推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 叮噹黎啦!!!

叮噹黎啦!!!

經我心書精打計算用左$30有四個
好彩係唔同款,嘰嘰

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 8366 體力 +20 原創內容 2007-8-24 10:09
  • 8366 威望 +20 原創內容 2007-8-24 10:09

少食!少食!
生日快樂!

唔豬會唔會儲齊呢?!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

少食!少食!
生日快樂!

引用:
原帖由 8366 於 2007-8-24 10:08 發表

仲有26款喎
我唔會突登係咁買野黎儲,通常頭一次買下運,感受拆果一刻帶來既驚喜同滿足就得架啦~~
我已經下令各方好友接旨

少食!少食!
生日快樂!

竹蜻蜓

少食!少食!
生日快樂!

打完波收穫~~
食人屋~~~~~

少食!少食!
生日快樂!

引用:
原帖由 niki 於 2007-8-28 12:57 發表
嘩,儲齊啦咁快?!   
人人期望可達到!!!!!
一半都未齊

少食!少食!
生日快樂!

今日同樹比左呢兩隻我~~

少食!少食!
生日快樂!

超能力帽!!!

少食!少食!
生日快樂!

出左啦!出左啦!

少食!少食!
生日快樂!

呢六個就係special啦~~(排名不分位置)
WELL DONE BYE GREAT DAYBEST REGARDSTHANKS & 100分 <---唯一一個中文字!

少食!少食!
生日快樂!

聲音凝固劑!!

少食!少食!
生日快樂!

有十隻類似波子既叮噹貓走失左,並已確定寄居在本港某幾區7仔內,待有愛心護貓同樹們尋回~~

少食!少食!
生日快樂!

25隻已找到頭好住家啦...

少食!少食!
生日快樂!

引用:
原帖由 8366 於 2007-9-4 10:01 發表

企鵝
妳果然快手
都係多得好友同樹們協助~~
哈哈

少食!少食!
生日快樂!

一家團聚啦~~

少食!少食!
生日快樂!

噚晚叮噹個妹特別版真係好特別架!每個都有件法寶跟身架

少食!少食!
生日快樂!

引用:
原帖由 8366 於 2007-9-18 10:14 發表

叮噹個妹係邊樹呀
哎呀~~佢矛講低佢自己係邊

少食!少食!
生日快樂!

都唔螢光既~~

少食!少食!
生日快樂!

引用:
原帖由 8366 於 2007-9-26 20:48 發表

似走光多D喎
望落去好似蠟燭

少食!少食!
生日快樂!

引用:
原帖由 8366 於 2007-9-26 21:07 發表

妳個印台訂咗幾耐至有得攞
我係正式出街前一日經過見到就拿拿聲買左番黎啦所以唔使訂

少食!少食!
生日快樂!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。