推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[檔案] 對長平公主致歉

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-7-20 18:12 發表

我對長平公主既離去.....係離開感到可惜............但佢反應未免太大吧.....
唔同o既人有唔同o既反應, 網友長平公主開個blog之後, 感覺唔受尊重, 我個人覺得佢o既已經反應唔算大
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +60 我很贊同 2007-7-20 18:36
  • 白貓兒 威望 +60 我很贊同 2007-7-20 18:36

到: 色即是空
時間: 2007-7-20 18:36
內容: 這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的帖子被 白貓兒 評分。

QUOTE:

QUOTE:
原帖由 Free2Go 於 2007-7-20 18:12 發表

我對長平公主既離去.....係離開感到可惜............但佢反應未免太大吧.....
唔同o既人有唔同o既反應, 網友長平公主開個blog之後, 感覺唔受尊重, 我個人覺得佢o既已經反應唔算大
發表時間: 2007-7-20 18:35
所在論壇: Xo Blog 貓部落
所在主題: 對長平公主致歉

評分分數: 體力 +60  / 威望 +60
操作理由: 我很贊同

呢位網友, 我只係講出自己意見, 你贊同的話好多謝你, 你唔贊同的話, 亦可能有你自己o既見解, 唔駛加分俾我喇, 呢d 小玩意我無乜興趣

你有野想發表唔該post 出o黎大家睇, 唔好pm  我...無乜特別唔俾得人睇o既野o者

你地d 恩恩怨怨唔關我事, 我唔想介入亦唔想知道

多謝合作

我覺得就算網絡世界都應該互相尊重o者

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-7-21 06:46 發表

唔駛講咁多, 叫長平公主自己出post公開表態 , 咁就最好啦 !

好過而家得你自編、自導、自演、自享 !
車長, 長平公主點解唔自己出個post 公開表態我就唔知, 不過, 我認識版主應該超過五年, 我絕對相信佢唔係一個需要響網絡世界裡面, 自編, 自導, 自演, 自享o既人

我同佢做朋友咁耐, 我唔係事事認同佢o既觀點, 但係我今次覺得佢無做錯

好撚心你地喇, 寸人玩單打玩一兩日咪算囉, 幾條麻甩佬咁q 得閒玩足成個禮拜, 上得o黎呢度, 吹下水風花雪月咪算囉, 成班人圍埋好似街村街市班阿嬸咁

話之你地搵大版主ban 鳩我都係咁講架喇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。