推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

呃錢概肥良

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-2-2 11:06 發表

係....多謝呢期....可以另我決定..唔再買啦
肥良..你開心啦:bird::bird::bird:
我都開始有啲心灰!

引用:
原帖由 石志銘 於 2008-2-2 12:50 發表

我都開始有啲心灰!
D劇情齋嗡愛情確係令人覺得好婆媽。用兩期黎將小雨D感情世界寫畀大家睇唔係唔得﹐可以由場戰鬥順便帶出黎或者係殺暗天一個決定都得﹐家陣D煽情對白實在太刻意喇。
仲有天武死唔到都唔合理﹐將個心臟挖出黎渣住唔駁返去咪得囉﹐唔係舊時奧加點死啊?明知小雨跟住殺暗天會著數D,安全D,仲爭黎做麼﹐前幾期無情果斷處決大雄o既佢又去左邊啊﹐D角色性格咁反復o既。
今期好彩仲有個生肖運程﹐唔係本書想我翻睇都冇麼可能。

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-2-2 11:06 發表

係....多謝呢期....可以另我決定..唔再買啦
肥良..你開心啦:bird::bird::bird:
唉﹐點都好﹐希望你以後仍然上黎呢道同大家一起吹水。

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-2-6 14:58 發表

唉﹐點都好﹐希望你以後仍然上黎呢道同大家一起吹水。
一定一定....
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-2-6 22:53 發表

D劇情齋嗡愛情確係令人覺得好婆媽。用兩期黎將小雨D感情世界寫畀大家睇唔係唔得﹐可以由場戰鬥順便帶出黎或者係殺暗天一個決定都得﹐家陣D煽情對白實在太刻意喇。
仲有天武死唔到都唔合理﹐將個心臟挖出黎 ...
生肖運程, 你唔提我都唔記得咗有喱PART添!

無得同藍絲果段比

比豹妹,耶利亞更差...
無論是愛與被愛,也是串步難行

條PK仲有膽加價,唔係呃錢值頭槍呀!!

引用:
原帖由 KIMSAVIOR 於 2008-2-22 21:32 發表
條PK仲有膽加價,唔係呃錢值頭槍呀!!
所以...我cut書係明智既決定~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

果D什麽終極强者.全部都冇晒果份感覺.
siukei講得好啱呀.D對白用嘅表達方法好"獨特"
令人啼笑皆非...

我想問吓有幾多C HING 諗住加價後會cut書?

引用:
原帖由 KIMSAVIOR 於 2008-3-29 22:00 發表
我想問吓有幾多C HING 諗住加價後會cut書?
一早cut左....唔駛等佢加價...
                       /□\/■\
                        ||  ||

肥良到今時今日呢個境界,係咪應該退休呢?
對漫畫o既熱情冇晒,一日到黑就掛住打golf。
故事九唔搭八兼老土,食老本、犯駁,令人越睇越火。
跌書時,佢從來唔檢討自己o既問題,只係不斷賴d 助理唔掂影響佢o既水準。

其實佢有冇諗過,家陣武神o既水平不斷下跌,令到讀者對佢失望、絕望,最後cut書,原因絕對唔係o係d 助理度,而係佢自己冇心機去寫,家陣o既武神莫講話帶驚喜俾讀者,睇完之後,就算連少少o既滿足感都俾唔到我。
肥良家陣只係跟緊佢偶像o既舊路行,只不過佢青出於藍,遲起步而好快就追上對手,本書o既水準跌得俾風雲、黑豹、龍虎門還要快。
而家睇武神,就好似早年睇風雲一樣(風雲我cut左幾年),感覺就好似見到一個年華老去o既美人,但係佢又接受唔到自己已老o既事實,仲要濃妝艷抹咁出o黎示人,美感欠奉,只覺嘔心。
係咪一個人搵到錢之後,就會失去鬥心?失去拼勁?換回來o既就只係一d緬懷過去o既虛榮,同埋一堆推缷責任o既藉口呢?

相關搜索目錄: Golf
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-4-10 00:35 發表
跌書時,佢從來唔檢討自己o既問題,只係不斷賴d 助理唔掂影響佢o既 ...
Man, very well said!!  

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-4-10 00:35 發表
跌書時,佢從來唔檢討自己o既問題,只係不斷賴d 助理唔掂影響佢o既 ...
講得好

下期武神標題~幾大隻字~

"售價港幣十五元正"

好彩一早cut左書姐...
                       /□\/■\
                        ||  ||

我都一早cut左
不過仍然有去ok睇
唔駛$咪當笑下囉

聼聞話加價後跌書超過一成,真係恭喜佢囉.

引用:
原帖由 KIMSAVIOR 於 2008-5-10 18:42 發表
聼聞話加價後跌書超過一成,真係恭喜佢囉.
跌一成咁少???
定係跌剩一成呀????
                       /□\/■\
                        ||  ||

唉﹐本書我呢處就起左兩蚊本(港幣)啊。本書銷量跌左一成!?唔會o掛,今期專欄佢咪話左止蝕左囉?

引用:
所以...我cut書係明智既決定~~

我由鬼書王開始已經系Fans,但最近都非常無奈要Cut書,只買殺道

agree!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 -8 文不對題 2008-6-22 20:54
  • 冰河 威望 -8 文不對題 2008-6-22 20:54

睇完今期真係火都噄埋,咩野絕世好橋,淨得個巨鯊條傻佬係度吠,睇完今期真係連上書屋睇既興趣都無埋,真係不知所謂,真係想求佢快D摺埋本書佢啦.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。