推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

貓貓心情對話

引用:
原帖由 貓女 於 2006-8-28 16:43 發表

我買完野食竟然一望就望到, 好攪笑~~~
咁佢見唔見到妳呀

引用:
原帖由 貓女 於 2006-8-28 17:09 發表

我見到識既人一定會打招呼既~~ 除非我發梗白日夢~~
點鬼知妳今日係咪發緊白日夢呀

引用:
原帖由 貓女 於 2006-8-29 09:24 發表

我朝朝早只係想扮病唔番工~~
啤)))))))))))))))))))))))))))))

引用:
原帖由 貓女 於 2006-8-29 12:21 發表

咩者?? 想咋麻~

引用:
原帖由 貓女 於 2006-8-29 12:36 發表

好眼訓.... 可以放番兩日假就好~~
好呀, 妳一陣去訓陣先啦

家陣輪到我部機

引用:
原帖由 貓女 於 2006-9-1 16:20 發表

屋企終於裝左部新機啦, 最終買左hp, 但唔多掂lor, 黎裝機個人又求其, 我用netvigator上網, 一打password就hang機, 部新機明明乜都未裝都好慢喎, hp 既人解釋話因為modem o係ip獲取個陣會整到部機慢.  叫我 ...
妳買原廠機呀
好咩

引用:
原帖由 貓女 於 2006-9-6 16:30 發表
好累呀~~~~~~ 若果依家可以俾我訓下就好啦.... 真係好想放假~~
放啦放啦, 想放就放啦

引用:
原帖由 貓女 於 2006-9-7 10:12 發表

都未過試用期點放呀? 十月我仲要放一日....
照請no pay leave囉

尋晚收幾點呀

引用:
原帖由 baubau 於 2006-9-28 23:24 發表

嗰晚佢應該同我差唔多...早知約佢食消夜喇..
搵日啦~~哈哈

引用:
原帖由 baubau 於 2006-10-2 22:58 發表

咁你咪可以叠埋心水全程投入攪另一項偉大工程囉....
咪臭係

相關搜索目錄: 工程

引用:
原帖由 baubau 於 2006-10-2 23:01 發表

似乎喵呢輪惡劣過我咁喎....我等你地丫下
要問過佢先知喇

回復 #181 貓女 的帖子

喵喵, 中秋節快樂^^

引用:
原帖由 貓女 於 2006-10-6 12:11 發表

將軍,中秋節快樂∼∼  今晚去邊度玩呀?
唔話妳知~~哈哈

引用:
原帖由 貓女 於 2006-10-6 12:30 發表

車,好叻咩?
唔夠妳叻

引用:
原帖由 brasco 於 2006-10-6 14:08 發表

....妳咁好口, 醒妳!!....
打錯字

引用:
原帖由 baubau 於 2006-10-9 15:26 發表
冇乜幾可呢段時間會出現...入黎留d麵包碎先................
今日咩日子呀
妳竟然會響呢個時候入黎0既

引用:
原帖由 baubau 於 2006-10-9 18:25 發表

咪就係我嘅當黑好日子囉...
我若然唔係硬頸...我都唔會響呢個時候入黎喇...
噢....實在太過不幸喇

引用:
原帖由 貓女 於 2006-10-10 09:26 發表
我都就快脫苦海啦, 呵呵呵~~~
搵到新工喇

引用:
原帖由 貓女 於 2006-10-11 09:34 發表

咁快搵到新工咪即係又啦啦聲跳去第二個苦海?? 今次點都要抖陣先啊~~
唔一定係苦海0既, 未做過又點知呢

引用:
原帖由 貓女 於 2006-10-18 10:21 發表

我星期五先再見工啊~~
祝妳成功

引用:
原帖由 貓女 於 2006-10-18 16:34 發表

多謝~~

諗住週五剝埋對智慧齒...好驚...
好呀, 好事呀

引用:
原帖由 貓女 於 2006-10-18 18:57 發表

唔係你剝梗係好事架,哼!! 但我都係諗住遲d先剝...
痛一次就唔使再痛...咁都仲唔係好事

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。