推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[已解決] 一百零九號尋芳錄之四: 十一樓常餐及濃縮餐服務

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-26 01:45 發表
新鮮撘鷃!

主角就係圖中囡囡.

巴打們, 會估是那間場?

我消費幾多?

這囡囡不是新入行,
有無巴打在別場做過而認得她?
據講佢曾返過荃灣一間尼度好多ching講的場.
...
估中有咩野獎品?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-26 09:30 發表

M到條指壓都係傭人服:

好似幾好喎
白貓兒有冇興趣走一趟啊

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-26 12:52 發表
你指去找這指壓妹?
係啊
見條女好似幾正咁嘛

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-18 06:53 發表
谷胸的菲菲:  
今早未夠8點
成身臭汗又攰, 想搵個地方沖涼鬆一鬆
上左11樓
囡囡忘記左幾號咩野名, 佢只話做左5個月左右
胸前貼左2個貼紙KIRORO
一入房見佢訓到檬檬下
點知一轉身就開始係耳仔吹氣
隻手不知檢點地係我身上下亂搓
搞到我一時頂唔順, 扯低佢個bra就狂搓佢個胸
真胸, 好軟, lin頭夠挺
個樣都係d wet 妹look
廣東話唔正
玩左一輪之後, 叫佢揼下先
推油部份幾好有用力有俾心機
part2 條女好用力, 反而覺得好假, 而且佢成個身坐晒落黎
恥骨一直撞到我好痛好痛
打唔順, 又太攰, 之後叫佢算數
換衫走人

後記:
呢次都應該係第一次叫條女唔好做落去, 停手的
後尾都一直懷疑自己唔得
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 原創內容 2007-11-18 23:03
  • 白貓兒 威望 +30 原創內容 2007-11-18 23:03

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-11-19 10:31 發表

係人都有o甘o既時候,
我都試過好幾次,
有時關於自己o既狀態,尤其太"支力",
有時係心理上,例如發生突發事件,
隻"也母"打o黎、查牌等等o甘啦,
有時係對手o既問題,
囡囡唔係心 ...
多謝晒咁多位師兄的開解及支持
可能最近真係太攰
完全不在狀態

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-23 08:58 發表
實發今次頭兩側髮梳翻直d, 比較順我眼, 我上次係廳亦見到咁,
不過佢講野大聲了少少.
唔知呢件係唔係我上次講俾佢恥骨撞到好痛
痛到最後做唔落去個件
之後痛左我成個星期
因為我見張相囡囡胸前貼左張貼紙
我果朝早個件都一樣貼左貼紙
揼骨時仲會開音樂聽, 話有feel d
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 我很贊同 2007-12-27 23:54
  • 白貓兒 威望 +30 我很贊同 2007-12-27 23:54

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。