推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

54 123
發新話題

[檔案] 火之忍者,大家中意嗎?

火之忍者,大家中意嗎?

火之忍者,大家中意嗎?比d意見!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 JOHNNY1314 於 2007-7-20 16:01 發表
係咪指無線做的火影忍者??

引用:
原帖由 JOHNNY1314 於 2007-7-20 16:01 發表

有創意,但書中黈瘞奕鶩掖B理得唔好,好難睇!!
你覺得呢??
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

幾得意,但無聖鬥士咁型。

我有儲開...d畫功差左好多......
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

没看过呢  不知道好不好看

有没有下载地址啊受到 呵呵

始終我覺得動畫先能夠完全表達作者想講乜(因為係連續動作,好過漫畫只可以畫key action),但動畫既缺點就係拖得幾梗要0下

不過我個人都係鍾意動畫,配音同背景音樂真係有好強既輔助作用

引用:
原帖由 JOHNNY1314 於 2007-7-20 08:01 發表
OK既, 都keep住有睇(漫畫/動漫都有.)
人物設定ok既,
動漫之前有段時間勁無聊.
而家疾風傳,最近講到卓羅加入五行元素, 有d似hunter囉...
另外果頭佐助又話殺左大蛇丸, 果頭又話上左藥師兜身....
整體都算一套好睇既漫畫黎既

很一般 不太喜欢 呵呵

引用:
原帖由 saxontse 於 2007-7-23 09:31 發表
始終我覺得動畫先能夠完全表達作者想講乜(因為係連續動作,好過漫畫只可以畫key action),但動畫既缺點就係拖得幾梗要0下

不過我個人都係鍾意動畫,配音同背景音樂真係有好強既輔助作用
我反面岩岩相反..我鍾意睇漫畫多d...覺得漫畫想像空間大好多....動畫就因為1)拖得長左  2)冇咩想像空間....
so..唔多睇...
正如睇咸野..我都係鍾意睇咸濕小說(諗咩都得..代入感強好多.)...之後到漫畫(想像空間多).....4仔就真係唔多睇(由其d女樣衰...睇完即軟).....

相關搜索目錄: 小說
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

TVB就快播晒啦....
又係咁

太正呀!!!! ~~~謝謝謝謝~~~

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-7-29 15:13 發表

我反面岩岩相反..我鍾意睇漫畫多d...覺得漫畫想像空間大好多....動畫就因為1)拖得長左  2)冇咩想像空間....
so..唔多睇...
正如睇咸野..我都係鍾意睇咸濕小說(諗咩都得..代入感強好多.)...之後到漫畫(想像空間多).....4仔就真係唔多睇(由其d女樣衰...睇完即軟).....  
同意睇漫畫想像空間大好多,但呢套鴷敦奕鶩掖B理得咁差,真係睇都睇唔清楚,連發生緊咩事都未知,仲點想像??
我覺得最好係睇完漫畫再睇動畫,睇番D打鬥場面,好正!!
好似剛剛播o個集阿李對我愛羅鴷敦,o個種速度感睇漫畫好難感受到!!

多多指教!!

相關搜索目錄: 小說
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

家疾風傳,最近講到卓羅加入五行元素, 有d似hunter囉...
整體都算一套好睇既漫畫黎既

e 家開始有d 悶~~我都係想睇鳴門同佐助d 野~~e 家講到鬼咁衰咁

引用:
原帖由 西門總二郎 於 2007-7-23 22:00 發表

OK既, 都keep住有睇(漫畫/動漫都有.)
人物設定ok既,
動漫之前有段時間勁無聊.
而家疾風傳,最近講到卓羅加入五行元素, 有d似hunter囉...
整體都算 ...
同意。我都咁話。

非常喜歡,但無線太遲播了

引用:
原帖由 Kevx23 於 2007-8-4 17:46 發表

同意。我都咁話。
近期講到同曉好似就開拖咁....

希望可以打得勁d啦..

引用:
原帖由 小小力 於 2007-8-1 09:44 發表

同意睇漫畫想像空間大好多,但呢套鴷敦奕鶩掖B理得咁差,真係睇都睇唔清楚,連發生緊咩事都未知,仲點想像??
我覺得最好係睇完漫畫再睇動畫,睇番D打鬥場面,好正!!
好似剛剛播o個集阿李對我愛羅鴷敦,o個種速度 ...
星期六啱啱做完阿李對我愛羅, 真係好好睇

開頭唔錯....但愈來愈唔好睇,後期果d已經唔係忍術

引用:
原帖由 yc467 於 2007-8-7 21:16 發表
開頭唔錯....但愈來愈唔好睇,後期果d已經唔係忍術
基本上選中忍開始都好多唔可以叫 "忍術" 的忍術...
我愛羅 擁有自我保護意識的沙...是忍術 ??
白眼/寫輪眼 都是忍術 ??
....

我想這些忍術和我認識的有些不同....
我一早當了它是 等同 x-men / heroes 般看待
>> 一班有異能的人互相格鬥<<

這個忍術.....只是字眼上的分別, 不必介意~~

非常鍾意  d忍術有d估佢唔到   好有意思~~

Thank you

Thanks its interesting
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 -20 文不對題 2007-8-13 18:58
  • 冰河 威望 -20 文不對題 2007-8-13 18:58

54 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。