推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[檔案] CoCo 指 港 女 唔 識 寶 , 自 以 為 是 , 眼 角 又 高

CoCo 指 港 女 唔 識 寶 , 自 以 為 是 , 眼 角 又 高

CoCo:我慘過朱生
18/07/2007

令 廣 播 處 處 長 朱 培 慶 一 夜 之 間 身 敗 名 裂 的 艷 女 CoCo 仍 在 內 地 避 風 頭 , 但 她 揚 言 一 定 會 再 戰 江 湖 , 申 請 來 港 繼 續 搵 食 , 目 標 是 當 「 全 港 最 紅 的 媽 媽 生 」 , 賺 夠 一 千 萬 元 便 收 山 , 返 內 地 開 酒 吧 。 女 主 角 CoCo 趾 高 氣 揚 , 但 桃 色 醜 聞 事 件 男 主 角 朱 培 慶 申 請 提 早 退 休 後 仍 有 排 煩 , 甚 或 要 面 對 公 務 員 事 務 局 的 紀 律 聆 訊 。

朱 培 慶 月 初 被 撞 破 在 銅 鑼 灣 街 頭 與 CoCo 翹 手 同 行 後 , CoCo 風 頭 一 時 無 兩 , 現 時 身 處 內 地 的 她 為 掩 人 耳 目 , 刻 意 收 起 性 感 , 走 在 街 上 時 頭 戴 漁 夫 帽 , 架 上 大 墨 鏡 , 穿 上 密 實 的 T 恤 和 牛 仔 褲 , 與 其 過 往 的 冶 艷 形 象 判 若 兩 人 。

扭 腰 扭 臀 「 畀 個 胸 朱 生 睇 」
CoCo 接 受 傳 媒 訪 問 時 說 : 「 朱 先 生 提 早 退 休 點 算 慘 , 我 依 家 四 圍 匿 , 無 得 搵 錢 重 慘 , 抖 多 一 排 再 申 請 來 香 港 , 無 人 記 得 我  啦 ! 」 真 名 劉 瑤 的 四 川 姑 娘 CoCo 透 露 , 小 時 的 志 願 是 當 時 裝 設 計 師 , 後 來 投 身 娛 樂 場 所 做 陪 酒 女 郎 , 立 志 賺 夠 一 千 萬 元 便 返 回 內 地 開 酒 吧 。

她 豪 氣 地 說 : 「  高 級 會 所  面 , 做 小 姐 都 未 算 搵 得 最 多 , 做 媽 媽 生 先 至 厲 害 , 尤 其   專 幫 有 錢 人 安 排 小 姐  , 一 日 已 經 可 以 賺 四 、 五 萬 , 一 個 月 已 經 搵 成 過 百 萬 , 所 以 當 風 聲 無 咁 緊 , 我 一 定 會 再 返 香 港 , 目 標 就 係 做 全 港 最 紅  媽 媽 生 ! 」

擁 有 驕 人 身 材 的 CoCo 另 一 強 項 是 誘 人 舞 姿 , 「 我  澳 洲 除  學 桌 上 舞 外 , 另 一 絕 招 就 係 肚 皮 舞 。 服 侍 朱 生  晚 , 我 畀 個 胸 佢 睇 , 又 扭 腰 扭 臀 , 咪 睇 到 佢 即 刻 嗌 出 街 囉 。 」

不 過 , 最 令 CoCo 引 以 為 傲 的 並 非 身 材 , 「 客 人 淨 係 讚 我 身 材 好 , 個 樣 似 李 玟 同 周 汶 錡 , 但 我 覺 得 自 己 最 靚 係 棚 牙 同 埋 笑 容 。 為  保 持 棚 牙 靚 , 我 一 直 都 堅 持 唔 食 煙 。 」

來 港 搵 食 的 CoCo 對 港 男 讚 不 絕 口 , 並 指 港 女 「 唔 識 寶 , 自 以 為 是 , 眼 角 又 高 , 爭 男 仔 梗 係 唔 及 我  內 地 女 仔 啦 , 又 靚 又 溫 柔 … … 但 都 係 唔 好 講 咁 多  , 費 事  香 港 女 仔 唔 鍾 意 我 。 」   

