推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

31 12
發新話題

[檔案] 轉貼:又野講!

轉貼:又野講!

小弟新手一名 , 第一次發貼
本人係骨場返工既 , 都有一段日子 , 當中真係有好多野睇唔過眼 , 希望係呢到同手足們交流一下
係呢到我都見到好多師兄去完骨場玩 , 又話 D 女又老又成 , 玩完返黎一肚火
我都好明白 , 年輕貌美邊個唔鐘意 , 小弟出黎玩都唔會搵個巢皮橙黎楂啦
不過名為骨場 , 其實間間都係以揼骨為主 , 係因為市度唔好先會有而家 D 機場攪野場
以前我可以講句全香港間間骨場都係正場 , 而家香港地 9 成以上 SN 都唔會有 18 22 囉講真
SN 賣既係 SERVICES 同手骨 , 下半場可以話係搭單滿足巴打們出黎玩既心態
如果純粹要出火要後生既 , 上馬檻吧啦 , SN 係一個可以俾你舒舒服服任坐任飲任食既地方
訓過夜又得 , 去時鐘租過夜都要兩三舊水啦下話
SN 唔係上黎行個圈擺低 D貨仔就閃人架囉 , 有時見到 D 客真係好撚好笑囉其實
上黎涼都唔沖就話入房 , 頭鐘都未完就攪完閃人 , 走果時又話貴又話 D 女唔得
大佬丫 , 我話你玩野又唔係 , 其實個問題會唔會係去錯地方呢 ? 要拎 D 骨女同雞比係無得比架囉
個情況等同你去間西餐叫個魚蛋粉一樣 , 玩野姐哥仔 , 佢未必整唔到俾你 , 不過整到都一定唔好食先囉
D 客上黎話要後生要靚要成 , 十項鐵人咁 , 我地呢 D 打工仔大個經理企係到 , 答你呢到無咩唔通
搵食姐都係 , 係骨場做個 LOCKER 份人工係低到可以拎綜媛架囉 , 主要收入都係 D 客既貼士
唔俾都唔係咩問題其實 , 俾錢出黎玩既唔岩咪唔俾囉 , 消費者權益
不過都唔洗屌囉下話 , 有靚女收起唔俾你咩家下 ? 出黎玩唔洗咁無品囉我覺得
我知道呢到大把識途老馬知 SN 咩環境 , 都唔係話要唱衰自己果行
只不過希望 D 無咩骨癮 OR D 新手出黎玩 , 攪清楚去邊樹先岩自己 , 俾錢出黎玩到一肚氣就無意思啦
小弟純粹發表己見 , 如有得罪各巴打 , 請見諒!!!!

我各得這位人兄講得已中很,大家點睇?

好少職員以職員角度出文

(唔計繕稿)

我都覺得佢講得幾o岩o既!

其實係141同sauna o既分別o者!
不過d客通常都有錯誤o既期望,
先至搞到咁!
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

呢位人兄都講得好有道理,去SN係按摩,最緊要係師傅手骨要掂,其他較為次要。

100% agree such comment

Support!
呢位亞哥挺身而出,值得佩服。
唉!消費者權益?須知道有權利亦有義務,宜尊重他人也即尊重自己。
青春無失敗

其實而家咩人都有,好難禁止佢地講d咩既.如果係去慣SN既C CHING,都知咩環境.....

D 客上黎話要後生要靚要成 , 十項鐵人咁
=========================

引用:
原帖由 ete 於 2007-7-14 18:53 發表
本人係骨場返工既 , 都有一段日子 , 當中真係有好多野睇唔過眼 , 希望係呢到同手足們交流一下
係呢到我都見到好多師兄去完骨場玩 , 又話 D 女又老又成 , 玩完返黎一肚火
我都好明白 ...
Totally agree.

呢位Brother 講得好, 同意啊~

引用:
原帖由 ete 於 2007-7-14 18:53 發表
我都好明白 ...
講得好!小弟大部分去 USB, 剛剛出第二次SN, 確實擔心D SN營運 EBITDA result, Client 應該 define what he needs, 係要魚就係魚,要熊掌係熊掌,兩者不可兼得!

怕羞一問~~~怎樣給 locker tip?沒有察覺 there is a box for tip, 好像有 a book over there>

total agree...

引用:
原帖由 麥迪文 於 2007-7-16 12:02 發表

講得好!小弟大部分去 USB, 剛剛出第二次SN, 確實擔心D SN營運 EBITDA result, Client 應該 define what he needs, 係要魚就係魚,要熊掌係熊掌,兩者不可兼得!

怕羞一問~~~怎樣給 locker tip? ...
有啲場响locker同水池位都一張張"飛"俾你寫你個no.同埋tips數目
埋單時計埋

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-7-16 14:19 發表

有啲場响locker同水池位都一張張"飛"俾你寫你個no.同埋tips數目
埋單時計埋
Oh I see. Thank you!

如果純粹要出火要後生既 , 上馬檻吧啦 , SN 係一個可以俾你舒舒服服任坐任飲任食既地方
講得好!

agree.  actually, no matter how beautiful or not beautiful the BG, we should still respect them la.  they are doing their jobs, right?  i know it's very lo to.  but true la.

support and all brother must know what you got  in sn or 141 !
happy day .
thanks brother !

ete 兄, 你真係講得幾中肯!!

所以我而家都係轉戰馬欖
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

you are right! know what service you will have before you go! Support!

意見中肯....多謝

引用:
原帖由 chiinabb169 於 2007-8-4 04:29 發表

有^^^^^^you have so many 繕稿 here lor, are you forgot pk ????
真係唔明,閣下何以見得係鱔告呢?
又唔見你出番篇所謂唔係鱔告o既告o番,
成日o向度屌屌拱,有破壞冇建設!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +60 吊得好! 2007-8-4 06:41
  • 白貓兒 威望 +60 吊得好! 2007-8-4 06:41

31 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。