推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[灌水] 下季冠軍騎師預測投票

引用:
原帖由 求其 於 2007-7-21 17:44 發表

你呢标题到底是要讨论“下季香港的冠军骑师是谁?”,还是要告诉我们“下季香港的冠军骑师是冼毅力”。假如是后者,那么你的标题就不对了!也不需要人家给出自己的意憭F!  
求其兄你好
我對馬的認識不比豆豆深, 不過呢條友所講的野唔止馬版係咁, 波版都係咁
其實講咁多做乜, 個人建議佢不如改條thread做「請大家支持洗毅力」

就好似今年反曼聯fans係咁話今年曼聯嬴勁旅唔多(的確只係能兩勝利記)就唔值得拎超聯冠軍
前年d反車迷又話車路士唔係英格蘭最強云云(因為果年利物浦拎歐聯)

睇波賭馬都咁唔輸得! 呢d人永遠唔會睇下其他騎師/馬匹/球員/隊伍的過人之處, 只係一副受屈唔"gur"的樣, 難頂到極
......!

引用:
原帖由 dennle 於 2007-8-2 22:07 發表
呢位兄弟似乎有點人生攻擊吧,唔通要同你地一樣的見識,就係岩,而我同你地有唔同見解,就唔代表我唔識波同馬,我欣賞冼毅力的騎功,唔欣賞韋達的公關(好聽)唔好聽察鞋,而我最不分氣的是冼仔不是冠軍,不論名氣同 ...
無人話你所講的一定錯, 我所講的就一定岩
我從來無人身攻擊過你, 如果有的唔該quote出黎, 請唔好亂扣帽子
否則人身攻擊的係你!

見解唔同絕對可以接受, 如果唔係上黎forum做乜q.
不過有唔同意見但最好有開放立場, 閣下既然早有既定立場何必走黎呢度學林鄭月娥/保衛碼頭人士般作「理性討論」?

......!

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-2 23:14 發表

死仔輝你返過去冶療喇 .唔好同人辯論D無意思o既野 .
本帖隱藏的內容需要積分高於 20000 才可瀏覽
......!

引用:
原帖由 求其 於 2007-8-3 00:11 發表

你可能唔认识版友“DENNLE”。。。在う帛@一簹漯B友,都不N上`的,包容一下啦,你{有的空V很大,但不是人人如此的啊
ok
......!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。