推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

42 12
發新話題

[檔案] 福田區介紹 - 5草野有得捐山窿

福田區介紹 - 5草野有得捐山窿

先聲明,小弟介紹呢個地方只適合有戀母情意結的兄弟去,否則勿到,免得罵我一通

地方:皇岗的4 cows square
時間:晚上10時至凌晨
環境:附近民房,無甚可言
服務:做完即走,無甚服務
收費:平通深圳,一次5草野

一般每晚都有十來個熟到唔熟的熟女在附近,只要你坐低或經過,她們都會吹口哨引起你注意,覺得可以就跟佢地行,唔駛跟得太近,保持少許距離吧,她們一般都是自己租地方住,步行5分鐘左右會到,原則上一入去就係除衫做,唔會話同你沖涼咁好,但收費勝在平,每次只係5草野,如要求吹則加1-2條

注意:大部份都係媽媽級,但近來有幾個20左右的小妹加入戰團,收費一樣,所以都幾搶手

再三聲明,大多為over 30或近40的媽媽級,年青那幾個小妹不是天天來,睇運氣了,提供以上地方純為一個資訊性,除非無money又谷上腦極需要,又或者你有戀母情意結,否則都係咪去好

5草野 唔係掛 人肉何價

引用:
原帖由 sam932601 於 2007-10-8 03:40 發表
先聲明,小弟介紹呢個地方只適合有戀母情意結的兄弟去,否則勿到,免得罵我一通

收費:平通深圳,:saujai ...
哈哈! ! 咁過引,去開果頭,睇下都好!

千真萬確,大部份熟女級,ching我怕你睇完食唔落飯o番,哈哈

very similar to those whores in SSP street?

引用:
原帖由 sam932601 於 2007-10-8 03:40 發表
In and out??

引用:

50蚊一Q?来个40-50岁的给你,也很正常!
你这条THREAD,令我想起很久前有个朋友告诉我,在内地一D农村周边,5元找到一件女做一Q了...唉,人肉何价!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

全部叫哂入房11P都係5舊!

引用:
原帖由 779394 於 2007-10-8 13:22 發表
全部叫哂入房11P都係5舊!
俾11個老母級睇住,我怕起唔到Q

小弟寧願比5舊1Q算啦

貴精不貴多

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-10-8 02:52 PM 發表

俾11個老母級睇住,我怕起唔到Q

小弟寧願比5舊1Q算啦

貴精不貴多
哈哈!係呀!

我覺得吾安全而且吾知有冇性病~
諗下後生女點解要收五草野做一Q?
正常去深圳最差嗰個開大場做都五只賺五十一Q啦?
四五十歲就吾奇,香港阿婆級收三十一Q都聽聞有~

thanks for sharing
but i will not try it

引用:
原帖由 沒有陰毛 於 2007-10-8 12:57 發表
嘩! 有冇雙飛玩呢 ? 十草加房租都冇兩舊 , 真是叫多件玩三后一王都得
哈哈,講真,我上次經過真係有個熟女lau我玩雙飛,仲話一舊水保証玩得開心添,不過我見到佢個尊容就真係鳩都縮啦,邊位cing試完話我知好唔好玩啦,我上次試o個個係年青的,病就無乜,佢話唔係成日出黎做,只係唔夠錢駛時去客串o下

有冇咁平鮕?~?~?~

thanks for shareing, will check it out

50蚊一Q, very mother cheap.

引用:
原帖由 q00oman 於 2007-10-9 00:29 發表
有冇咁平鮕?~?~?~
就係有咁平,只不過欠缺服務o者,下次去sn遇見d囡囡服務唔好可以介紹佢地去兼職,哈哈

相關搜索目錄: 兼職

有的驚,驚俾人捉黃腳雞,或者老笠!

5草一Q,平得不能想象啊!

$50 per q...so cheap and wonder how those mm look like!!!

哈哈,咁你就自己想像啦,或者可以去廣場睇下o既,睇下又唔收錢,不過睇完食唔落飯唔好怪我,有一兩件真係超極品黎....

引用:
原帖由 k100 於 2007-10-8 03:58 發表

哈哈! ! 咁過引,去開果頭,睇下都好!
yes, I want to visit !
brother, can you pm the address detailly to me ? thanks

ching, pm已發,祝探險成功

42 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。