推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

呃錢概肥良

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-9-25 01:01 發表
其實改出外傳真係可能會好d......(起碼好過用呀星黎出外傳)
雖則話大刀個故仔幾好睇(本凡人覺得姐)
但係地獄同海虎返而得o個1~2期講佢地之前....唉....
希望飯堂3會好睇啦~~~
開始諗緊cut....

ps:呢2日執 ...
乜仲有人記得飯堂呀?

肥良, 大家對你算係咁喇! 唔該你生生性性寫翻好D D故仔喇!

話時話, 我最希望係肥良重新再畫過, 寫過風刃個故仔!

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-11-24 11:25 發表

風刃冇乜人睇...蝕到佢傻......佢應該唔敢再出..
其實我真係幾鍾意風刃個古仔! 可惜! 可惜!

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-12-8 10:39 發表

畫佢d "便便"出黎...
我就係咁比佢呃左56蚊睇"便便"
算係咁喇! 起碼我覺得佢有誠意過海虎地獄吖! 講真, 武神飛沙係一早估到佢點寫, 但係都好睇過而家O既武神!

我覺得有兩個可能, 一係釋天武係正義O既白武男, 一係白正! 如果唔係, 大刀點解見到佢會咁高興?

到咗今期, 死人肥良都仲未肯開估喎! 淨係海虎話帶埋佢去乜鬼終極會議! 又拖............

馬SIR果啲已經CUT咗十九幾年, 無得攞嚟做比較咯!

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-2-2 11:06 發表

係....多謝呢期....可以另我決定..唔再買啦
肥良..你開心啦:bird::bird::bird:
我都開始有啲心灰!

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-2-6 22:53 發表

D劇情齋嗡愛情確係令人覺得好婆媽。用兩期黎將小雨D感情世界寫畀大家睇唔係唔得﹐可以由場戰鬥順便帶出黎或者係殺暗天一個決定都得﹐家陣D煽情對白實在太刻意喇。
仲有天武死唔到都唔合理﹐將個心臟挖出黎 ...
生肖運程, 你唔提我都唔記得咗有喱PART添!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。