疑 藉 探 夫 名 義 來 港 當 黑 工
過 慣 花 花 世 界 生 活 的 CoCo 不 甘 寂 寞 , 現 時 最 想 念 的 仍 然 是 香 港 的 夜 生 活 , 蘭 桂 坊 是 她 至 愛 的 蒲 點 , 「 我 認 為  度 係 全 世 界 最 好 玩  地 方 , 跳 舞 、 飲 酒 、 溝 鬼 仔 真 係 好 開 心 , 但 依 家 街 都 唔 敢 出 , 邊 有 得 去 玩 , 真 係 悶 死 人 。 」

不 過 , CoCo 來 港 再 戰 江 湖 的 如 意 算 盤 未 必 打 得 響 , 早 前 有 指 她 過 去 兩 年 來 一 直 以 探 望 丈 夫 的 名 義 , 多 次 持 雙 程 證 來 港 , 每 次 均 獲 探 親 簽 注 留 港 九 十 日 , 事 件 除 引 起 入 境 處 調 查 , 懷 疑 有 人 藉 探 親 名 義 來 港 當 黑 工 外 , 內 地 公 安 亦 表 示 關 注 , 並 會 主 動 了 解 事 件 。 據 悉 , CoCo 雖 然 多 次 來 港 , 但 警 方 及 入 境 處 均 沒 有 其 被 捕 的 紀 錄 。

在 CoCo 的 護 照 , 出 生 日 期 是 八 六 年 十 二 月 十 四 日 , 但 在 其 網 誌 中 , 她 指 十 二 月 十 四 日 是 農 曆 生 日 , 西 曆 生 日 是 八 七 年 一 月 十 三 日 , 即 年 輕 了 一 個 月 。 她 亦 在 網 誌 中 說 自 己 未 婚 。

Coco really points out the problem! Poor HK girls!

Agree!!!

引用:
原帖由 bigball_hunter2 於 2007-7-18 09:30 發表
CoCo:我慘過朱生
18/07/2007

令 廣 播 處 處 長 朱 培 慶 一 夜 之 間 身 敗 名 裂 的 艷 女 CoCo 仍 在 內 地 避 風 頭 , 但 她 揚 言 一 定 會 再 戰 江 湖 , 申 請 來 港 繼 續 搵 食 , 目 標 是  ...
個人意見。。。。我們這一代是改變不了。。。。。

我希望下一代的香港女人能為特區增光,我正在培育著。。。

MULTI-NATION 新生代!!!!
香港無望,所以我每天都在中國飄泊流浪

絕對同意coco姐所講...

講得非常好,真係醒。
難怪咁多香港男仔寧願北上搵女友。

引用:
原帖由 sadism 於 2007-7-22 15:49 發表
講得非常好,真係醒。
難怪咁多香港男仔寧願北上搵女友。
mmm... 同時又不知多少香港男仔做完大陸水魚之後鎩羽而歸呢......

大陸女未必好過港女幾多。
汎用人形決戦兵器人造人間エヴァンゲリオン

至於話公安關注云云,笑吓好啦。全國不知有幾多萬個劉瑤,而且話唔定係假證假名,封殺咗呢本第二日咪用另一個假身份證出過第個雙程證嚟過。

引用:
原帖由 中式食肆有座位 於 2007-7-23 17:38 發表

mmm... 同時又不知多少香港男仔做完大陸水魚之後鎩羽而歸呢......

大陸女未必好過港女幾多。

香港仔鎩羽都未知發生咩事﹐重以為自己好點﹐食硬D大陸女。
~~~~~~~~~~~~~~~
enjoy life.

引用:
原帖由 FeiJai 於 2007-8-3 15:17 發表

香港仔鎩羽都未知發生咩事﹐重以為自己好點﹐食硬D大陸女。
活在夢裡也未嘗不是好事。

引用:
原帖由 中式食肆有座位 於 2007-8-6 23:42 發表

活在夢裡也未嘗不是好事。
除非在夢裡安樂死,否則到了夢醒時份。。。傷多幾錢重呀!
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

姊妹們,醒覺吧!

姊妹們,醒覺吧!:

引用:
原帖由 eric36 於 2007-8-14 07:27 發表
姊妹們,醒覺吧!:
醒覺起來,盡快淘汰港男?

引用:
原帖由 Butt 於 2007-8-7 10:24 發表

除非在夢裡安樂死,否則到了夢醒時份。。。傷多幾錢重呀!
夢仍熱暖 浪漫是我的故事
像霧像雨霎時滲著淚

畀佢搵夠冒時候
佢都會變左做港女
打倒昨日的我,打倒今日的你

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。