推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

貓貓心情對話

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-28 04:43 AM 發表

呢d野梗係自己黎啦
仲以為你好想幫我整埋天....車......

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-28 05:04 AM 發表

咪傻啦~~
你家陣先知我傻既咩??

頭先出去食lunch又見到包大人啊 ~~

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-28 08:12 AM 發表

知好耐啦

妳兩個真係好鬼死有緣架
我買完野食竟然一望就望到, 好攪笑~~~

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-28 08:57 AM 發表

咁佢見唔見到妳呀
我見到識既人一定會打招呼既~~ 除非我發梗白日夢~~

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-28 10:19 AM 發表

點鬼知妳今日係咪發緊白日夢呀
我朝朝早只係想扮病唔番工~~

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-29 03:45 AM 發表

啤)))))))))))))))))))))))))))))
咩者?? 想咋麻~

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-29 04:25 AM 發表

好眼訓.... 可以放番兩日假就好~~

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-29 04:57 AM 發表

好呀, 妳一陣去訓陣先啦

上黎講聲各位午安先~~

引用:
原帖由 益力多 於 2006-8-31 02:27 AM 發表
早晨呀 .....喵喵...好耐冇過黎...
午安呀, 多多兄~~

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-9-1 07:24 AM 發表
家陣輪到我部機

屋企終於裝左部新機啦, 最終買左hp, 但唔多掂lor, 黎裝機個人又求其, 我用netvigator上網, 一打password就hang機, 部新機明明乜都未裝都好慢喎, hp 既人解釋話因為modem o係ip獲取個陣會整到部機慢.  叫我開機時咪開modem住. 仲有, 一開norton又話有問題要我重新裝過.  hp個人話安裝過程應該有問題, 又要我同norton聯絡. 唉,都唔明買部新機番黎,諗住原廠機,肯定好正啦,都咁多麻煩,仲要自己落手落腳攪,巴火!!(話三十日電話支援喎,激死!)

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-9-1 01:03 PM 發表

妳買原廠機呀
好咩
我覺得原廠好過砌喎, 多數d砌機好易壞咁, 又話呢樣撞o個樣, 同埋麻煩朋友都唔好意思啦~~ 加上原廠機有晒保養(三年), 所以我揀原廠機lor~~ 價錢亦都ok~~

依家朗豪坊有barbie既展覽,幾特別呀!!

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-5 01:10 AM 發表
溫馨提示:記得食早餐先開工丫
hehehe... 一定會啊~~

引用:
原帖由 杜拜千禧 於 2006-9-4 04:07 PM 發表
未黎過依邊,打個招呼先,
各位靚仔靚女好呀!
午安呀~~

引用:
原帖由 funnybull 於 2006-9-5 03:23 PM 發表

買Dell麻死蠢,又吾問我
我舊同事話用dell 會用到dell dell聲麻~~~ 有人話好有人話唔好, 你叫我信邊個喎~~

好累呀~~~~~~ 若果依家可以俾我訓下就好啦.... 真係好想放假~~

肥牛, 你得閒check埋pm呀!

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-9-6 09:29 AM 發表

放啦放啦, 想放就放啦
都未過試用期點放呀? 十月我仲要放一日....

各位早晨呀!!

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-9-7 03:25 AM 發表

照請no pay leave囉
咁我要請一定請到,老細實俾既,唔俾我咪辭職lor~~

引用:
原帖由 brasco 於 2006-9-7 07:20 PM 發表
手緊, 咧熆洉~住先....番橋!!....
er....想問....兩雞即係幾多呀?? 兩蚊?? 兩毫?? 定兩仙呢?

引用:
原帖由 brasco 於 2006-9-7 07:20 PM 發表
手緊, 咧熆洉~住先....番橋!!....
一係俾兩元五角你啦, 唔駛找~~ 亦都唔駛講多謝咁客氣啦!!

我問同事兩雞即係幾多, 佢都唔識答喎, 問我係咪即係兩蚊.... 竟然問番我轉頭....  um... 咁即係兩蚊啦~

引用:
原帖由 brasco 於 2006-9-8 07:23 PM 發表

殺妳....
我做錯d乜你要殺我呀?? ...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。