推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

33 12
發新話題

[疑難] 馬會是否做到大小通吃

馬會是否做到大小通吃

馬會在無馬跑的時候 ! 加入一些友誼賽 . 而又開盤 . 好似好等錢使

為何又唔開大陸波呢 ? 大小通吃啦

希望馬會唔好開一 D 無意義的賽事 ! 製做一些病態睹徒 !
警方呼籲  勿為金錢,出賣肉體    等價 捐款熱線:
香港紅十字會    -    2802 0021
香港世界宣明會 - 2394 2394
聯合國兒童基金 - 2833 6139
    樂施會 - 3120 5000
    救世軍 - 2783 2333

引用:
原帖由 Tao 於 2007-7-18 14:19 發表
馬會在無馬跑的時候 ! 加入一些友誼賽 . 而又開盤 . 好似好等錢使

為何又唔開大陸波呢 ? 大小通吃啦

希望馬會唔好開一 D 無意義的賽事 ! 製做一些病態睹徒 !
马会当然想多D人赌啦,佢开赌的嘛!
病態睹徒应该是天生的,马会(或赌博组织)只是藏在他们里面的这条”根“,激化出来而已!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

通通都係貪之過 ! 我有什麼方法 ? 告之我對馬會之不滿 ! 我當然不投注那些賽事啦 !

回復 #1 Tao 的帖子

可以寫信去馬會反映,但都唔會有你想既結果。 

引用:
原帖由 Tao 於 2007-7-18 15:31 發表
通通都係貪之過 ! 我有什麼方法 ? 告之我對馬會之不滿 ! 我當然不投注那些賽事啦 !
你记唔记得几年前,马会仲系“害狗你”做主出席的时候,他们向立会申请“赌波合法化”时,是用“规管赌博为理由的,当时更表明不会乱开球盘,以致香港成为”滥赌之城“的,运作之初,好多人话佢定的游戏方式,不够澳门多,不够好玩,盘也SET得少过人。你睇睇而家,唉!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-18 15:35 發表
可以寫信去馬會反映,但都唔會有你想既結果。 
其實有一個方法令馬會唔好做得甘濫 - 不投注!
但一憎炬y智多星會齊心嗎?

請大家支持  " 不投注  " 馬會 濫開 之 " 國際友誼賽  "

引用:
原帖由 求其 於 2007-7-18 19:06 發表

你记唔记得几年前,马会仲系“害狗你”做主出席的时候,他们向立会申请“赌波合法化”时,是用“规管赌博为理由的,当 ...
我 100% 肯定當時李德能以香港賽馬會媒介傳訊經理身份,在電視鏡頭前義正辭嚴咁話只會開四大聯賽同埋世界盃歐國盃之類的大賽俾大家玩,都未夠半年就食言,小喇叭  :bird::bird::bird: !!!呢 d 都算係人

相關搜索目錄: 賽馬

賣廣告

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-19 08:47 發表

其實有一個方法令馬會唔好做得甘濫 - 不投注!
但一憎炬y智多星會齊心嗎?
齊心過賭波版落纜囉,而家日日有盤開   

相關搜索目錄: 賭波

回復 #9 Sax 的帖子

賺分好過枉輸真銀

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-19 17:27 發表

齊心過賭波版落纜囉,而家日日有盤開   
係咩,開戶有乜手續?

你的美出自你的內涵。胡小姐,可以和你做朋友就好了

引用:
原帖由 Tao 於 2007-7-18 15:31 發表
我會投注足球,賽馬,但我當初也反對賭波合法化。Why?早已估到HKJC為谷起投注額,那管有幾多人變病態賭徒
況且,CEO是有商業機構背景,商人最concern就是盈利最大化

相關搜索目錄: 賭波 賽馬
你的美出自你的內涵。胡小姐,可以和你做朋友就好了

我只係反對馬會所開的 " 國際友誼賽 "

馬會都怕死呀 _ 為何不開中国足球呢 ?

引用:
原帖由 Tao 於 20-7-2007 11:19 發表
我只係反對馬會所開的 " 國際友誼賽 "

馬會都怕死呀 _ 為何不開中国足球呢 ?
你估馬會唔想開咩,一步一步黎,要有好多野配合。 

你睇由合法化到而家,不斷加開球賽就知啦。

我估係遲早 ga 事。 

引用:
原帖由 Tao 於 2007-7-19 03:13 發表
請大家支持  " 不投注  " 馬會 濫開 之 " 國際友誼賽  "
我就持相反意見,乜野叫做有意義賽事?又唔係一樣賭博?主要係個人態度同自主控制能力,四大聯賽一樣有假波,賭得大一樣死.好似金巴兄少少地投注友誼賽,贏左就好彩,輸左亦無傷大雅,不會因多開賽事而製造更多病態賭徒,反之,只不過係斬腳趾避沙蟲,除非全面禁賭la,但亦不能解決問題.
最主要馬會唔同何生,係不牟利,亦養活了很多人.

相關搜索目錄: 賭博

回復 #15 redhorse 的帖子

要賭的人,跟本就唔理咩球賽啦,就算馬會未合法化前,咪一樣有好多人賭緊波。

雖然果時我冇玩

引用:
原帖由 mark+gor 於 2007-7-20 10:12 發表

係咩,開戶有乜手續?
mark gor 有性趣???即刻叫靚妹M你填 Form 開戶口   

引用:
原帖由 mark+gor 於 2007-7-20 10:12 AM 發表

係咩,開戶有乜手續?
歡迎先,手續簡單,只要自選三個數目字代表你參賽既編號就得啦,基本上一日一場波,快d過賭波版玩game 5同6啦

順便捉埋mao mao過去玩啦

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-21 11:32 發表

歡迎先,手續簡單,只要自選三個數目字代表你參賽既編號就得啦,基本上一日一場波,快d過賭波版玩game 5同6啦

順便捉埋mao mao過去玩啦
未講按金十萬

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-21 08:43 PM 發表

未講按金十萬
咁你交左未先?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-22 00:09 發表

咁你交左未先?
收條唔見左

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-22 12:41 AM 發表

收條唔見左
冇我既簽字唔算係收條BOR

誰能代替哥哥地位

大陸波太假,開盤時讓人,講掂數後臨場變受讓,馬會驚死

大陸波假到飛起,以前澳門試過開波前一天 A讓B一球,到開波前是 B 讓 A球半。

廢腳黑哨 和尚打傘 一切向錢看

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。