
完事後因就快夠鐘, 佢留在房內和我傾計, 之後送我出房. 個人覺得可以覆啅,應該個feel會更好.

價錢: 大618, 細418, 但3pm前入場各減50. 我今次即係568, 我走時埋單俾櫃面600, 佢竟然全用碎銀找32蚊, 我留低少少當貼士. Locker無另外問貼士或加落單, 而佢除左幫我開、鎖locker同換袍外,其它我都係DIY, 但佢都講些 bg 資料我聽.

天使藍兄----風流魚兒, 你係唔係度呀? 你都好耐無上罪記喇喎. 我地繼續打游擊, are you ready?

不過你知罪記不嬲生意麻麻又唔多囡, 而家數字網上除左九巴外, 較有O頭的如沙律/fifi據講無做了, 而有相果個「一打」已亦走左, 而家既一打係第個.

咁我地就好似上一round玩「碧記」咁, 試下一兩次罪記d囡先算囉.

仲有Zenden你啊!.

上次你仲話我報告老點,
而家大家米一齊玩得好開心!

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-9 19:40 發表

thank you for your report
你咁快睇完喇?

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-9 19:46 發表

講真, 日前去本來想dup個正骨, 囡老無咩所謂
但點知條女30都未夠
3條女? 邊3條?

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-9 19:47 發表

條女睇來無咩 "lo" 味

tunnel緊嗎?
咁就唔及Sun Tin 100緊喇.

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-9 19:49 發表

sorry 打錯   
己修正   
你真係信囡講?
好似上次你話條囡俾左個桑拿「處」俾你.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-9 19:40 發表
仲有Zenden你啊!
同你心有靈「P」, 一嗌你你就殺入尼!

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-9 19:52 發表

至尊有條女仲過佢, 不過佢有臭咸魚味
唔好意思, 我對果度d女真係無乜feel.

132 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。