推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

博友每日一心水及統計表

R3 5 卓爾不凡

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

R10 14 好日子

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2007-11-21 15:55 發表
818 茶水站站長

第 2 場 (1) 領爵

保保既死狗,今次你一定掂

相關搜索目錄:

R5 9 過關博士

R9  1 細腦

R5 9 一溜煙

R5 4 駔驍之首

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-12-3 16:25 發表
2007/08 博友每日一心水第 23 回賽後統計表 (2007 年 12 月 1 日)
有排先追到兩位

引用:
原帖由 billchan 於 2007-12-4 01:07 發表

但你揀死狗到而家仲未有人追到喎  

(   死狗我唔識玩!  )
因為金巴教既,只係睇左W的賠率< OR = 5,然後再揀,我見到某一位騎師,就必定揀佢,所以好好彩地個位騎師都好配合

若果馬會增設可以投注死狗就好啦

R4 2 京城孖寶

R7 7 好爸爸

引用:
原帖由 billchan 於 2007-12-9 13:38 發表

代 古爸 答:「 ~~ 乖 !」  
上季我第一次貼呢隻馬都係因為古爸 (你點知GA?)

R6 5 濰坊

R10 1 齊歌頌

R5 2 聚寶駒

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-12-21 11:04 發表

利害!......
我亂黎ga

R6 13 瀟洒大少

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-23 15:24 發表

咁至利害
利害無我份 

billchan、站長係咁中,我幾時先追到佢地

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2007-12-25 22:04 發表
第 3 場 (2) 瑞麒  
引用:
原帖由 billchan 於 2007-12-26 00:48 發表
R3  (2)瑞麒      
你兩個都揀呢隻,咁我揀第二隻

R7 8 雙妙星

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-12-26 14:52 發表

乜雙妙星唔係七號嗎.....
係喎,唔該,係7場七號雙妙星,唔該!

引用:
原帖由 billchan 於 2007-12-26 20:27 發表

呢隻係隔夜唔夠兩倍,全日所有出賽馬之中最熱果隻,條件 fit 哂,四平八穩,Win 左九成!  用錢去投注可能仲要考慮一下回報率,篤手指比賽唔揀佢就有點捨易取難了!
照計應該你兩個揀第二隻,我揀呢隻就差唔多,咁我先可以追到你地GA MA!
係咪呀?

相關搜索目錄: 賽馬

R10 11 零用錢

R1 12 連冠精英

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-9 16:34 發表
R05 02 好利高                           .
引用:
原帖由 billchan 於 2008-1-9 17:05 發表
R2   (6) 好玩      
引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-1-9 17:41 發表
818 茶水站站長

第 5 場 (12) 好爽  
你三個都好 .......

咁我應該揀強中霸、時代明星好呀

R4 10 強中霸

相關搜索目錄:

R8 2 卓爾不凡

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。