推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[已解決] 一百零九號尋芳錄之四: 十一樓常餐及濃縮餐服務

一百零九號尋芳錄之四: 十一樓常餐及濃縮餐服務

新鮮撘鷃!

主角就係圖中囡囡.

巴打們, 會估是那間場?

我消費幾多?

這囡囡不是新入行,
有無巴打在別場做過而認得她?
據講佢曾返過荃灣一間尼度好多ching講的場.

訓先喇
第日再講.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

我估先!
係唔係...燒唔盡...o既海洛英呢?

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-9-26 04:16 發表
我估先!
係唔係...燒唔盡...o既海洛英呢?
咩尼架?

我估係............
你之前提過要介紹ge新場

sun tin ??????

Seems good wor, any more tips?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-26 01:45 發表
新鮮撘鷃!

主角就係圖中囡囡.

我消費幾多?

這囡囡不是新入行,
...
估中有咩野獎品?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-26 07:08 發表

咩尼架?
有冇攪錯!
燒唔盡=燊田
海落英=4仔

MM has nice body wor!!!

白貓兒 請說 where and what no. pls

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-26 01:45 發表
新鮮撘鷃!

主角就係圖中囡囡.

我消費幾多?

這囡囡不是新入行,
...
如想知邊到,請看x油王

引用:
原帖由 fengliu 於 2007-9-26 12:09 發表
我估係............
你之前提過要介紹ge新場
那個燊田我早就開左條thread啦.
不過尼個唔係燊田.

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-9-27 02:02 發表

有冇攪錯!
燒唔盡=燊田
海落英=4仔
有冇攪錯爆鄐f!
'4仔似阿Sa',
不過,都話唔係燊田.

一百零九號尋芳錄之四: 十一樓優惠價濃縮餐服務

一百零九號尋芳錄 之一: 九樓小湖:
http://forum.timway.com/f/thread-58750-1-1.html

一百零九號尋訪錄之二: 四樓Ferroro及六樓Supreme:
http://forum.timway.com/f/thread-58754-1-17.html

一百零九號尋芳錄之三:「好好笑詭異靈堂桑拿」裹冒大不韙的倩女日日發報告:
(該囡囡已轉往別場工作.)
http://forum.timway.com/f/thread-70695-1-14.html

我曾說「一百零九號址上(除四、六、九樓外)有另外兩間骨場(三樓、十一樓),但以我看囡囡平均質素不及四、六、九樓,故暫不打算涵蓋.」, 但後來都在三樓試了倩女日日發. 而最近竟也上了十一樓「辛刀燴」.

查此場最近打推出「優惠價」濃縮餐,情況如此:第一次上去, 以$548享用濃縮了的50分鐘服務(每鐘25分鐘), 埋單時會送一張$50 qpon可下次用, 下次就$498. 而50分鐘裹中間會call加鐘,但實際時間如何使用當可臨場和囡囡夾.而客人若嫌50分鐘快餐不夠時間,可加多一個鐘25分鐘,埋單就要648.我想推此優惠是因間場生意麻麻,就好像現時三樓已減到568 (但三樓足八個字八個字). 我估對辛刀燴此舉,場囡會採觀望態度,因為未見客數提升前已減代支, 但轉數未必多左. 我見「油王」的相裹在群c9扒囡之中竟有上圖的高佻靚女,便查詢知情人士,原來黃衫長腿靚女是夜更QQ,便儘快上去會一會佳人,唯恐囡囡如此質素未必長留該場.

