推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

大版主, moderator再受衝擊!!

請各位在和平氣氛下討論

任何人等,會員之間人身攻擊,對人不對事,殺無赦!
If you want to critize, focus on the stuff/things done instead of personal attack.

引用:
原帖由 brasco 於 2007-7-14 03:19 AM 發表

大版主再咁樣亂批版主, 必自取滅亡!!
傻喇巴士兄,大版主已經唔係以前個 xocat 黎架!嘥氣啦

引用:
原帖由 allure 於 2007-7-14 03:27 AM 發表

xocat II 話過有證據, 就唔算係人身攻擊...
and i got his reply... he clearly said "stealing is wrong"!!!
露   您好!

但有 D 野你同我知,就算係眾會員都知,係冇用架!

理由與道理,分清楚又如何!

一個 Forum  冇野俾人睇,位位會員都唔出 post ! 齋睇?何來咁多資料呀?

各位大佬、阿姐!

大家吹下水,搵 D 話題都好丫!

一見到有人衰左,個個都插到佢 " 恆 " !!

做乜唧!!咁樣好咩?

上網埋 Forum 堆,都係求有人贊同唧!

無錯!今次係 wan1  大錯!係佢急功求 " 名 " !

將友好既 Forum 材料轉貼,當為自己既創作,實在太令 xocat II,各會員、版主,冇 X 晒面!!

點解 wan1 唔識用 " 轉貼 " 兩個字!或用英文 " For  & By  X X " 都 Ok 可以丫!

到依家搞到俾友好 Forum 投訴!唉!實在係太羞家!冇晒面啦!!

引用:
原帖由 allure 於 2007-7-14 05:24 AM 發表

對唔住... 我真係唔明你講乜??? 亦唔知你所講既係乜??
我只係知道... 如果一個forum既人唔尊重會員既作品...
放上黎就係等同將自己既作品同一大堆賊贓放埋一齊...
就一定唔會再有人願意出post...

究竟係 ...
明白!

唔通我唔知咩!

好多謝妳既意見 ~~ Thanks ~

相信  大版主  佢瞓醒之後,會有一個明確的回覆給妳!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-14 06:05 AM 發表

其實,你又點知唔係?
貓兄 ~~~~~  

咪係.................咁囉    

知掛  

我閃  

引用:
原帖由 oldgun 於 2007-7-14 09:29 AM 發表

哈! 這位版主的歪理,
真令人汗顏!

我何來歪理!! <=====  請指明?

網上世界,有幾多東西係純個人創作,唔係左抄右抄,改頭換面就 post 出黎咩!!有邊一個唔係係網上搵資料?問題係搵得叻與唔叻,同埋個人既心態係點!

每一個 Forum  都係一樣,文章、照片、資料!post 出黎既,幾多係重複又重複,為左乜野呀?係人有我有呀!

坦白既咪註明 "轉貼" 囉,唔係既話就博晒朦扮係自己既囉!依家呢鑊野係 " wan1 " 低 B !抄人咪抄人囉!係佢扮晒野話自己原創,加多一句 "轉貼" 咪冇事囉!

一個 Forum  如果全日都只得一兩個新 post ,會留到人咩?所以個個都不斷係網上搵野,post  D 野俾人睇,咁一個 Forum 先至有客,我有講錯咩?

如果我講既係歪理,咁你咪 "創作" 多 D 野出黎囉!唔好係度扮 " 好有道德 " 咁!唔好話我插你!!!你真係有咁高水準,不如去  Blog 區寫下日記創作下!........................ 但好似你連 吹水 都未掂呀!

齋睇  CD-ROM!!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-7-14 03:42 PM 發表

終於睇晒上面d post....
原本都唔上出聲, 費事又俾人話我潑火!

不過見到呢個「香港人」講d野真係睇唔過眼!
oldgun兄, 我今次好同意你的講法....xocat入面有d版主真係...
你插我呀?

你講你點睇唔過眼先?理由都未寫?你唔識字架?

識字既就寫理由出黎,大家討論下!!

引用:
原帖由 oldgun 於 2007-7-14 03:54 PM 發表

這位三百幾Post的版主,
閣下的理據已眾人皆見,耆英亦不會與你糾纏不清;
早W!

咁你去訓喇!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-7-14 04:01 PM 發表

其實佢閣下當初係憑咩做版主?

有無人知?

玩左timway咁耐....睇住d舊member一個接一個咁做都咪話唔心x...
你 02 年   我 01 年 已經係Timway !

我係舊人新名!明未,我出 post 超過二萬 OK ~~

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-14 04:09 PM 發表

冷靜d
我都係話事實唧!芝琪!

今次係  wan1   好唔岩,我冇撐佢!

都係個句,抄人就抄人,要認!

衰左就要同人 say sorry ,尊重下人嘛!

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-14 04:19 PM 發表

我知....係人都知佢唔O岩啦, 仲逃之夭夭
真係唔算係一個男人

討論要冷靜大家朝見口晚見面
我用呢個名一向都好少出聲!

但今次俾人 " 摷 " 到上門,心都實埋,仲被人帶去第二個 Forum ,要做埋 " 會員 " 先可去睇 " 原創 " !真係荒謬,乜架都丟晒!

抄人叻 D 嘛!天下網頁一大抄!失敗左俾人 " 督爆 " 就一走了之,不負責任!

衰就要認,打要企定! <========  鳴謝  芝琪  提供

XOCAT  用人真係要認真檢討下!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-14 03:46 PM 發表
做乜燒到blog版呀.........
Sorry  !我一時火滾借用唧,唔好意思  

引用:
原帖由 wan1 於 2007-7-15 04:01 AM 發表
此事只和HKML的私人恩怨,其他xocat版友暫請停話!首先我做好個版等你地HKML友來,終於等到了!我要講我在這裡做版務是無錢收,如果我是賊,就是一個笨賊,偷文章是賊,但HKML建立一個平台給人賣翻版首辦而每個商 ...
你收皮啦!講多錯多!!

認次衰仔咪算囉!

死撐冇用架!!!

引用:
原帖由 wan1 於 2007-7-15 05:40 AM 發表
1 今次引你們HKML的人過來原因,這不是你們的地方,有另外的網友評論,因為這論壇有很多大陸台灣各地華人會友,由他們了解你們多一點,可以客觀點!
2 先前我刻意Delete一些關於我偷Post的貼,而不全部Delete,因 ...
好 " 正義 " 咁喎!仲理直氣壯添!

收 " 嗲 " 啦!

今次 xocat II Forum 仝人 撐你唔到呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。