推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[檔案] 亞洲讓球盤擂台~~~每個回合賽果

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-18 03:06 PM 發表

恭喜Sax兄  暫時  位居榜首!
衣~椅,中兄,乜淨番1蚊o既,破o左「晒後最低」紀錄喎     ~今次叮叮都冇得搭添
下次要問你借番 2 蚊先夠錢搭船過海  

話時話,sax 兄記得比番個獎我   都可以賣番 2 蚊掛  

一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-18 08:09 PM 發表

我都為善不甘先人
  先人  
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-18 08:32 PM 發表

我o地o既會規咪好似話5個人領獎行動一致o既
即係一個高分過豆豆,五個都有         

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-18 09:00 PM 發表

佢今日打錯好多字
唔係今日,係日日  

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-18 08:36 PM 發表

一蚊都夠搭電車。。。你儲起佢,等到你中年變老年有半價老人咭咪用得
唔使掛,有信心檑台 30 期之前可以追過豆豆  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-18 09:38 PM 發表

我驚你到時連1蚊都無埋喎
又多口 快的去食月餅  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-18 10:01 PM 發表

今晚唔食啦,一陣去訓ga la
早豆 ( 即係 good  night )     

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-19 09:08 AM 發表

你係唔係度都照講!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-19 09:12 AM 發表

我都知, 我只不過係發洩一下姐
唔兄好似貼錯 post,發洩一下應該去隔離個板         

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-19 11:12 AM 發表

中年地盤佬一個傻
邊個話我傻、傻、傻,我請佢食燒鵝、鵝、鵝         

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-19 11:22 AM 發表

咁要去榕記
乜唔係深井裕記咩    又打錯字  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-19 11:27 AM 發表

係喎!你兩個都打錯字,
請我地去食,順便睇清楚個字點寫咪得LAW
我冇打錯字  

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-19 11:28 AM 發表

榕記都出名架
唔駛山水上遠去到深井咁遠
山長水遠  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-21 08:05 PM 發表

冇飯食呀
食月餅囉         

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-21 08:15 PM 發表

約妳實有時間o既
小心後面有人喎        

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-21 08:16 PM 發表

中兄,今日開會順手...sorry唔係,係順利嘛?
今日落地盤唔係開會係開檔       唔見左二百幾  

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-21 08:21 PM 發表

你唔係收外圍咩?典會乃野架!
釣魚成日白炒        

相關搜索目錄: 釣魚

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-21 09:03 PM 發表

講緊你隨時要走鬼呀
都係豆豆最醒目       

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-21 09:05 PM 發表

我去左買飯食呀
早的出聲我請妳食壽司   

今晚我都係板前食壽司     

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-21 09:40 PM 發表

火燭個間
個倉火燭,唔係間舖  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-21 09:53 PM 發表

我食過一次,不過係第二區
我三間都食過,不過樓下呢間食得最多,一星期一次         

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-21 10:00 PM 發表

咁多!唔使排隊咩?好長龍喎
一個人平日好多時都唔使排隊,星期六日就差的,不過可以買外賣返屋企食  

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-18 03:06 PM 發表

恭喜Sax兄  暫時  位居榜首!
衣~椅,中兄,乜淨番1蚊o既,破o左「晒後最低」紀錄喎     ~今次叮叮都冇得搭添
俾車兄連我個豬肉獎都搶埋         

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-22 02:01 PM 發表

哈哈哈!你都好抵死喎,潤佢!
潤佢    呢句說話係妳講鵅A唔關我事         

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-22 02:38 PM 發表

咁我家下確實有資格潤下佢ma就正如我可以潤你一樣
       今晚一於落樓下糖水舖食多幾碗紅豆沙      

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。