推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

大版主, moderator再受衝擊!!

batman 真係忙到出黎講兩句都無時間??

引用:
原帖由 tungpo 於 2007-7-16 09:18 發表

佢可能都唔知講乜野好啦!
起碼都講句 "done, thanks" 啦........即係 "ban左, 多謝各位關心"........

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-7-16 15:20 發表

本來我都唔想出聲.......但係睇到佢既答覆.....真係火都黎埋......眼火爆.......究竟尼度係乜野地方呀.....話黎就黎...決戰場呀........話做版主就做版主.......話做moderator就做moderator..........我可以好 ...
講得好!!!

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-7-17 20:00 發表
無時間無心搞咪算囉! set d殺毛瀉又唔執行出來托咩?
咁Q吋, 第一個就殺你~~~~~~~(only if 佢有時間)

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-7-17 23:06 發表

大家可能誤會大版主潛水,我個人認為佢一路都有用分身監察緊呢度,
當危機過去之後就會"啐"一聲現身鮁腬
咁點為之危機過去呢?? 或者搵人幫手將呢兩條thread搬過去垃圾桶, 咁就真係危機過去lu~~~~

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-7-17 23:39 發表

危機過去就係當全世界都唔記得呢次單№囉
咁好快姐.....2個星期乜都過晒氣啦.....

咁唔知到時當事人會唔會又當乜事都無發生過, 繼續其高官生涯呢?? 可能.....到時你同佢講乜, 佢都剩係答你一句"受教!"

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。