推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

32 12
發新話題

[檔案] CA盲摸摸食鮑之旅PART 1

CA盲摸摸食鮑之旅PART 1

剛從CA返黎,立即寫個報告先

見到此版各師兄經常說CA很好,攪到我也色心大動,於是坐言起行,立即詢問各朋友可否做我導遊,終於一BROTHER答應,相約下班後於LOWU車站碰頭,結果...

8:30的車開了,8:45的車又開了,打朋友個電話...扑街,香港鈴聲,朋友說條女趕不走,今晚不過來,叫我改天再去,噢!天呀!地呀!我條女又返O左老家,你叫我改天,咁即係叫我返屋企打機機?

本著"頭可斷,精不可不流"的精神,小弟用了十分鐘作心理鬥爭,最後,慾望戰勝了理智,見到9:00的車到了,於是懷著顫顫驚驚的心情,踏上我的CA盲摸摸之旅

車上人又唔多O番,最多只有十來個掛,可能有部份係呢個版的師兄,但小弟怕羞,又唔敢打招呼,只好一個人坐在後面了...

一小時的車程好快到,車一到站,小弟最後一個落車,睇來各師兄都好懂得珍惜時間,,我只見到各人施展不同的輕功飛身上車而的士大哥亦非常配合,立即開車極速絶塵而去,簡直係傳說中人車合一的境界,等我還以為會有人討價還價,問下去呢度幾錢,去果度又幾錢,偷聽下都好嘛,而家慘嘞,十點幾,一個人流落在CA街頭,唔通打的返深圳?不行,既來之則安之,山長水遠過到黎,無理由就咁返去....

然後,不管了,老師教的:山頭盡頭必有路嘛,於是就向前行,噫!見到間KFC,好,快快行過去,但入面人都無幾個,見到前面有燈光,跟住行啦,路上見到幾間溫州CITY,門口D囡囡叫我入去,但人生路不熟,都係唔敢,怕比佢溶左都唔知乜事,再向前街,見到個路牌寫住CA步行街,諗住行過去人會多D,點知又係鬼都唔多隻,再行,呢次漸入佳境嘞,起碼見到幾間酒吧,仲見到間網吧添,呢次有救,立即施展八步趕蟬的輕功,飛身上二楼,環境又唔錯o番,辦個臨時咭先,嗱嗱淋上網單撈個無界,然後搵note,前後不到20分鐘,起身,走人,只花了2蚊,好鬼抵

伸手,上車,好有自信咁同的士佬講:去o個間天地乜鬼唔該(因我都唔全名,只可以咁講囉)

點知個的士佬話:係咪天地xx呀?

我點頭,話係,的士佬立即飛車而去,沿途見到幾間師兄提過的酒店,小弟一一暗記在心,到步嘞,嘩,咁大個場,好似一班人去先好玩o番,都係唔入去,行返路口,見到前面不遠有個招牌寫住麗x,記得有師兄提過,但評話就唔太好,但一場黎到,於是就行過去探下險,見到門口大大個橫額寫住邪腳68,望下個錶,11點多,sn肯定無得過夜,門口班妹妹禮貌又好,又好,試試先

上三楼,入房,硬件尚算可以吧,跟住有個唔知部長定乜野入黎問我:先生,要唔要試下我地個雀仔按摸呀,好好玩架

心諗:入得黎就梗係要試試雀仔按摸啦,唔通腳底按摸我要搵你咩!stupid

過左一陣,技師到啦,一望過去,嘩!CA幾時起o左個國際機場??本來想彈,但見佢又好似幾好笑容,算啦,點知就係呢句算啦令我後悔到現在,深深感受到以後真係唔好求其先得

呢個"實生"報鐘後問我要唔要按下先,我話要,按完頭又按腳,手勢真的麻麻,仲一邊按一邊打"喊勞"添,到戲肉嘞,三個字:x那星"床尾機不單只,仲要一d都唔憐香惜肉,當我細佬好似有仇咁,起勢咁"chalk"

我話:妹妹仔,你有無得溫柔d呀,公司無培訓咩?

