推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[檔案] 亞洲讓球盤擂台~~~每個回合賽果

亞洲讓球盤擂台(16):里昂 對 皇家馬德里 (歐洲聯賽冠軍盃)

賽果:

里昂 對 皇家馬德里(2:0)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 14/9/06 09:10 發表
亞洲讓球盤擂台(16):里昂 對 皇家馬德里 (歐洲聯賽冠軍盃)

賽果:

里昂贏咗都係排 42 位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-14 09:10 AM 發表

賽果:

豆豆,好似計小左分比 sax 兄喎  

sax 兄應該上第一位喎   莫非佢犯規比扣分        

一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-14 11:49 AM 發表

豆豆,好似計小左分比 sax 兄喎  

sax 兄應該上第一位喎   莫非佢犯規比扣分        
禁錯數目字!因為我諗住將我個名同佢個名調轉ma!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-14 11:53 AM 發表

計錯數目字!因為我諗住將我個名同佢個名調轉ma!
改得咁快        
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-14 11:54 AM 發表

改得咁快        
驚俾Sax ba鬧

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-14 11:56 AM 發表

驚俾Sax ba鬧
佢又好似上次咁無端端升左一級,開心都蟑齯蟆捸A點會鬧呢        

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-14 11:59 AM 發表

佢又好似上次咁無端端升左一級,開心都蟑齯蟆捸A點會鬧呢        
佢遲左開心ma嘻嘻,原本佢一早可以,可能佢而家仲未知好在你發現到o者

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-14 12:00 PM 發表

佢遲左開心ma嘻嘻,原本佢一早可以,可能佢而家仲未知好在你發現到o者
不如靜雞雞將個 1750 分比左我咪算囉        

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-14 12:04 PM 發表

不如靜雞雞將個 1750 分比左我咪算囉        
我靜雞雞將你個3分加埋俾我自己

之後,同Sax調轉!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-14 12:50 PM 發表

我靜雞雞將你個3分?

之後,同Sax調轉!
咁咪冇人可以姨品  (一吻)       

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-14 01:05 PM 發表

咁咪冇人可以姨品  (一吻)       
有~~~~~~~個個咪我囉

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-14 01:15 PM 發表

有~~~~~~~個個咪我囉
獎品係 - - - -各有份參加檑台賽兄弟之吻    

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-14 01:28 PM 發表

獎品係 - - - -各有份參?   
呢個唔似係獎品喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-14 11:56 發表

驚俾Sax ba鬧
唔會,Sax ba 剩係識

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-14 13:28 發表

獎品係 - - - -各有份參?   
好呀!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-14 02:45 PM 發表

唔會,Sax ba 剩係識
佢真係諗住鬧我ga

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-14 14:50 發表

佢真係諗住鬧我ga
通常d老豆教女都係鬧o係咀度、錫o係心度咁架啦。明未?
唔明就要

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-14 02:56 PM 發表

通常d老豆教女都係鬧o係咀度、錫o係心度咁架啦。明未?
唔明就要
呢d咁古版唔work啦!
家下21世紀,要用新方法!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-14 15:03 發表

原來我o既諗法係上個世紀o架

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-14 03:11 PM 發表

咁我就唔知係邊一個世紀喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-14 16:51 發表

咁我就唔知係邊一個世紀喎
咁多星星,頭都雲晒添.....唔知 N 個世紀卦~

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-14 03:11 PM 發表

有歷史價值, 值得研究

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-14 03:03 PM 發表

咁咪要錫係咀度,鬧係心度  

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-14 09:00 PM 發表

咁咪要錫係咀度,鬧係心度  
你咁樣對你個女GA?

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。