推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

誠邀各兄弟透過集合力量推介銅銅,並以公平公正報告推旺尖沙咀發利大廈

上幾個星期睇完johnny的report, 諗住去揾銅銅, 點知佢工作中...
行落幾層行吓, 最後試咗3樓小喬.
服務及態度好好, 好好feel, 大可一試

仲有, johnny你地成日講阿may, 可否pm contact給我?
因為...我都想試

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-2-22 01:17 發表

小喬亦是一個發利應該試的囡!

至於銅銅, 更應該試她的按摩.
下次會再揾佢

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-2-22 01:21 發表

昨天剛和阿May拜年,正!

有關阿May的聯絡,請於討論區May姐的論壇留名,待烏蠅兄聯絡!
thank you!

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-4-24 23:52 發表
昨天到發利,發覺時間尚早,於是試到四樓飲湯食飯. 講真㗎!

35元有夠鑊氣小菜,它b吃冰淇淋! 正!!!

先到A房搵Lily,此囡樣及身材也不錯,亦很溫柔體貼. 在ML過程中令小Johnny有很不錯享受 ...
johnny, 銅銅是否事先要預約?
因為幾次上去都冇人開門..

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-4-27 22:33 發表

銅銅只會自己給電話予她信得過的<兄弟>,所以請自行去馬!
就係去過幾次都摸門釘..冇緣

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-6-25 16:42 發表

可試發利04巷Suki,但不建議按摩.然而若師兄金銀滿屋,又想多些時間溝女,絕對可以一試.

此外, 03巷除銅銅仍休假以外,其他辦事處已齊人,不妨逐一試試 (真入屋去馬而不是只按鐘睇囡)
johnny,

suki係04巷咩室?

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-6-28 01:38 發表

對不起,原來Matt Matt 沒有試搵銅銅. 我衰咗啦!!! 之後當銅銅再返工,建議Matt Matt去試試銅銅既按摩功力!
so far 我都係試過小喬同婷婷, 銅銅一直都未有機會, 之後會再試

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-7-16 23:07 發表
蛙蛙啲英文好正啊!
睇到我都想即刻去搵銅銅!   星期五我應該蛇得到, 一於去做按摩兼happy吓!!!
Johnny,

今日上去揾銅銅, 但門口唔見有牌, 我又唔好意思按鐘..唔知入面有冇人...
但如果銅銅係到係咪一定會有牌係門口?

Thanks~

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-7-17 01:21 發表
銅銅返工一定有掛牌!
昨晚我剛致電想約銅銅,佢有事所以星期五才返工!!
thx Johnny

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-7-22 02:16 發表
昨天終於再到發利. 先到六樓四巷一遊. 由於要趕時間,所以未能另搵Yuki一樂!

銅銅身體已復原,但仍有少許倦容. 幸好手力未減.按摩推油仍然令我可以休息輕鬆一段時間, 而身體疲憊得以鬆弛! 但有見佳人似倦(我當時 ...
今日到發利, 奈何銅銅已經full booking....未能一見..

之後去了3/f, 唔記得咩房..但..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。