佢答:有呀,不過我無心機上堂o番,反正都一樣啦

我:咁你比我渣渣呀

囡囡:唔好啦,你快d出,我眼訓,做完你就落班啦

我:....

真係比佢越"chalk"越滾,卒之頂唔順,同佢講,算啦,唔好攪啦,著好衫走,囡囡仲問我要唔要簽單,我真係簽你老母嘞,走!前台比68,一個仙貼士都唔俾

呢間野我諗我永遠都唔會再黎,感覺太差咯,唔知有無師兄試過有驚喜呢?

出返門口,十二點多嘞,係時候搵地方過夜,剛才太不開心了,呢次一定要爭氣...

思前想後,決定去很多人介紹的TPY,哈哈,果然比我撞到好野,不快的心情一掃而空,欲知後事請看part 2吧

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 sam932601 於 2007-10-12 16:17 發表
剛從CA返黎,立即寫個報告先

見到此版各師兄經常說CA很好,攪到我也色心大動,於是坐言起行,立即詢問各朋友可否做我導遊,終於一BROTHER答應,相約下班後於LOWU車站碰頭,結果...

8:30的車開了,8:45的車 ...
頭可斷,血可流,精不可不流"的精神...直得我們致敬啊
獵犬終需山上喪,將軍難免陣中亡.                                 

頭可斷,血可流,精不可不流...
I like...

waiting for your part II

師兄,,好佩服你0既冒險精神。。。。
等緊你個PART 2。。。。

文筆生動有趣,熱切期待更精彩的下集!

good report .wait you part 2.......

Bad luck on your part 1...part 2 please!!!

引用:
原帖由 xianarmy 於 2007-10-13 01:22 發表
師兄,間麗X真係好廢,個廣告同個餡差成公里遠。有興趣下次齊set去搵新場。

TPY唔係唔好,d房費有d那利。又唔知d軟件掂唔掂,上次夜媽媽去度一聽到過唔到夜我就即刻掉頭走。
師兄,178可以接受掛,加上而家我有情意結,點算?
聽蘭蘭講過夜要12點後入場先得o番,你係咪早左去?

相關搜索目錄: 廣告

C hing 果然非常有冒險"精"神, 真 直得欽佩!!

幾時再有團 預埋我, 我不放飛機的
唔識英門,唔知你講乜!

sorry for the troubled experience, looks MM is getting worse?

回#12 -- ok,以後再去一定叫埋你,但要過一排咯,我女友馬上回來
#13 -- 麗x真係好唔掂,個人建議千奇唔好去,其他sn就要問其他師兄咯

支持,是:精不可以不射!

引用:
見到門口大大個橫額寫住邪腳68
o甘明目張膽?

TPY真的好好玩。。服務好好咖。。。

引用:
原帖由 CP仔 於 2007-10-13 10:02 發表

o甘明目張膽?
咁就梗係無咁明目張膽啦,不過個廣告一睇就明

相關搜索目錄: 廣告

我禽晚系3D Gold过到夜呀. 仲无收押金, 又有被"琴". 不过一样收左我只鞋. 等左好耐先舍得比番我.

引用:
原帖由 neworder 於 2007-10-13 15:36 發表
我禽晚系3D Gold过到夜呀. 仲无收押金, 又有被"琴". 不过一样收左我只鞋. 等左好耐先舍得比番我.
師兄,tpy都有被"襟",不過係要收押金老土d啫

引用:
原帖由 sam932601 於 2007-10-13 09:37 發表
回#12 -- ok, 以後再去一定叫埋你, 但要過一排咯,我女友馬上回來

等你, 到時捉埋 爆漿 上去

唔識英門,唔知你講乜!

good good good good 感謝分享

請問係邊一間呀?
咁差

頭可斷,血可流,精不可不流,好!!!!!!!!

"思前想後,決定去很多人介紹的TPY,哈哈,果然比我撞到好野............."

口碑是重要的, 故真实的報告很受歡迎!

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。