推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

沉痛悼念一大班網友

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-8-16 16:25 發表

you are right... I see dead people......
NEW GHOST COMING !

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-8-16 17:18 發表

.....ah....who are you?.....
THINK...THINK....

引用:
原帖由 GK 於 2007-8-17 11:30 發表

求情? oh...sorry! 芝琪我好小求人
anyway, 有味就去沖涼dup骨囉
SGH !你估有錢搵 MOR ?男兒膝下有黃金!就算係我老細我都小
爆佢LA!SAY SORRY...WOW, NO WAY !:bird:

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-8-17 14:02 發表

你係咪 Peter123 呀....
我係咪好耐無上黎呢?....乜野say sorry呀.....可否詳談....邊個同邊個講呀........我搵唔到
你冇溫習LA !
BATMAN 話要同佢SAY SORRY 至可以返來!

引用:
原帖由 GK 於 2007-8-17 14:07 發表

有人say過sorry咩? who?
SORRY I DON'T KNOW !

引用:
原帖由 GK 於 2007-8-17 15:07 發表

哦, 咁有d人好無辜既, say sorry係佢重視個會員身份囉. 又或者佢覺得佢真係錯囉...
你隻中指同我張相邊隻長d呀
我都正番張
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-17 16:45 發表

嘿!佢條鈴羊呀.......
WOW....SO BIG !

引用:
原帖由 GK 於 2007-8-17 15:07 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
陣亡..............

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-8-20 16:05 發表

咁點算呀.....
JUST FOR FUN, NO NEED TO WORRY ANYTHING...
TAKE A LOOK OF THE NEW VCD 太陽倒數.
人性醜惡莫過於此

引用:
原帖由 巴士茂李 於 2007-8-20 17:22 發表
在沒有上網的數天中,發覺原來自己在不知不覺中,從自閉返回現實。
以前實在太上心,太沉迷了;
現在才發覺,原來我浪費了那麼多時間!

根哥醒有空約小弟一起TEA LA !

引用:
原帖由 bbbear 於 2007-8-21 16:31 發表

同感.....如果我果幾日唔係出左trip......我肯定可以陪埋我班朋友一齊就義~~~~
就你CF

引用:
原帖由 bbbear 於 2007-8-23 16:17 發表

WHO are u???
OF COURSE 69 MEMBER, DLCF IS MY LANUAGE.

引用:
原帖由 bbbear 於 2007-8-23 17:14 發表

no matter who u are, just want to remind u, someone said Group identification is not welcome here......
OIC, BUT IT DOESN'T MAKE ANY SENSE TO ME

引用:
原帖由 出火仔 於 2007-8-28 11:09 發表

我囉
我回

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。