推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

33 12
發新話題

大版主, moderator再受衝擊!!

引用:
原帖由 6769 於 2007-7-18 14:23 發表
人地鍾意用腳趾講野架, 小心佢睇中妳

........................隻腳趾 !

佢最好post多d呢類相囉
真係唔好以為網上做既野唔使負責任呀:bird:

我好驚呀

引用:
原帖由 6769 於 2007-7-18 14:53 發表
人地喜歡透明肉色絲襪架 !

同隻鞋做愛...
:bird:想嘔呀

引用:
原帖由 6769 於 2007-7-18 16:53 發表

嘔都記得要嘔落隻腳趾到呀, 有人會有興趣架 !

....打冷震

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-7-18 17:10 發表

GK,重乜禁操??
無事喇~~
諗諗下都係同情佢多d...
人同人
人同鞋
既分別....

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-18 17:16 發表

gk 你唔記得我做返網民喇?? 我 e+重 recover 梗, 無得扣呀
草民屈dee dee

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-7-18 17:44 發表

GK...做乜咁大反應.....使乜理佢喎
唔係我理佢, 係佢挑釁我

引用:
原帖由 anakin 於 2007-7-18 21:01 發表

D戀物成癖,偷竊為樂既變態鼠輩,你越理佢,佢咪越得戚;話之佢啦!

引用:
原帖由 brasco 於 2007-7-19 11:01 發表

....佢地肯聽你講就好喇!!...
....你係咪話我呀

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。