推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

大版主, moderator再受衝擊!!

引用:
原帖由 wan1 於 2007-7-15 05:40 發表
1 今次引你們HKML的人過來原因,這不是你們的地方,有另外的網友評論,因為這論壇有很多大陸台灣各地華人會友,由他們了解你們多一點,可以客觀點!
2 先前我刻意Delete一些關於我偷Post的貼,而不全部Delete,因 ...
本來我都唔想出聲.......但係睇到佢既答覆.....真係火都黎埋......眼火爆.......究竟尼度係乜野地方呀.....話黎就黎...決戰場呀........話做版主就做版主.......話做moderator就做moderator..........我可以好清楚話你聽.......我對你好失望......你連做一個網友的資格都無呀.......收皮啦

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-7-17 17:55 發表

哦,原來你標籤"乘"係"模型車"
你地不如去猜謎版啦.....都唔明既.....

相關搜索目錄: 模型

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-7-17 18:41 發表

肥肚仔咁細個唔明大人講洁A乖乖地玩玩具啦
其實大人都未必明啦,唔係點會有咁駼ehavior
小朋友要多d 跟大人學野架......所以我成日睇你地架...........唔該簽個名呀

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 brasco 於 2007-7-17 18:51 發表

.....其實我都5明!!....
.....

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-7-17 18:59 發表

就係唔明咪冇眼睇囉.................潛水relax鼣ㄜ蠵龤A但我擔心氧唔知夠唔夠
佢好似有教練牌....要潛幾耐就幾耐......

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-18 12:31 發表
亞叔, 我開新thread我次次都置頂架, 你覺得唔o岩就同大版主講.
虛擬世界比我做乜都冇所謂, 現實世界偷鞋打飛就好威,可笑.:bird:
GK...做乜咁大反應.....使乜理佢喎

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-7-18 17:29 發表

不如我交翻個 YOUTUBE 版俾你.
我都有點兒心淡.
每日上來查看新帖,百分之九十以上
都是腳 +三級小說.
其他版小貓三四隻.
一早就feel到啦......都唔使做左版主先知

相關搜索目錄: 小說

引用:
原帖由 6769 於 2007-7-19 14:39 發表

here :
http://forum.timway.com/f/thread-113628-1-1.html

真係食屎

引用:
原帖由 brasco 於 2007-7-19 15:39 發表

都叫做有得食!!
唔會左啦....我講post呀

佢做左五個版既版主喎......咁版主日常工作邊個做呀......而家到2007-10-27期間點算先.....我唔知點解無人問大版主......而家我就問點解唔ban佢呢?.......大版主........

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-7-20 16:49 發表
佢做左五個版既版主喎......咁版主日常工作邊個做呀......而家到2007-10-27期間點算先.....我唔知點解無人問大版主......而家我就問點解唔ban佢呢?.......大版主........
更正.....而家得返兩個版既版主咋......好似股市咁大起大落.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。