此場三年前初開張時我上過一次, 玩過星期二特價機餐$320. 間埸尚算乾淨,地方當然好過九樓,只是當時休息室好暗. 今次電mark好上去, locker招呼ok, 他還以為我是去開的熟客,放好衫在locker後不會給拖鞋住, 沖完═~給,不過無問題,因為沖涼房地下全雲石,踩落好舒服.沖完抹身後只給褲穿沒有袍, 給我披一條毛巾,我記得以前也是如此,為慳錢但間接趕客入房. 今次發現休息室己校光了. 下面第一幅係以前休息室面貌,第二、三幅圖是最近換了梳化後的樣子.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

囡囡H1: QQ

房乾淨夠大, 床和冷氣都舒服,未熄燈前光過三、四、九樓. 囡囡QQ正是相中人,
穿一樣的黃衣(但今次bra是桃紅色而非藍色). QQ slim, 白淨,無乜腩,外型fit, 但缺點是當晚有點熊貓眼,同埋佢腮位消瘦,飽滿些會更好看.現在她樣子令人想起後生版「寶珠」或「芳芳」.

雖然時間少過平時,我亦不太倦,而QQ手骨不錯,原來她先出身齋場,後來返過荃灣一間本板頗多ching討論的機場(是故我問有無巴打認得她?),後才轉來辛刀燴.

她替我鬆了一陣,我就叫她推油,推完油就剛好夠25分鐘. 熄燈,QQ寬衣只剩薄黃衫捲在腰. 俯身以其雙乳揩擦我幾下,就錫我lin lin, 接著bj, 都幾耐.進入後,QQ的叫聲都幾誘人, 髮和頸幾香.我ko後就替我清抹. 整體上QQ工夫都有做,但不算太放例如都無乜錫我面頸甚或洗車底, 但都友善健談,加上外型吸引 (我忘了多欣賞她的靚腳,戀足者見上面第三幅相內QQ的美腿和鉥x必會著迷),如不嫌時間短了,QQ當可一試. 這位QQ正好和樓下九樓的嬌嬌相輝映.

出房沖身穿回衣服埋單取qpon後, locker又給我紙包飲品,亦無 r我 貼士.他鼓勵我既穿回衣服就在休息室坐多陣睇下電視,但我還是鬆人了.

今次之後,打算再去用張qpon(第二餐498), 兩餐平均525,心中已有另一bg number,不知是否又是堅料待驗証.

這裹多謝友台板主替我查bg number,協助我成行.

一百零九號骨場大廈我早於01-02年有上去(三、五、九樓),到了去年八月再上去尋芳,至今年九月尾,足足一年間,我終跑遍整棟大髐T、四、六、九、十一樓五間場了.

你終於都肯上「辛刀燴」呢咩!!!!!
不過我都好耐無上過去啦!
夜更係咪 亞興仔 睇呀!
其實仲有 (* 都唔錯架.....

引用:
原帖由 andyandy918 於 2007-9-27 16:45 發表
你之前都唔俾料我我又點去?

locker叫咩名我無問,
(* 唔知仲有無返呢?

引用:
原帖由 andyandy918 於 2007-9-27 08:45 發表
依依 !! ....................... andy 哥重有咩好推介呀 ?????

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

[quote]原帖由 單屌一西 於 2007-9-27 19:20 發表

依依 !! ....................... andy 哥重有咩好推介呀 ?????

小弟推介 : !!!  !&  &   

引用:
原帖由 andyandy918 於 2007-9-28 13:32 發表
原帖由 單屌一西 於 2007-9-27 19:20 發表

小弟推介 : !!!  !&  &   
唔該!我下次就係想試你提的第一個.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-28 13:46 發表

唔該!我下次就係想試你提的第一個.
尋晚我都去o左,見到休息室張梳化,
就知相中囡囡係呢間場(Andy仔主場),
不過唔知係QQ o者!
我尋晚試o既都係濃縮餐(不過照樣超時15分鐘左右),
囡囡係"實發",高大、野性、主動,
不過髮型一定唔o岩貓兄你,一頭爆炸裝。
相頭:一般、爆炸頭加上化妝有D av feel
身型:高頭大馬(168cm),少肥,38B~C級
骨技:中上,都算夠力o個隻
性技:相當投入,江河缺堤,叫到劏豬o甘嘈

相關搜索目錄: 化妝

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。